Devam etselerdi eger... Nolur yardimci olunn...:((

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam arkadaslar,
Abimle ilgili bir konu acmistim gecen gun eski nisanlisindan bir yil once ailelerden dolayi ayrildi ve gecen gun devam edebilselerdi bes seneleri dolacakti. Ben de onlari baristirmak istiyordum. Benim de facemde yoktu ben baska bir arkadas sayesinde onun facesine ulastim kiz ayrildiklari gun anisina olsa gerek; sertab erenerden yolun basinda adli sarkiyi paylasmis.. İyi ki ayrilmisim demek isteyen bir sarki... İsteyenler netten aratabilir. Ben de o paylasimi gordukten sonra kiza yazamadim.. Siz ne dusunurdunuz bu paylasimdan sonra? Hadi unuttu desek niye sarki paylasiyor? Galiba onun da icinde soylemek istedikleri hala var... Yazsam mi yazmasam mi ne yapsam karar veremedim? Abim cok uzuluyor nolur yardimci olun kizlar...
Cok tesekkurler..

Evet boyle yazacaginizi tahmin ettim ancak cok aci bir sekilde ayrildilar burda daha once de konu acmistim barismalarina yardimci olabilirsin diyince arkadaslar sansimi denemek istedim...

5 yıl mı oldu ayrılalı bu ikili orasını tam anlamadım? Bir de kötü mü ayrıldılar aileler vs severek mi ayrıldılar yani? Kızin başka manidar paylaşımı var mı şarkıyı bilmiyorum ama belki sevdiği bir şarkıdır öylesine paylaşmıştır. Abiniz bu kadar üzgünse neden kendisi adım atmıyor ki? Ya da kız da seviyor olsa adım atmaz miydi arada bir engel yoksa? Düşünceniz güzelini niyetli ama yapacaksanız abinize söylemeden yapın derim eğer olumsuz durum olursa hayal kırıklığı yaşamasın . Ben olsam ne yapardım bilemedim aracı bir yerde iyi oluyor ama en sağlıklı iletişim iki insanın sevgilerine kendileri sahip çıkması aşkta sevgide çekingenlik olmaz

Cook tesekkur ederim, ayrilali 1sene oldu. Eger devam etselerdi gecen gun 5seneyi dolduracaklardi. Kizin ailesi yuzunden cok aci bir sekilde ayrildilar.. Kizin facesinde o sarkiyi gordum ve yaznaktan vazgectim... O sarki size de iyi ki ayrilmisim mesaji vermiyor mu... Cekindim o yuzden. Abim hala cok seviyor ve benim yaptigimdan haberi yok tabiki.

Insan bazen söylemek istediklerini söyleyemiyor ama, ne bilim duygularına tercüman birileri olsun istiyor. Ben abinizin yerinde olsaydım ve bu kadar acı çekseydim destek arardım yanımda siz de yardımcı olabilirsiniz bence abinize. Ama hani abim üzgün şöyle böyle değil de ben çok üzülüyorum ayrildiginiza neden böyle oldu filan diye kendi adınıza konuşup bir ağzını arayın bence

Ama iste o paylastigi sarkidan dolayi cekindim acikcasi yildonumlerinde gayet acikti abime ithafen oldugu. .

İki insan bir araya gelmek istiyorsa bir yolunu bulur siz karışmayın.

Ama iste o paylastigi sarkidan dolayi cekindim acikcasi yildonumlerinde gayet acikti abime ithafen oldugu. .
Onu inatla bilerek paylaşmış da olabilir, yılmadım ayaktayım gör diye kasıtlı da abine ithafen paylamıştır. Risk işte bilemeyiz belki de gerçektir unuttu da paylaştı ama yine de elinden geleni yap bence sonraya bir 'keşke' kalmaz en azından içiniz rahat olur.

Abiniz bu kadar üzülüyorsa neden adım atmıyor ?

Ailelerden dolayı ayrılma olduysa , bu ilişki yaralı olur. Tekrar aynı şeyler yaşanabilir.

Unutsaydi paylasmazdi bence yine de aklinda kalmistir biseyler diye dusunuyorum iste arafta kaldim anliycaginiz danisayim dedim..

Bir şarkıdan nasıl direkt o manayi cikardiniz ki ? Biraz empati yapın. Kahroluyorum ölüyorum mesajli bir sarki paylasir miydiniz ? Yoksa hayatima devam ediyorum imajimi cizmeye calisirdiniz?
Ama bence karismayin iki taraf birbirini seviyorsa elbet bir gün bulusurlar. Allah en hayirli zamanda versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…