Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
a101 bim migros ve carrefoursa özellikle ihtiyacımız olan ürünler indirimde ise :)

Memleketimin 3 harfli marketlerine bayılıyorum. İki heceli olanlarıda seviyorum. Haftanın her günü her birinde bir çok indirimli ürün oluyor. Avam olan bana çok hitap ediyor. Fiyatlar uygun. Böyle 5-6 tane market var.

bimden omo alıyordum kilosu 4 liraya gelıyor, migrostan ariel alıyorum onun da kilosu 4 liraya gelıyor. ariel en iyisi bence, bimde de nasılsa pahalı. Bazen de tursil alıyorum veya rinso kilosu 2 lira.

Metro toptancı marketi bi kaç ilde daha var bilen vardır mutlaka herşey çok uygun zaten market bakkal Otel gibi işletmelere satış yapmak için var perakende de satıyor çay şeker deterjan bakliyat hepsini ordan alıyorum çoğunlukla

Hepsi burada çok avantajli oluyor çoğu kez ordan aliyorum bende. Tabi ordan alamadigim zaman migros yada a101 cunku evime en yakini bunlar

kipayı tercih ediyorum özellikle indirim zamanı diğer yerlerin yarısı fiyatında oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…