• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detox Limonata Diyetini Yine Yapabilirim

canım ya heveslendirdin beni iyice surubu alamadım daha alınca baslıcam bende suan isveç yapıyorum. gercekten harikasın valla tebrik ederim azmine hayran kaldım tatlım

Ne mutlu bana :) Gerçekten işe yarayan bir sistem, yani bugün 14. günü bitirdim ve gayet iyiyim. o şişkinliğim kalmadı. Bugün de lahana çorbasını pişirdim ve yarından itibaren 7 gün lahana çorbası diyetini yapıcam. Onun gelişmelerini de buradan aktarmaya devam ederim zaten :) Kolaylıklar diler. İnsan ilk günler birz korkuyo ve nefsine hakim olmakta zorlanıyo ama sonradan alışıyosun ;)

ya arkadaslar ben ilçede oturuyorum ama aktarın numarası var merkeze gidince alırım diye aradım sordum yarım kiloluk şişede fiyatı 7.5 lira dedi anlamadım gitti gidince bakacam bi daha merkeze gidemedim

yalnız 7,5 liraya olması imkansız gibi geldi bana, yani sahte olabilir ve işe yaramayabilir. ben en ucuz 41 liraya buldum macro marketlerde. büyük carrefourlarda da vardı mesela. O fiyata sanmıyorum. Özellikle katkısız olması gerekiyomuş çünkü kullanacağın şurubun :/

Iste buldum aradığım yerrrrrrrrrrr bu diyeti o kadar aradım ki sonunda yapan birini buldum merhabalarrrrrrrr :3:
Bugun şu şurubu ve tuzu da aldırdım yarından itibaren başlıyorum zor ama imkansız değil
ama hwr diyette olduğu gb bu diyette de yardım ve destege ihtiyaç ar yapan arkadaşlarım desteklerinizi ve bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim her gün burada paylaşacagım :42:

Öncelikle önermem gereken en önemli şey etrafındaki insanları dinleme, eğer kararlıysan hele 12 gün yapmaya mutlaka ve mutlaka insanları susturmak gerek. Çünkü açlıkla diyet olmaz vs.. gibi yorumlar çok bıktırıyor insanı. Ben kimseyle görüşmedim bu diyet süresinde. Zaten diyetten daha çok detox ve arınma yöntemi olduğunu anlatmak gerekiyor. Benim sağlığıma hiç zararı olmadı 2 seferinde de. Evde basit egzersizler yapabilirsen de çok destekleyici olacaktır.
Bunun yanı sıra ben yapamıyorum ama erken uyumak ve erken kalkmak da önemli. Ben yapılabileceğine inanıyorum. Ben yaptıysam herkes yapar hatta.
14 gün boyunca hiç yemek yemeden dayandım ve yarından itibaren lahana çorbası olayına başlıyorum. Bakalım 7 günde neler olacak. onları da buradan paylaşıcam.
Günlük tutmak çok işe yaradı. Hergün tartılmak da aynı şekilde. Kilo kaybını tartıda görüyosunuz zaten. heves oluyo gaz oluyo insana. Kaçamak yapmak kesinlikle yasak. Kaçamak yapıp da kilo vermedim diye üzülmemek gerek. Ben daha önce 2-3 kez kalkışmıştım ve kaçamaklar yüzünden başaramadım. Ancak tam manasıyla tam 2 kez biri 12 biri 14 gün olmak kaydıyla yaptım bu detoxu ve gayet memnunum.
İnşallah sende de işe yarar canım. En azından için temizleniyo ve bunu hissediyosun. Resmen gözle de görülüyo zaten farklılıklar ;)
Kolaylıklar dilerim. Yapacak olan arkadaşları takip edicem ben de :)

Hepimize kolay gelsinnnn

Sukurku saglik problemim yok sadece bunu yapip sonrasinda kili verememekten korkuyorum cunku benim kaybetmem gereken bi 40 kilo var

Benim de 25 kilo fazlam vardı, şimdi 15 kilo kadar kaldı. fazlası olursa da hayır demem tabii ;) Ben bu detoxtan sonra kiloları geri almadım açıkcası. Yani aldığım zaman gerçekten çok kötü beslendim hamur işleri yedim sürekli ve hiç dikkat etmedim. Bunu yaptıktan sonra eğer dikkatli beslenirsen neden olmasın.

