- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
İstedigimi paylasirim size ne oluyor?ay yeter. çok abarttın, 5 sene geçmiş üstünden.. herkes kendi yollarına baksın artık kaç yaşında insanlar...
Haklisiniz, cok tesekkurler bu taraftan dusunmemistim hic.Bir şarkıdan nasıl direkt o manayi cikardiniz ki ? Biraz empati yapın. Kahroluyorum ölüyorum mesajli bir sarki paylasir miydiniz ? Yoksa hayatima devam ediyorum imajimi cizmeye calisirdiniz?
Ama bence karismayin iki taraf birbirini seviyorsa elbet bir gün bulusurlar. Allah en hayirli zamanda versin..
Olabilir, abim pesinden kosamadi izin vermedi ailesi cunku cok zor ayrilmislardi. Ama tespitiniz %100 dogru, tesekkur ederim.erkekler biraz daha dirayetli olup kızları ikna edebiliyorlar, biz de kadınlar biraz daha kabul etmeye daha yatkın oluyoruz kabul edelim.
eğer abiniz yeterince peşinde koşmadıysa yada kız gerçekten çok büyük bir yıkıma uğradıysa daha fazla deşelemenin alemi yok.
iki kişiliktir ilişkiler...
Tesekkurler canim.. Evet bazen aileler sikinti cikarabiliyor bazen de toplayabiliyor.. Arada kalmis durumdayimCanim bende esimle nisan attik aileler yuzunden sonra baristik 22 ay sonra biz evleniyoruZ dedik sadece tekrar sikinti olmasin diye 2 haftada hersey oldu... sen araya girersen sonumda sen kotu olursun...sakin duzeltim deme abinr deki sen erkek adamsin git konus de
Tavsiyelerin icin cok tesekkurler canim, tarifini anlamakta zorlanmadim sarki tam da oyle..:) ben arada kalip da kotu olmak istemiyorum tek sikintim o yoksa simdiye coktan konusmustum. Kizin ailesi dugun arefesinde olmadik olaylar cikardi bu arada, kizinin ustune yurudu kizi aglatti abime ve anneme bagirdi hakaretler etti, tam 1sene oldu ayrilali..Gecen gun de yildonumlerinde bu parcayi paylasmis sosyal medyadan. Cok aci ve istemeyerek ayrildilar, sirf annesinin rizasi yok diye... Olay bundan ibaretAçtım hususi şarkıyı dinledim güzelmiş bu arada. Bilmem ya böyle ayrıldığına çok mutlu bir şarkı değil de sanki karşındakinden beklemişsin de o birşey yapmayınca değmeyeceğini görmüşsün gibi. CoK garip bir açıklama oldu ama. Çok acı verici ayrıldılar dediniz ya kızın ailesi mi istemedi neler oldu? Bir arkadaş demiş kötü bittiyse belki yeniden başlaması aynı şeylerin tekrarına sebep olur. Kimbilir belki. Ama bazen haybeye biten ilişkiler de can yakıyor keşke dedirtiyor gelecekte yine keşke dememek adına denenebilir. Bu durumda bence abinizin cesaretini toplayıp iletişime geçmesi lazım sizin değil. Şöyle bir düşününce hem sağlıklı iletişim kurulmuş olur, eğer kız da boş değilse bir ilerleme olur. Yok olmayacaksa abiniz bu sevdadan vazgeçer. Aileler yüzünden bitti diye belki bu kadar içi açıyor kızın onu unuttuğunu gördüğünde canı yansa da unutmak için bir adım atmış olacak. Her zaman kapanmış bir defter kapanmamış olandan iyidir. Hem diyelim siz konuştunuz ve olmadı. İçiniz içinizi yiyecek abinizi öyle görünce söylemek isteyeceksiniz açıklama yükü size düşecek vs vs bu boule gider bence siz abinizi cesarwtlendirin
