Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
Migrosu tercih ediyorum ama evime yakın olduğu için genellikle bime gidiyorum.

Ben A 101 i tercih ediyorum çünkü is gereği yasadigim bu ilçeye başka hicbir market şube acmiyor bir tek A101 geldi acti sağolsun onun icin hep A101 yasasin A101 tek gezme mekanimiz tek AVM miz çok seviyorum seni A101 oleyy iyiki varsin

bim ve a101 çünkü en yakın onlar evime, bir de bazen çağdaş a giderim.

Merhaba Arkadaşlar ben deterjan alışverişlerimi... market.sorti.com.tr den yapıyorum. Çok memnunum ve tavsiye ederim.

Önceleri Bim'de satılan Bulut'un beyaz renkli yumusatıcısı yerini, Yumoş'un Migros'tan aldığımız Deluxe'üne bıraktı. Hele bir de Deluxe, Extra ile karıştırılınca tadından yenmiyoorr. :)

Ben migrostan alıyordum çeşitten dolayı belki de.

Helâl Dünya Marketleri'nden alıyorum, bayağı pahalı oluyor ama doğal malzemelerle yapıldığı ve kimyasal kullanılmadığı için içim rahat.

Eşim işyeri için toplu olarak aylık ''Metro'' dan aldığından bende ondan yararlanarak alıyorum uygun fiyatlı oluyor (=

Bimde calistigim icin bim diicem Tek sebep bimci olmam degil tabiki, bana gore bicok urunu diger servet doktugumuz markalara gore cok cokk guzel oldugu icin..
Hele de temizlik urunleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…