Devam etmek veya etmemek ?

Canim.saol yorumun icin. Daha 2 bucuk aylik.bizimkide okulda da surekli dipdibe sarnas dolas skti galiba bni.
Peki sen.nasil sonradan duzeldin ? Soguk hissettiginde gidesin.ayrilasn gelmedi mi? Seviyomuyum sevmiymuyum.die dusndugn ?
Nasil sevmeye basladin gerck anlamda

Kaç kere ayrılmaya çalıştım hatırlamıyorum bile insan sıkıldığı için gözüne batıyo herşey. Sonra ayrı kaldığımız 2.gün anladım ki boş değilim o 2 gün bile çok zor gelmişti. Ben yazdım hatta o da direkt atlamadı daha sakin kaldı falan ağlamadı da. Konuştum beni bunlar soğutuyo diye açıkca. O da ona göre davrandı. Benim için imkansız bişey oldu 1 yıldır aralıksız beraberiz en ayrı kaldığımız da o 2 gün oldu. Bence okulda da ara verin biraz yani her dakka birlikte olmayın. Biz ilk 6 ay hergün görüşypduk çok kavga ediyoduk. Şimdiyse haftada 4 gün. Özlüyoruz :)

Canım bence arayasının gelmesi başka seçenek elinin altında olmamasından kaynaklanıyor. yani seninki aşk değil tamam o aşikar da sevgi de değil sanki böyle yokluktan katlanma gibi geldi. içini iyice tart eğer bugün atıyorum daha yakışıklı daha maskülen eli ve gönlü bol biri çıksa karşına diğer kişiyi seçerim diyorsan hiç bu çocuğa dönme ne kendi ne de onun zamanını harcama derim. benzer bir olay yaşamış biri olarak söylüyorum yani aşkı geçtim sevgi alışkanlıksa o ilişki el mahkum bitecek,ne kadar erken o kadar iyi.

Boyle dusundugum.zaman bana sey gibi geliyor her zaman iyinin iyisi vardir. YAni cok asik olsan bile iste cok asik oldugum ama.daha zengin daha ilgili biri olsa onu secerdim dersin gibi. Bugun telde konustuk tek istedigi bir sans daha bnde deneme taraftariyim cunku bu 2 bucuk ayda cok muylu oldugum.zamanlar da oldu.. Ama icimde bir korku var ilerde pisman.olmaktan.korkuyorum is hayatimda bilmem.nede karsima baska biri cikarsa diye dusunuyrm . Ama o zaman nasil olacagimi bilmiyorum.iste belkide cok sevmeye baslarim soguma sebeplerimi anlattim.ona degistirecegine emin.
Kisa suredr brraberiz duygularim.yogunlasabilirmi sonradan ? Bu surede de cok.iyiydik basta ama.dipdibe olmak ve bazi hareketleri soguttu iste..

Devam etmek istiyorum ne kaybederim ki olmazsa olmaz ama bikez denemek istiyorum sizce kararım doğru mu kızlar?
Ya tamamen bitirp içimde kalacak acaba düzelirmiydi oysa cok iyi anlasıyorduk diye..
Yada göze alıp deneyeceğim..O da kabul ediyor yine böyle olursam zaten üzülceğim kadar üzüldm ben diyor.

canım o zaman zaten senin için bir problem yok demektir madem seviyorsun ya da sevmeye başlamışsın. tabi ki bir şans daha vermeni öneririm böyle bir durumda.

Konu gelismelerini yazdim lutfen birsey soyleyin psikolojim.bozuk cok gelgitliyim ani kararlar aliyorm.onsuz olamiyorum.onlada oufff

bi kaç büyük kavgamızda karşılıklı ağlamıştık bizde. aksine daha çok severim bütün o pis egoyu bi kenara itip kendi olabildiği duygularını bana yaşatabildiği için.. soğumak için yer aramışsınız gibi sanki bitmesi iyi olmuştur inş

Hala tum kapilar kapali degil.. Psikologa gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…