Açıkcası şu an sağlığımı da iyi hissediyorum, bünyem açlığa dayanmaz normalde ve çoktan bozmuş olrdum diyetimi ama hala azmim devam ediyo inanamıyorum ben de kendime :) Verdiğim sözleri yerine getiriyorum.
Yalnız sen de inanılmazsın 17 kilo harika bir rakam. Şurada 5 kilocuk kalmış yani senin için hiç sayılır. Zaten fazla kilolarımızdan kurtulup sonra da dikkat ettiğimizde ve ucunu kaçırmadığımızda geri de almayız. illa ki kaçırmalar olur ama telafi etmek daha kolay olur. Seni de tebrik ederim gerçekten canım yaa :) Sizlerin yorumları beni çok çok motive ediyo, ben asla eski halime dönemem diye düşünüyodum, artık şişmanım ve bir daha zayıflayamam diyodum ama gerçekten inanıyorum artık. Ne olursa olsun bırakmıycam kendimi. Bu kadar hedefe yaklaşmışken.
Bana da etrafımdaki insanlar konuşup duruyolar hep, o yüzden biraz da inat yaptım sanırım. iyi ya da kötü herkes kilolarımdan bahsediyo senin görümcen misali

Benim de bir yengem var ve benim kilolu halime hiç alışamadı, sürekli konuşuyo vs. bakalım artık, insanları utandırmak istiyorum. Bu sene bizim senemiz olsun inşallah
Sana da kolaylıklar dilerim ve güzel yorumların için çooook teşekkür ederimmmm