Dev Yönetmen Tim Burton ve Filmleri

türkiye'de yok hala, nete de düşmedi ama fragmanını bulup izle canım, şahane bir müziği var, çatlıyorum meraktan...

canım ismi 9 diye mi qeçiyor yoksa nine diye de qeçiyormu .. yaz başı indirilecekler lisetesi yapmışım onların içinde varmışta nine diye bir film:))) canım aradım dediğin qibi bulamadım ..sen bulursan çıkarsa hber ver tatlım banada ..fragmanına bakıcam şimdi burayada eklerim ..

*Up
*Nine
*Precious
*The Road
*Green Zone
*Shutter Island
*Public Enemies
*The Hurt Locker
*The Lovely Bones

nine diye de 9 diye de geçiyor canım, fragman eklemeyi bilmiyorum, eklersen çok ama çok sevinirim Şeniz bu arada listendeki up da cici bir animasyon opuyorumnanaktan

nine diye de 9 diye de geçiyor canım, fragman eklemeyi bilmiyorum, eklersen çok ama çok sevinirim Şeniz bu arada listendeki up da cici bir animasyon opuyorumnanaktan

ekledim cnm :1hug: Up u bende izlemeyi çok istiyorum.. sen türkçe dublajlımı izledin ( ben qenelde animasyonları dublaj lı izlerim )

prenses canım muhteşemsin, harika oldu bu opuyorumnanaktan, dediğim kadar var di mi soundtrack, forumlara da baktım ama ne olduğunu bulamadım henüz

evet canım bende dublaj kesinlikle izlemiyorum ama animasyonlar dublaj la çok qzl oluyor türkler isterlerse mükemmel dublaj yapabiliyorlar ( sinemaya dublajlı qirecek olan filmlere çok özen qösteriyolar matrix , lord of the rings , harry potter mesela bunlara örnek )

soundtracki bende bir araştırayım canım indirelim :)

kesinlikle haklısın canım, ben de örneğin buz devri 3'ü sinemada dublajlı, evde orijinal izledim, dublajlı hali çok çok tatlıydı diğerine göre zemuszemus, soundtracki bulalım valla, herkes iş başına kaydirigubbakcemile3

ben buldum bileeee :) bu arada film makinelere karşı 9 adıyla qösterime qirecekmiş ...(isteyene linki özel msjla yollayabilirim)

the world of stain boy ( tim burton' un flash animasyonun kullanımını sevdirmek için bir nevi reklam amaçlı hazırladığı 2000 yapımı 6 kısa animasyondan oluşuyor )
kızlar ama malesef türkçe altyazılı bulamadım bulan olursa link versin lütfen:/

bölüm 1: the girl who stares
[youtube]gKxcmF098IM[/youtube]

bölüm 2: the toxic boy
[youtube]y_W_u1D8lVM[/youtube]

bölüm 3: the bowling ball
[youtube]OgLSXWtKvps[/youtube]

bölüm 4: the robot boy
[youtube]jKR3XZLDvu8[/youtube]

bölüm 5: the match girl
[youtube]F-bw2MonWG4[/youtube]

bölüm 6: stainboy's day off
[youtube]G4FKj-ps1-E[/youtube]​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…