Devam etmek veya etmemek ?

Ağlamak sadece kızlara mı özgü? Kız gibi ağlamak ne demek? Ben eşimi karşımda çekinmeden ağlayabildiği, erkek egosuna yenik düşmediği için daha çok seviyorum.

Çok dipdibe olmaktan sıkılmışsın sen belli ki, her şeyi batmaya başlamış. Biraz kendi özel alanınız olmalı ilişkilerde. Kendi arkadaşlarınızla zaman geçirmelisiniz. Çok muhabbet tez ayrılık getirir diye bir ata sözü vardır. Sizin durumunuzu tam olarak yansıtmış.

Aşk dediğin üç günlük bişey cicim. Şimdi aşık olsan da sonradan aşık olsan da eninde sonunda bitecek o heyecan. İlişkiyi ayakta tutan sevgi saygı ve güvendir. Bunlar varsa mesele yok.

Bunun dışında ciddi bir sorun göremiyorum ben açıkçası, geneli kafaya bile takılmayacak çocukça şeyler. Bu yüzden bir ilişki bitirilmez. İlişkilerin başında olur böyle şeyler. Oturun konuşun sınırlarınızı belirleyin bi daha da ara vermek gibi saçma sapan işlere girmeyin olsun bitsin. Karar alın aranızda bitti kelimesi ağızdan çıkarsa biter bundan sonra diye. O zaman yalama olmazsınız.

iyi niyetli insanların değeri işte böyle bilinmiyo hödüğün önde gideni olsa tapardın sana iyi davranıyor seni seviyor tabi kıymetini bilmezsin çok yazık

Kızlar bende acı çekiyorum..
asıl sorunum psikolojik galiba psikiyatriste de gideceğim ama fikrinizi alayim ddedim.
Çok korkuyorm acı cekmekten evlenmek filan ya sorun cıkarsa diye bastan vazgecme isteği geliyor.
Şuan konusmadık hiç dünden beri mutlu dğeilim bnde ..
Kendimden emin olabilsm arıcam onu ama tekrar tekrar üzmek istemiyorum Böyle de mutlu dğeilim

Bilemedim şimdi ... Şunu yapın diyeceğim ama siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Üstelik sağlıklı bir birliktelik iki tarafında birbirini sevmesiyle olur,siz soğuduğunuzu söylüyorsunuz.Yani ona karşı bir şey hissetmiyorsanız mantıklı olan tabi ki yollarınızı ayırmak.Yoksa diğer türlü iki taraftan biri acı çeker ki bu da seven taraf olur.

Asik degilsen gec bence.

Ben o hatayi yaptim, asik olmadigim biriyle iyi bir insan oldugu icin ciktim, sonra terk ettim ve ziyan ettigim zamana acidim. Bu hatayi ben yaptim, bence sen de yapma.

Yani iyi yonleri kotu yonleri diye liste yapiyorsan zaten sevmiyorsundur, sevseydin seviyorum der gecerdin , Allah Allah yapsam mi yapmasam mi diye dusunmezdin. Sevmedigin biriyle olmak icin cok gencsin, ben sahsen evde kalmaya dogru gidiyorum ve sevmedigim biriyle olmayi yeni yeni dusunmeye basladim.

Bir de aglayip zirlamasini ben hic begenmedim, psikolojik santaj yapiyor, kendini acindiriyor resmen.

Son düzenleme:

Ayrı kaldığınız 1 haftalık süreçte onu özlediniz mi hayatınızda bir boşluk yarattı mı ? Cevabınız evetse sadece fazla iç içe olmanın verdiği bunalmak sizinki.. Ama eğer hayır özledim diyorsanızda ciddi anlamda soğumuşsunuzdur.

Elinde değil ağlaması canı o bnmle 2 günlüğüne görüşmeyeceğimiz zaman bile ağlardı..
Şuan içim hiç rahat değil bişey yapasım yok bomboş bi hayat yine..Bomboş hayallerim yarım mı kalacak ..
İçim daralıyor uykum yok yemek zorla yiorum midemde bişe oturmus durumda kararsızlık insanı içten içe çürütüyor..

Bir hafta olmadı canım daha dün verdik bu kararı ama dayanamıyorum ilerde barısacaksam boşuna üzüyorum onu diyorum.
Bir yandan da aceleci karar vermek istemiyorum. Yokluğunun tabiki farkındayım

İlişkinin kararsızlığı olmaz.
Ara verme kararı verilmişse zaten kopmuşsun demektir.
Sevseydin zaten onsuzluğu göze alamazdın.
Sevmiyorsun belli uzatmanın anlamı ne?
Bu kadar bunalıma sokmaya ne gerek var ikinizi de?

Kim ne derse desin, her şeye ağlayan erkekten ben de soğurum.
Ayrıca özgüveni de yok diyorsunuz.
Çok normal bence soğumanız.

Başlarda bzim de böyleydi sürekli ağlaması falan çok soğutuyodu zaten sevmiyodum onun beni sevişini seviyodum hatta çirkin görünürdü gözüme ama zamanla nasıl oldu anlamadım şuan karşımda sevgimle dimdik duran bir adam var ve şimdi kesinlikle çok sevdiğimi söyleyebilirim

Bu ayrılma muhabbetleri de iyi oluyo dıyguları anlayabilmek için :) muhtemelen şuan eksiksin.

Önceki konunu okumuştum hatırladım.
Şahsen ben böyle bi'adamla yapamam.
Adam ağzıyla ben eziğim, beni nasıl sevdin falan diyomuş üstüne bi'de ağlıyosa ben çekemezdim açıkcası.
Erkekler de ağlar da biz pek alışkın değiliz onların böyle olurolmadık her şeyde bizler gibi salya sümük moduna geçmesine
Ben kendim zaten en ufak sözde gözüm dolar sevgilim bu karakterde olsa acıların çifti gibi gözümüzün yaşı kurumaz
Bence dün ara vermişsiniz bırak biraz kendini dinle seviyosan dayanamazsın zaten, ara vermek illa bitmek demek değil biz iki buçuk yılda küçük bi'ara vermiştik yarıyo açıkcası bize.

Bi'de biz de üniversitede aynı bölüm, aynı sınıftaydık. Heran dipdibe olmayın, git kız arkadaşlarınla takıl o da erkek arkadaşlarıyla takılsın. Sürekli dipdibe olunca gözüne batar hale geliyo daha çok didişiyosun. Karşılıklı konuşun kim ister sevgilisinin eziğim ben demesini...

Anlattim kizlar icimdekileri.. Daha once terkidildigi icin guveni zedelenmis oyle soyledi. Diger konularda kndime guvenirim dio ama dolu bi sinifa kapiyi calip girememisti unuttgu semsiyeyi almak icin bn almistim. Bide arkadasi yk hic bitane var samimi oldugu o da baska sehrde. Haftasonu full uyur bnde ogrenciyim ama calisiyorum.kackez kavga ettik bu yuzdn is bulamiyomus hos garsnlk.filan.yapamaz cok sakar. İngilizcesi var fuarda caliscam ddi ajansa kaydoldk onlar da aramadi. Boyle yani.

Arada kriz geliodu mesela dun.okuldan gelnce ck ozledim. Ama gece rahat uyuyorum kafam.rahatladi sanki ikilemden kurtuldum suan rahatum . Beynimin surekli konusmasi biraz yavasladi. Boyle
hissedersem.hep sevmiyorumdur belkide sonradan dank edecek.kafama bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…