Devaml Arkadalar ile tatil istiyor...

Hay Allahım ya,ne insanlar var böyle...
kafasının kaldırmadığı da,kendi çocuğu değil mi bu adamın???
bu nasıl bir zihniyettir,anlayamıyorum ben...
bir kere evli bir erkeğin,sadece erkek arkadaşlarıyla
tatile gitmek istemesi bana çok ama çok ters geliyor...
anladığım kadarıyla birkaç kez gitmiş ve tadını almış,
evli ama bekar tatil yapmanın...
bence diretin ve siz de gidin...
ona bu primi vermeyin...

ne saçma ya böyle evlilik mi olur?oh ne ala asıl sizin kafa dinlemeye ihtiyacınız var zaten onlar bütün gün işteler ne çocuk sesi duyuyorlar.asla izin vermeyin.paylaşım olmadıktan sonra evliliğin ne anlamı var?aldatma olayını bilemem ama çok sorumsuz.

aldatacak adam senin burnunun dibinde yine yapar ama ruhun duymaz.gitmek istiyosa izin ver gitsin.niye kafana takıyosun ki.senin için ok önemliyse,ordan dönünce çocuklarla birlikte onunla da tatil yapacağınıza dair söz al.inan bana ben olsam hiiiiiç umursamazdım.

Sana karsi haksizlik yapiyor bence, hep beraber gitmek varken, o arkadaslariyla gitmeyi tercih ediyor.

Neden sen inssan degilmisin, senin tatile ihtiyacin yokmu, senin kafa dinlemeye ihtiyacin yokmu?

Sende insansin canim, haksizliga gelemem ben. valla sen iyi dayaniyorsun bu adama.

valla sinirlerim ciddi anlamda zıplıyor böyle şeyler duyuncadelikafaduldendelikafadulden
ne demek kafası kaldırmıyor çocukları
bahsettiği komşunun çocukları sanki
yani bu kadarda bencillik olmaz belkide bahanedir bilmiyorum
bu kadarda taviz verme canım
Allah yardımcın olsun ne deyim:teselli:

bu ne saçma bahane sizin kafanız nasıl kaldırıyor ben olsam hayatta izin vermem ne işi var yanlız tatilde bilmiyorum belki geri kafalıyım ama benim düşüncem bu hem alışkanlık haline gelirse ne olacak aaa

Sizce aldatiyormu yazmi$sin...

Bence, evet. Benim dü$üncem bu.

Yanli$ bir sey yapmayacak olsa, sizinle gitmek ister diye dusunuyorum.

bu işte mutlaka bi iş var ...böyle bişey saçmalıkğın daniskası eğer yoksa dimi ama olacak işmi? sen üstüne git canım bu işin ....

ayrr ayrı tatile gitmekte yeni moda mı?
çocukalrı yaparken iyiydi ama şimdi rahatsız olmak onlardan nerden çıktı?
aldatıyor diyemem sonuçta bir açığını yakalamamışsın ama eşinin yanlış anlama ama evden sıkıldığı belli oluyor...
bence şöyle yapın çocukları eğer mümkünse ailenize bırakın başbaşa bir tatil yapın ve evliliğinize biraz heyacan ve renk katın. belki eşinizin buna ihtiyacı vardır.

Benim 3 çocuğum var şimdi hepsi büyüdüler üniversite çağına gelmiş kızım var fakat bebek hallerinden başlayarak her yıl tatilimize gittik, eşim bir kez olsun ne arabada ne tatilde off demedi, çocuklar sorun yaratır bu yıl gitmeyelim demedi, değil ayrı gitmek hani çocuklar varken tatili iptal edelim demedi.. İki yıldır çocuklarımızın haricinde bir de köpeğimiz var eşime desem ki köpeği bırakıp tatile gidelim yolda sıkıntı veriyor yada tatilde ayak bağı oluyor, alacağım cevap şudur;
-O zaman biz de gitmeyelim o hayvanı alırken tüm sorumluluğunuda kabullendik, ya onunla ya onsuz....

Kesinlikle buna benzer bir cevap alırım... Çocuk bahanesine karşılık yazdım ben bunu sonuçta köpek dersiniz, hayvan dersiniz ama tatilse gezmekse bu olmalı değil mi.. Böyle bir savunma, bahane olamaz...

Bir arkadaşımız öneri sunmuş size.. Çocuklara ailem bakacak, kardeşim, annem, arkadaşım bakacak beaber gidelim ben de dinlenmiş olurum benide yoruyor çocuklar de...

Bence eşinin çocuklarından daha çok eğitime ihtiyacı var gamyoncuiremsu
Temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor mu bari CADIARZU

eşinizin nerde hangi otelde kaldığını biliyormusunuz? bir akşam otel odasından arayıp nasıl gidiyor tatilin hayatım diye konuş. cep telefonundan aradım ama hatlar yoğun sanırım düşmedi de. tatlı konuş.

ertesi gün annene anlat olanları, çocukları bırak annene, bas git eşinin kaldığı yere.

sürpriz yaptım hayatım sana de karşısına çıkıp, bakalım çocuklar olmayınca seninle tatilden keyf mi alıyor yoksa niye geldin diye sorunmu yaratacak?

bahane mi değilmi böyle anlarsın arkadaşım.

ona da ders olur.

Ne demek evli adam arkadaşlarıyla tatil yapacak.Çocukları bahane ediyor ama bekar gibi takılmak istiyor bence.Asla izin verme böyle birşeye sanki çocukları babanın evinden getirdin.Erkek milletini fazla serbest bırakmaya gelmez.Aldatıyormu diye şüpheleniyorsun haksızda değilsin

şöyle bir teklif götürseniz madem tatile ayrı çıkmak istiyor diyinki bir sene çocuklar seninle bir sene benimle tatile çıksın ve ilk kimin gideceğinide kurayla belirleyelim(yani sizde arkadaşlarınızla gideceksini)
tepkisini merak ediyorum..deneyin derim... kötükedihüso

ne demekmiş ayrı ayrı takılmak zaten sen eminimki canın çıkıyodur yıl boyu ailecek gitmeyi istemen çok normal insanın içine kurt düşürüyo sıkı takipte ol kolay gelsin

oh ne güzel evlilik bu
valla arkadaşım öyle tek başına tatile falan gidilmez
erkeklerin eşlerinden beklediği binlerce şey varken
bir kadının birlikte tatil yapmak istemesi en doğal hakkı bence
eşin sana tekrar ısrar ederse sen ona çocukları sen al git
bende şöle kafamı dinleyip yalnız tatil
yapmak istiyorum de bakalım nasıl oluyormuş

pollyannacılık oynamaya gerek yok bence..aldatmadğını hiç sanmıyorum ben..insan ısrarla karısını istemezse,istediği başka şeyler var demektir..ortalık aldatan erkek kaynıyorken,inanmam ben iyi şeyler yaptığına..inşallah ben yanılırım..:1closedeyes:

Back
X