Ben 5 senedir kiloluyum, daha önce hep çok zayıftım. Herşey sanki bir anda oldu. Şimdi bu hatalı dönemi geride bırakma niyetindeyim. Ve gerçekten hiç bu kadar hevesli olmamıştım. Resmen o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Tekrar eskisi gibi istediğimi giyebilmek, beğendiğimi alabilmek istiyorum. Bu sefer kilo vermem üzerine ödüller kondu ayrıca ;)

Umarım hepimiz bu dönemleri atlatır ve bir daha hiç geriye bakmayız, bütün kiloları bu senede bırakırız inşallah :D Kocaman sevgiler

offfffffffff haklısın ama annem dün burnumdan getirdi ya yemin bile ettirdi yapmayacaksın diye olmadı yapan arkadaşlara başarılar diliyorum

Bede diyet yapıyorum ve bir detoks yapmak istiyorum ancak,bunu gözüm yemedi ne yalan söyliyim,merakla takip edeceğim,başarılar..

Benim de 25 kilo fazlam vardı, şimdi 15 kilo kadar kaldı. fazlası olursa da hayır demem tabii ;) Ben bu detoxtan sonra kiloları geri almadım açıkcası. Yani aldığım zaman gerçekten çok kötü beslendim hamur işleri yedim sürekli ve hiç dikkat etmedim. Bunu yaptıktan sonra eğer dikkatli beslenirsen neden olmasın.

Ben 5 senedir kiloluyum, daha önce hep çok zayıftım. Herşey sanki bir anda oldu. Şimdi bu hatalı dönemi geride bırakma niyetindeyim. Ve gerçekten hiç bu kadar hevesli olmamıştım. Resmen o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Tekrar eskisi gibi istediğimi giyebilmek, beğendiğimi alabilmek istiyorum. Bu sefer kilo vermem üzerine ödüller kondu ayrıca ;)

Umarım hepimiz bu dönemleri atlatır ve bir daha hiç geriye bakmayız, bütün kiloları bu senede bırakırız inşallah :D Kocaman sevgiler

Insallah ne guzel sen becere bilmissin bende pazartesi baslamak istiyorum akca agac surubunu alcam bitek carfur a bakicam hafta sonu aynen banada oduller kondu bırak bundan onceki diyetlerimde daha cok konmustu ama benim kafa ozaman neredeyse artik bu sefer olsun istiyorum amaa

Gerçekten yapamamak için hiçbir sebep yok kızlar. İnsanlar sadece çok karışıyolar ama sizi ve sağlıüınızı düşünüyolar. Yani eğer bu olmazsa da başka bir detox araştırın. çok iyi hissettiriyo. Ben gerçekten aç duramayan biriyim ama 15 gün yaptım bunu. Şimdi de lahana çorbasına geçtim. Bakalım. İnşallah şu 7 günü de atlatırım hakkıyla :D

Gerçekten yapamamak için hiçbir sebep yok kızlar. İnsanlar sadece çok karışıyolar ama sizi ve sağlıüınızı düşünüyolar. Yani eğer bu olmazsa da başka bir detox araştırın. çok iyi hissettiriyo. Ben gerçekten aç duramayan biriyim ama 15 gün yaptım bunu. Şimdi de lahana çorbasına geçtim. Bakalım. İnşallah şu 7 günü de atlatırım hakkıyla :D

Aldım bile surupları pazartesi baslicam ins ya a sonunq kadar goturur v3 dayanırım insallah

Selamlar, Normal şartlarda bugün lahana diyetimin 3. günü olması gerekiyodu. Yani 3. günü bitirmiş olmam gerekiyodu ancak dün biraz ara vermeye karar verdim. En azından 2 gün kadar 2 detox arasında ara vericem. Biraz zayıf düştüm çünkü. :) Şansımı çok zorladım, aslında iyi de gidiyodu ama işte... Ara verdim derken hemen hamurlara saldırmadım tabii, başka çorba ve sadece salata şeklinde kısa bir ara. Biraz da sebze yedim. Yarın 1. gün olarak lahana diyetine tekrar başlıyorum kısacası. Şans dileyin bana kızlar, 20 gün sonra seyahate çıkıyorum ve bu 20 günü iyi değerlendirmek istiyorum. Yarın itibariyle yürüyüş evde egzersiz programları da yapıcam. Sonuca hızlıca ulaşmak istiyorum, çok sabırsızım. Biliyorum belki çok yanlış gelecek çoğu insana ama ben çok sabırsızım bu konuda. Etrafımdaki insanların olumlu yorumlarını duymak cidden çok motive ediyo ve bunu kaybetmek istemiyorum. En azından bu kez olmaz :)