Tavsiyelerin icin cok tesekkurler canim, tarifini anlamakta zorlanmadim sarki tam da oyle..:) ben arada kalip da kotu olmak istemiyorum tek sikintim o yoksa simdiye coktan konusmustum. Kizin ailesi dugun arefesinde olmadik olaylar cikardi bu arada, kizinin ustune yurudu kizi aglatti abime ve anneme bagirdi hakaretler etti, tam 1sene oldu ayrilali..Gecen gun de yildonumlerinde bu parcayi paylasmis sosyal medyadan. Cok aci ve istemeyerek ayrildilar, sirf annesinin rizasi yok diye... Olay bundan ibaret
Cok haklisin canim, abim ne kadar sevse de ailesi cok sorunlu oldugu icin yanasamiyor o da... Sanirim ayni acilari cekmekten korktugu icin... Allah tum ayrilanlara sabir versin.Canım o.kadar hazırlık düğün arefesi vs olmuş buna rağmen bunlar yaşandiysa belki tekrar edebilir. Telafi edilebilir birşeylerse bir umut ama aile işi sıkıntı. Aynı acıları çekmek var işin ucunda kısaca. Ama iki taraf fa çok seviyorsa -ki bunu abinin atağıyla anlayabiliriz ancak - yeni bir şans verilebilir
Rica ederim bu arada Allah sevenlerin yardımcısı olsun zor işler...
Tesekkurler canim haklisin.canım konunu hatırlıyorum siz bu kızın ustune cok dusuyosunuz paylasımından bıle bısey arıyorsun aldıgı nefesten haberınız var belki baska sebeblerı var kızın bılınmez ki bir sene olmus ben buakadar ırgalamazdım sahsen.
Cok tesekkur ederim canim, tavsiye ve goruslerin icin.. Ben de hep oyle diyorum; ya insanin cani kani boyle uzulurken biseyler yapasi geliyor insanin. İyi gelismeler olur insallah, Allah yuzumuze guler.. Cok sagol.Canım seni hatirladim..Bence kızla muhakkak konuş eğer özünde iyi bir insansa iletişime geçebilirsin.sarkiya hiç takılma.Eğer olurya barisirlarsa nişan arasını çok kısa tutsunlar:) Belkide evlenirler bakalim sen bir adım at bence abin için.insanlar başkaları için çırpınıyor abin ya abin..Gurur yapmayın ama yapıcı olun anlamlar çıkarmayın.abinizin çok içinde kalmış yaşadıkları çok zor
Ben ozlemedim kedi özledi tarzının daha süslü söyleyisi bence şarkı. Gayette unutamamis. Bence hayırlı seylerde aracı olmak iyidir yazın bence abim geçen gün 5.seneniz olduğunu dedi, unutamadigini düşünüyorum seni sende durumlar nedir tarzı açık ve kısa bişeyCook tesekkur ederim, ayrilali 1sene oldu. Eger devam etselerdi gecen gun 5seneyi dolduracaklardi. Kizin ailesi yuzunden cok aci bir sekilde ayrildilar.. Kizin facesinde o sarkiyi gordum ve yaznaktan vazgectim... O sarki size de iyi ki ayrilmisim mesaji vermiyor mu... Cekindim o yuzden. Abim hala cok seviyor ve benim yaptigimdan haberi yok tabiki.
Boyle yorumlar gorunce abim adina oyle mutlu oluyorum ki hem de konusma cesareti geliyor.. Cok tesekkurler, seytanin bacagini kiracagim galiba...Ben ozlemedim kedi özledi tarzının daha süslü söyleyisi bence şarkı. Gayette unutamamis. Bence hayırlı seylerde aracı olmak iyidir yazın bence abim geçen gün 5.seneniz olduğunu dedi, unutamadigini düşünüyorum seni sende durumlar nedir tarzı açık ve kısa bişey
Olmazsa da bişey en azından içiniz rahat eder iyi niyetle yapın yeter ki sonucu güzel olur insBoyle yorumlar gorunce abim adina oyle mutlu oluyorum ki hem de konusma cesareti geliyor.. Cok tesekkurler, seytanin bacagini kiracagim galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?