- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- Konu Sahibi Pokahontass
Ya kızlar, ablalar Allah aşkına bişeyler söyleyin bana. Ben gerçekten nasıl bi duruma geldim anlayamıyorum. şuan taze olmuş bir olayı yazıcam sizlere. Belki sinirliyim agresifim ters algılıyorum yada doğru düşünüyorum bilemiyorum.
Eşimin ailesi..
Sürekli evliliğe müdahale ama sürekli. Annesi, babası, abisi.
Yarım saat önce olan bir olay.
Ben ehliyetimi aldığım için arabayı değiştirme kararı aldık. Şuan ki arabamız manuel, Eşimde daha rahat kullanırsın otomatik vites alalım diye karar aldık. Şuan olan arabamızı satsak 22 23 milyar. Ve biyerden gelicek 7 8 milyar paramız evde kenarda biriktirdiğimzde 2 milyar para var. Neyse.
Bugun beğendiğimiz araba honda hrv (marka yasakmı bilmiyorum ama yasaksa düzenleme yapabılırım) 30 milyar fiyatı. Bakmaya diye gittik.
Yoldayken eşim abisini aradı, beklediğimiz para 20 25 gün içinde gelicek ama aarabayı hemen alırsak diye borç istedi beklenen para gelene kadar.
Neyse konuştular falan kapattılar telefonu.
Sonra abisi watsapptan 'babam çok kötü kızdı haberin olsun' yazmış.
Niye diye sorduk bizde.
'Fabrikada çalışıyo, 1500 maaş alıyo 30 milyarlık arabaya mı binicekmiş, Neyine onun jeep'e binmek' demiş.
(jeep dediğide 1,6 motor bizim şuan ki arabamız da 1,4 motor. Aman aman fark olsa neyse)
Eşimin suratı düştü, Ben ayrı bi sinirlendim. Sürekli bi ezme modu ki daha dün eşimle bu tarz bir konu konuşmuşken hemen yaşanması çok üzdü beni.
Yaklaşık 15 20 gün önce nişan var diye eşime alışveriş yaptık ettik yazlık birşeyler aldık, abiside bizimleydi.
Alışveriş bittikten sonra abisi gitti bizde başka yere gittik.
Buarada alışveriş 500 lira falan tuttu taksit yaptırdık.
Neyse..
Geçenlerde aşağıya yemeğe diye indik kandil akşamı.
Nerden açıldıysa kurban almaktan açıldı konu.
Eşim biz bu sene alamıcaz heralde kurban dedi. Aaa bi başlandı k.p söylenmeye.
Neden almıyormuşuz diye. Eşimde borç falan var dedi.
K.p demez mi '' 500liraya alışveriş yapmasaydınız, okadar para harcanır mı falan diye söylemeye'
- Biz alışverişin ne kadar tuttuğunu falan kimseye bişey demedik, Abisi söylemiş kardeşimde alışveriş yaptı 500 lira falan diye.
Ki abisinin bu olayıda ilk değil.
Bugunkü olay olunca da eşime dedim.
Evimizin içinde ki maddi manevi ne olursa olsun ne seninkiler bilsin ne benimkiler bilsin. 'TAMAM' dedi sustu oda.
Eşim işten çıkmak istiyor artık, zor oluyor birde başka iş gibi bişey de buldu gibi ama diyor ki 'babama nasıl söylücem'
K.p elinde kukla modundan başka birşey değiliz sanırım.
Ya gerçekten o kadar sinirlerim bozuluyor ki. Kime ne desem, ne yapsam inanın düşünemiyorum şuan. Sakin ol diyorum kendi kendine başka da bişi yapamıyorum.
Eşimin ailesi..
Sürekli evliliğe müdahale ama sürekli. Annesi, babası, abisi.
Yarım saat önce olan bir olay.
Ben ehliyetimi aldığım için arabayı değiştirme kararı aldık. Şuan ki arabamız manuel, Eşimde daha rahat kullanırsın otomatik vites alalım diye karar aldık. Şuan olan arabamızı satsak 22 23 milyar. Ve biyerden gelicek 7 8 milyar paramız evde kenarda biriktirdiğimzde 2 milyar para var. Neyse.
Bugun beğendiğimiz araba honda hrv (marka yasakmı bilmiyorum ama yasaksa düzenleme yapabılırım) 30 milyar fiyatı. Bakmaya diye gittik.
Yoldayken eşim abisini aradı, beklediğimiz para 20 25 gün içinde gelicek ama aarabayı hemen alırsak diye borç istedi beklenen para gelene kadar.
Neyse konuştular falan kapattılar telefonu.
Sonra abisi watsapptan 'babam çok kötü kızdı haberin olsun' yazmış.
Niye diye sorduk bizde.
'Fabrikada çalışıyo, 1500 maaş alıyo 30 milyarlık arabaya mı binicekmiş, Neyine onun jeep'e binmek' demiş.
(jeep dediğide 1,6 motor bizim şuan ki arabamız da 1,4 motor. Aman aman fark olsa neyse)
Eşimin suratı düştü, Ben ayrı bi sinirlendim. Sürekli bi ezme modu ki daha dün eşimle bu tarz bir konu konuşmuşken hemen yaşanması çok üzdü beni.
Yaklaşık 15 20 gün önce nişan var diye eşime alışveriş yaptık ettik yazlık birşeyler aldık, abiside bizimleydi.
Alışveriş bittikten sonra abisi gitti bizde başka yere gittik.
Buarada alışveriş 500 lira falan tuttu taksit yaptırdık.
Neyse..
Geçenlerde aşağıya yemeğe diye indik kandil akşamı.
Nerden açıldıysa kurban almaktan açıldı konu.
Eşim biz bu sene alamıcaz heralde kurban dedi. Aaa bi başlandı k.p söylenmeye.
Neden almıyormuşuz diye. Eşimde borç falan var dedi.
K.p demez mi '' 500liraya alışveriş yapmasaydınız, okadar para harcanır mı falan diye söylemeye'
- Biz alışverişin ne kadar tuttuğunu falan kimseye bişey demedik, Abisi söylemiş kardeşimde alışveriş yaptı 500 lira falan diye.
Ki abisinin bu olayıda ilk değil.
Bugunkü olay olunca da eşime dedim.
Evimizin içinde ki maddi manevi ne olursa olsun ne seninkiler bilsin ne benimkiler bilsin. 'TAMAM' dedi sustu oda.
Eşim işten çıkmak istiyor artık, zor oluyor birde başka iş gibi bişey de buldu gibi ama diyor ki 'babama nasıl söylücem'
K.p elinde kukla modundan başka birşey değiliz sanırım.
Ya gerçekten o kadar sinirlerim bozuluyor ki. Kime ne desem, ne yapsam inanın düşünemiyorum şuan. Sakin ol diyorum kendi kendine başka da bişi yapamıyorum.