Devam etselerdi eger... Nolur yardimci olunn...:((

Şarkıyı iyi bilirim. Sizin konunuzu da.. Bana epey bir kızmıştınız..

Barışmak isteyen ağbiniz susup oturuyor, siz de sahte hesap açıyorsunuz. Duygularınız neden bir sinsilik peşinde?

Ya siz, kendiniz olarak arayıp dobra bir şekilde kızla konuşun (şarkıya göre kızın öyle bir niyeti yok), ya da daha mantıklısı olan; ağbinizin araması, duygularını samimi bir şekilde paylaşması, kız da hala seviyorsa ve ailelerle ilgili çözüm önerileri sunması..

"Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz" düşüncesi ile ağbiniz, eski nişanlısını daha çook düşünür..

İnşallah kavuşurlar tüm dileğim bu. Ancak oturup beklenmesi beni kızdırıyor. Cesur olması yönünde teşvik edin ağbinizi lütfen..

Abin üzülüyorsa kendi halletsin. Siz hiç karışmayın sonra tüm ihale size kalır.

Abinizin duygularından,kızın da hayatında biri olmadigindan eminseniz denemeye değer..
Bazen gurur,yaşanmışlıklar aşka gölge düşürebiliyor uğraşmaya değer görüyorsaniz sevgilerini ara yapmak kötü birsey değildir elbette..
Şarkı kısmına takılmayin bazen insan acılarını karşı tarafa belli etmemek adına böyle güçlüyüm kurtuldum tavırlarına girebiliyor.

abiniz ve nişanlısını barıştıracaksınız da ailevi problemleri nasıl çözeceksiniz. sorunlar kaldığı yerden devam edecektir..
hiç karışmayın bence. hatta kesinlikle karışmayın...

1 yıl bence insanların ayrılıktan sonra kendini toplaması için yeterli bir süre. Kız da kendini toparlamış olabilir artık. Abinizi seviyor olsa bile kendilerinden kaynaklı bir meseleden değil ailevi meseleler yüzünden ayrılmışlar. Bu meseleler ister üstünden 1 ister 10 sene geçsin taraflardan biri aşırı taviz vermedikçe değişmeyecektir. Abiniz de eski nişanlısı da bunu bildikleri için ayrılmışlardır herhalde koca koca insanlar sonuçta eminim başka çözüm yolları denemişlerdir ayrılmadan önce. O yüzden ben karışmanızı tavsiye etmem. Sizin işe dahil olmanızla çözülebilecek bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Kız muhtemelen reddedecek sizin teklifinizi, abiniz bunu duyarsa 2 kat reddedilme acısı çekecek. Gerek var mı?

koskoca insanlar kendi hayatları hakkındaki kararları kendileri verebilirler. hadi barıştırdın diyelim ilerde kötü oldular sorumlusu sen olabilirsin. bence seni ilgilendiren bi mevzu yok.

Cok tesekkurler.. İste ben yazacaktim normalde tam da yildonumlerinde o sarkiyi paylasinca geri cektim kendimi...
Abimin duygularindan eminim de kizinki icin emin olamadim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…