Selamlar, Normal şartlarda bugün lahana diyetimin 3. günü olması gerekiyodu. Yani 3. günü bitirmiş olmam gerekiyodu ancak dün biraz ara vermeye karar verdim. En azından 2 gün kadar 2 detox arasında ara vericem. Biraz zayıf düştüm çünkü. :) Şansımı çok zorladım, aslında iyi de gidiyodu ama işte... Ara verdim derken hemen hamurlara saldırmadım tabii, başka çorba ve sadece salata şeklinde kısa bir ara. Biraz da sebze yedim. Yarın 1. gün olarak lahana diyetine tekrar başlıyorum kısacası. Şans dileyin bana kızlar, 20 gün sonra seyahate çıkıyorum ve bu 20 günü iyi değerlendirmek istiyorum. Yarın itibariyle yürüyüş evde egzersiz programları da yapıcam. Sonuca hızlıca ulaşmak istiyorum, çok sabırsızım. Biliyorum belki çok yanlış gelecek çoğu insana ama ben çok sabırsızım bu konuda. Etrafımdaki insanların olumlu yorumlarını duymak cidden çok motive ediyo ve bunu kaybetmek istemiyorum. En azından bu kez olmaz :)

Aykız bu limonata diyetinde toplamda kac kilo verdin ben yarın baslıyorum insallah kacamaksız bol kilo vermis bi sekilde nihayete erdiririmm

Aykız bu limonata diyetinde toplamda kac kilo verdin ben yarın baslıyorum insallah kacamaksız bol kilo vermis bi sekilde nihayete erdiririmm

ilk yaptığım zaman 12 günde 10 kilo vermiştim. ikincisinde de 14 günde 9 kilo verdim :) Hadi bakalım kolay gelsin :D İnşallah başarırsın. inan o kadar zor değil...

Benim Lahana diyetimin 3. günü bugün ve henüz hiç kilo kaybı yok maalesef. Anlamadım gitti. Çorbadan başka bişey yeyim içmiyorum yani neden acaba böyle oldu :)
Neyse artık bakalım, ben devam edip 7 güne tamamlıycam, gerisi de zaten gelir herhalde :D

ilk yaptığım zaman 12 günde 10 kilo vermiştim. ikincisinde de 14 günde 9 kilo verdim :) Hadi bakalım kolay gelsin :D İnşallah başarırsın. inan o kadar zor değil...

Benim Lahana diyetimin 3. günü bugün ve henüz hiç kilo kaybı yok maalesef. Anlamadım gitti. Çorbadan başka bişey yeyim içmiyorum yani neden acaba böyle oldu :)
Neyse artık bakalım, ben devam edip 7 güne tamamlıycam, gerisi de zaten gelir herhalde :D

Limonatadan sonra vucudun durmus olmasin ayy sonrasinda daha kilo veremezsem allah korunsun ya insallah devam edersin cnm vermeye bu arada sen biber olarak ne kullandin zor olmasina zor degilde bunlarin hicbiri guzel bi sekilde icilcek gibi degil hep zorla iciyom :(

Limonatadan sonra vucudun durmus olmasin ayy sonrasinda daha kilo veremezsem allah korunsun ya insallah devam edersin cnm vermeye bu arada sen biber olarak ne kullandin zor olmasina zor degilde bunlarin hicbiri guzel bi sekilde icilcek gibi degil hep zorla iciyom :(

Ben biber olarak arnavut biberi kullandım, aktarlarda bulunuyo, ipe dizili. ama çok çok acı bi biber ;) Bende bi durma olmadı yani limonata yüzünden olmadı. o zaten bi arınma yöntemi bambaşka bir olay limonata detoxu. kilo da verdiriyor ancak geri almıyosun o kiloları mesela.

Benim bu ara hareketsizlikten de durmuş olabilir biraz. Bir de uyku düzenim yok mesela, şu an hala uyumadım ve sabahın 7si oldu bile saat. Uykumu da düzene soksam daha da çok kilo veririm eminim. bünyemi çok zorluyoum hem aç hem uykusuz bi şekilde. :)

Yani eğer düzenin varsa gerçekten işe yarıyo bu sistemler. Ben zamanında yaptım ve faydasını da gördüm açıkcası...

Ben biber olarak arnavut biberi kullandım, aktarlarda bulunuyo, ipe dizili. ama çok çok acı bi biber ;) Bende bi durma olmadı yani limonata yüzünden olmadı. o zaten bi arınma yöntemi bambaşka bir olay limonata detoxu. kilo da verdiriyor ancak geri almıyosun o kiloları mesela.

Benim bu ara hareketsizlikten de durmuş olabilir biraz. Bir de uyku düzenim yok mesela, şu an hala uyumadım ve sabahın 7si oldu bile saat. Uykumu da düzene soksam daha da çok kilo veririm eminim. bünyemi çok zorluyoum hem aç hem uykusuz bi şekilde. :)

Yani eğer düzenin varsa gerçekten işe yarıyo bu sistemler. Ben zamanında yaptım ve faydasını da gördüm açıkcası...

