• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dev ayıcığın esrarı

Cok cok onceden olsa mesele bi 10 yil once 'ayyy ne romantik, acaba kim bu' diye dusunurduk ama simdi 'cok korkunc' diye dusunuyoruz. 10 yilda nasil bu kadar cok degisti insanlik acaba..
Yazik..
Neyse bence yurttan biridir. Kimse oyle esrarengiz bir kutuyu iceri almaz.. Ustunde isim yazmiyorsa senin oldugunu nasil anladilar ki?
hmm çok mantıklı:KK58:

Cok cok onceden olsa mesele bi 10 yil once 'ayyy ne romantik, acaba kim bu' diye dusunurduk ama simdi 'cok korkunc' diye dusunuyoruz. 10 yilda nasil bu kadar cok degisti insanlik acaba..
Yazik..
Neyse bence yurttan biridir. Kimse oyle esrarengiz bir kutuyu iceri almaz.. Ustunde isim yazmiyorsa senin oldugunu nasil anladilar ki?
Isim var kargo ismi falan yok. Kutunun üstüne siyah tahta kalemle yazılmış ismim.

Kamera kayıtlarına bakın? Üstünde isminiz yazmıyorsa sana geldiğini söyleyen kişiye size geldiğini nerden bildiğini sorun. Çözülsün gitsin. Ayrıca eğer sapık falansa dediğiniz fotoğrafı koymanız onu sevindirir ilgi çektiği için gizemli olduğunu falan sanıp daha çok yapabilir

Bencede icerden birisi. Sapik falan olabilir ya Allah korusun.

O değil de sizin yurt yol geçen hanı mı? Benim zamanımda yurtta kalanların çantalarına bile bakıyorlardı. Komşumuzun kızına paket götürdüm güvenlik paketi açtırdı baktı öyle aldı. Tuhaf. o_O

Bence dev ayıcık aldığına göre zengin biri :KK53: Bi düşün derim, kucak olayı falan sapıkça belki ama tutkulu şehvetli bir aşk olabilir :KK76:

Dev ayıcıklar pahalı malum :KK70:

O değil de sizin yurt yol geçen hanı mı? Benim zamanımda yurtta kalanların çantalarına bile bakıyorlardı. Komşumuzun kızına paket götürdüm güvenlik paketi açtırdı baktı öyle aldı. Tuhaf. o_O
Yukarda yazdım geçen kız kılığında bir erkek yakalanmış. Tımarhane yani yurt değil:KK43:

Ben de paronayak oldum:KK12:
olmakta haklısın kim olsa olurdu ama sanki çözmesi zor değil gibi kaç kişi ayıcık sevdiğni bilebilirki belkide bi arkadaşın şaka yapmak istemişte olabilir biz hep karşı cins olarak algıladık ama

olmakta haklısın kim olsa olurdu ama sanki çözmesi zor değil gibi kaç kişi ayıcık sevdiğni bilebilirki belkide bi arkadaşın şaka yapmak istemişte olabilir biz hep karşı cins olarak algıladık ama
Umarım böyle bir şey çıkar ya.

gizli bi hayrannn vuuuuuuuuuuuuuu çok heycanlı her an heryerde izleniyomuş gibi hissederim ben olsam :D

Back
X