- 21 Haziran 2015
- 54
- 12
- 88
- Konu Sahibi hepmimutlu
-
20Yaş kaç?
Ailece hep böyle bağırarak mı iletişim kurarsiniz ?
Ailece hep böyle bağırarak mı iletişim kurarsiniz ?
hayır ama daha kardeşim küçük olduğu için mi desem ne bir şey denildiği zaman annem devamlı bana bağırır kardeşim gelip bana vursun bende karşılık verdiğim zaman annem benim dediklerime inanmaz gidip kardeşime soruyo buda beni delirtiy
deli oluyorum sinirden başım şuan çatlıyor ağrıdanDemek ki her aile de var bubende 23 yaşındayım kardeşim 8 bazen beni delirtiyor aynen bu dediklerini yaşıyorum karıştığım zaman azarı ben yiyorum annemden özellikle
evet evin en küçüğüEn küçükse kıyamıyordur annemden biliyorum
evet evin en küçüğü
gerçekten öyle yalnız olmadığımı anladım rahatladımTahmin etmiştim bizimki de en küçük diye bayağı şımartıldı gerçi benim tarafımdan da ama bazen saygısızlığı aşınca sinir krizi geçiriyorum bende
gerçekten öyle yalnız olmadığımı anladım rahatladımDDDDDD
evetkardesin erkek mi?
buradaKüçücük çocukla kavgamı ediyorsun essek kadarsin hiç yakışmıyor psikolojisi bozulur
burada ki sorun benim kavga etmem değil annemin davranışı üstelik bence senin canın da yansa sende o şekil davranırsın ben canım yandığı için karşılık veriyorumKüçücük çocukla kavgamı ediyorsun essek kadarsin hiç yakışmıyor psikolojisi bozulur
işte bende canım acıyınca refleks olarak karşılık veriyorumSanirim o cocuk oldugu icin kiyamiyor, sendende buyuk gibi yasinin gerektigi gibi davranmani bekliyor. Yani o cocuk neyse bagirdi kavga etti, sana ne oluyor kocaman kizsin gibi gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?