- Konu Sahibi PurpleRain
-
ay safmıyım neyim hiç duymadım ya
evet nettede yok olsa görürdüm ama indirmem tabiiikiikaydirigubbakcemile3
canım nine tim burton diye ara birçok kaynak var filmle ilgili kaydirigubbakcemile5
beyazperdede filan görmemiştimde ondan canım , cok saol valla kaçırıyodum azkalsın.
türkiye'de yok hala, nete de düşmedi ama fragmanını bulup izle canım, şahane bir müziği var, çatlıyorum meraktan...
canım ismi 9 diye mi qeçiyor yoksa nine diye de qeçiyormu .. yaz başı indirilecekler lisetesi yapmışım onların içinde varmışta nine diye bir film:))) canım aradım dediğin qibi bulamadım ..sen bulursan çıkarsa hber ver tatlım banada ..fragmanına bakıcam şimdi burayada eklerim ..
*Up
*Nine
*Precious
*The Road
*Green Zone
*Shutter Island
*Public Enemies
*The Hurt Locker
*The Lovely Bones
nine diye de 9 diye de geçiyor canım, fragman eklemeyi bilmiyorum, eklersen çok ama çok sevinirim Şeniz bu arada listendeki up da cici bir animasyon opuyorumnanaktan
ekledim cnm :1hug: Up u bende izlemeyi çok istiyorum.. sen türkçe dublajlımı izledin ( ben qenelde animasyonları dublaj lı izlerim )
evet canım bende dublaj kesinlikle izlemiyorum ama animasyonlar dublaj la çok qzl oluyor türkler isterlerse mükemmel dublaj yapabiliyorlar ( sinemaya dublajlı qirecek olan filmlere çok özen qösteriyolar matrix , lord of the rings , harry potter mesela bunlara örnek )
soundtracki bende bir araştırayım canım indirelim :)
kesinlikle haklısın canım, ben de örneğin buz devri 3'ü sinemada dublajlı, evde orijinal izledim, dublajlı hali çok çok tatlıydı diğerine göre zemuszemus, soundtracki bulalım valla, herkes iş başına kaydirigubbakcemile3
ben buldum bileeee :) bu arada film makinelere karşı 9 adıyla qösterime qirecekmiş ...(isteyene linki özel msjla yollayabilirim)
ben buldum bileeee :) bu arada film makinelere karşı 9 adıyla qösterime qirecekmiş ...(isteyene linki özel msjla yollayabilirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?