Ay aykız sen nasil dayandin valla ben dayanamiyorum okadar zorluyorum okadar mucadele ediyorumki kendimle anlatamam bildigin asermedigm agzimin suyunun akmadıgı bi sey yok ya ;) durumum vahim yani ve daha 9 gunum varr; (

Aykız bu içecek süper bir şeymiş.
Ben öyle uzun günler yapmıyorum ama kendimce bir yöntem belirledim.Bir gün sadece limonata içiyorum, bir gün tek öğün ne istersem yiyorum limonata da içerek.
Çok işe yaradı bende, zinde tutuyor resmen.

Hiç haberim yoktu böyle bir içecekten, sayende öğrendim. Teşekkürler:16::16:

Eveet lahana diyetim biteli birkaç gün oluyor, şu sıralar sadece sebze ve salata ile besleniyorum. Kilomda inanılmaz bir değişiklik yok açıkcası. Hatta lahana diyeti sırasında tuhaf bir oynama vardı yani hergün 6lar ve 7 ler arasında gidip geldi ve bir türlü sabitlenmedi ancak son 3 gündür hiç 7leri görmedim ve 6 lara sabitemeyi başardım. Şu anki kiloma pek güvenemiyorum çünkü reglim başladı bugün, bitince tartılıcam ama bırakmıyorum diyet yapmayı. Bu sefer yaptıklarımı çöpe atmaya niyetim yok açıkcası. Hırsım ve inancım hala devam ediyo. Çok keyifliyim bu yüzden. Canım aşırı derecede tatlı istedi kaç gündür. Çikolata vs. gibi şeyler, en az kalorisi olan dondurma olduğundan çok ama çok az dondurma yedim. o da kesti zaten. Şimdi gayet iyiyim. Başlayan var mı detoxa bilmiyorum. nasıl gittiğini merak ediyorum ama :) Paylaşın kızlar. Bu yaz kiloları bırakıyoruz. :D Ben ayrıntıları paylaşmaya devam edicem ;)

Eveet lahana diyetim biteli birkaç gün oluyor, şu sıralar sadece sebze ve salata ile besleniyorum. Kilomda inanılmaz bir değişiklik yok açıkcası. Hatta lahana diyeti sırasında tuhaf bir oynama vardı yani hergün 6lar ve 7 ler arasında gidip geldi ve bir türlü sabitlenmedi ancak son 3 gündür hiç 7leri görmedim ve 6 lara sabitemeyi başardım. Şu anki kiloma pek güvenemiyorum çünkü reglim başladı bugün, bitince tartılıcam ama bırakmıyorum diyet yapmayı. Bu sefer yaptıklarımı çöpe atmaya niyetim yok açıkcası. Hırsım ve inancım hala devam ediyo. Çok keyifliyim bu yüzden. Canım aşırı derecede tatlı istedi kaç gündür. Çikolata vs. gibi şeyler, en az kalorisi olan dondurma olduğundan çok ama çok az dondurma yedim. o da kesti zaten. Şimdi gayet iyiyim. Başlayan var mı detoxa bilmiyorum. nasıl gittiğini merak ediyorum ama :) Paylaşın kızlar. Bu yaz kiloları bırakıyoruz. :D Ben ayrıntıları paylaşmaya devam edicem ;)

Ben 9 .gunudeyim 95.3 le baslamistim suan 89.1 im aksam olunca bana fenalim basoyor ve yemek aseriyorum fena bi sekilde ;) tek korkum bu verdigim kiloları alirmiyim bu kadar emek ziyan olmaz insallah yada kilo vermem durmaz umarım :(

canım gercekten cok azimlisin ama saglıgından da olma sakın bende 1 ocaktan bu yana sağlıksız bi şekilde diyetteyim bazen korkuyorum hasta olmaktan ama diyetten de vazgecemiyorum bıktım artık şişmanlıktan bende herkes gibi zayıf olmak istiyorum ve görümcemin (kendi koca götünü göbeğini görmez ) salakça zayıfla diye akıl vermelerinden sıkıldım... şimdi 70 kiloyum 17 kilom gitti... son 5 kiloyu vermem lazım artık limonata detoksunu cok düşündüm ama cesaret edemedim bugün lahana corbasına basladım.. daha önce yaptıgımda 2 haftada 7 kilo vermiştim bakalım şimdi nasıl olcak merak ediyorum... seni takip ediyorum cok güzel kilolar verdin inşallah hep böle kalırsın artık önemli olanda bu zaten canım benim umutsuzluga kapılma hiç adetten dolayı durmuştur kilon bitince baslarsın gene kilo vermeye... ayrıca su uyku meseleni biran önce düzeltirsen daha iyi olur

Back
X