Devam etmeye değer mi?

ayca_eroglu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
4
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar içinden çıkamıyorum kararsızım fikirlerinize ihtiyarcım var

3.5 yıldır bir ilişkim var. Her ilişkide olduğu kadar sorunlarımız var. Ama asıl sorun kıskanç olması. Ve bana kıskançlık konusunda taviz veremeyeceğini onun dışında her istediğimi yapabileceğini söylüyor. Artık dayanamayacak noktaya geldim. Kıskanç olduğu için de biraz güven sorunuda ortaya çıkıyor. Bazen kıskançlık konusunu konuşamıyoruz bile. Beni çok seviyor. bende cok seviyorum. Bugüne kadar mücadele ettim ama artık ayrılık düşüncesi sardı başımı. O ise her istediğimi beni mutlu etmek için yapıyor. Sorunlarım olduğunda ilgileniyor.diğer problemlerimizi bir şekilde çözüp ortak bir noktada buluşuyoruz. Ama bu konuda katı. Bugüne kadar katlanabilmemin sebebi birbirimizi cok sevmemiz onun iyi biri olması benimle ilgilenmesi. Ayrılmak istemiyorum ama ayrılmaya mecbur kalmak ta beni cok üzüyor. Lütfen bana fikir verin ayrılırsam çok üzüleceğim çünkü ama bir ömür böyle gecermi diye düşünüyorum. Kafam çok karışık yanlış karar vermek istemiyorum. Ya pişman olursam düşüncesi içimi kemiriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyarcım var...

aşırı kıskançlık ciddi bir sorundur, bir ömür çekebilecek misin cidden? hayatın zindana döner canım. bunu göze alabilecek misin?

Erkeklerle haşırneşir olmak açık seçik giyinmek için ayrılmıyorsun heralde yani daha ciddi boyutta mı? Kıskançlığın boyutundan sözedersen yaşanılmaz bir durum olup olmadığını değerlendirebiliriz.

söylediğin nokta beni çok korkutuyor canım. ama diğer yandan beni çok seviyor ilgili kıskançlık dışında bir sorun yok. ayrılmak istemiyorum ama böyle devam etmekte beni düşündürüyor. karar veremiyorum

''Erkeklerle haşırneşir olmak açık seçik giyinmek için ayrılmıyorsun heralde yani daha ciddi boyutta mı? Kıskançlığın boyutundan sözedersen yaşanılmaz bir durum olup olmadığını değerlendirebiliriz.''

tabiiki öyle bir niyetim yok. bir erkekle başbaşa bir yere gitmem. onu aldatmam. boyutu ise bazan kontrol etmek için arıyor nerdesin diye istediğim gibi davranamıyorum dışarda. sürekli dikkat etmem gerekiyor. yani kendimi kasıyorum. erkeklerle normal konuştuğumda pek bişey demiyor ama rahatsız olduğunu belli ediyor. bir ortamda erkeklerle biraz fazla muhabbet edince kızıyo. ben yanındayım işte başkasına ihtiyarcın varmı diyor. devamlı dikkatli davranmam gerekiyor. ama onun dışında hep iyi davranıyor

Babandan, erkek kardeşinden, dayından falan kıskanıyorsa, bu hastalıktır zaten..
Dışında kıskançlık nasıl kıskançlık..
Giyim kuşam, tavır, şahıs, bence normal şeyler..

Bir önceki mesajınız da doğru geldi..
Ben hiçbir erkekle konuşmaya gerek duymam zorunluluk yoksa... Neden bir ortamda erkeklerle fazla muhabbet edeyim ki? Gerçekten yanımda sevgilim olsun olmasın, bir erkek muhabbetine neden gerek duyayım ki?
Selam verme hal hatır sorma, konu dışındadır tabiki ama eeee anlat bakalım Ali hayat nasıl tarzında bir muhabbete de girmem yani..
Bence siz abartıyorsunuz..

''Erkeklerle haşırneşir olmak açık seçik giyinmek için ayrılmıyorsun heralde yani daha ciddi boyutta mı? Kıskançlığın boyutundan sözedersen yaşanılmaz bir durum olup olmadığını değerlendirebiliriz.''

tabiiki öyle bir niyetim yok. bir erkekle başbaşa bir yere gitmem. onu aldatmam. boyutu ise bazan kontrol etmek için arıyor nerdesin diye istediğim gibi davranamıyorum dışarda. sürekli dikkat etmem gerekiyor. yani kendimi kasıyorum. erkeklerle normal konuştuğumda pek bişey demiyor ama rahatsız olduğunu belli ediyor. bir ortamda erkeklerle biraz fazla muhabbet edince kızıyo. ben yanındayım işte başkasına ihtiyarcın varmı diyor. devamlı dikkatli davranmam gerekiyor. ama onun dışında hep iyi davranıyor

ooo... bide bana diyin bakalım ben ne yapayım? aynı durumdayız ama bndeki gerckten asırı! biriyle konuşmayı bırak bi arkadasıma selam versem olay oluyo! selamı da gectik kafamı çevirirken birini görsem niye baktın diye olay çkar. oyle byle değil kızlar. hep soz veriyo bdha yapmıycam diyo özür diliyo seni kaybetmekten korkuyorum diyo kıyamam ki ona. ama yine aynı tavırlar. sınıftan bi çocuk ders notlarımı istedi verdim ftkpi cektirdi getirdi tşekkür etti aldım bu yuzden gün boyu yuzume bakmadı..

Back
X