• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devamlı evdekilerle kavga ediyorum

tahmin etmistim. kiz erkek ayrimi yapiliyor gibi gorunuyor. ben konunu okumadan once (basliktan) kavgayi senin cikardigini dusunmustum ama konuyu okuyunca sorunun sende olmadigi belli. ben kardesime "tvnin sesini kisar misin biraz" deyince kavga cikmiyor, annem de gelip kizmiyor hicbirimize. uzuldum sana..

tahmin etmistim. kiz erkek ayrimi yapiliyor gibi gorunuyor. ben konunu okumadan once (basliktan) kavgayi senin cikardigini dusunmustum ama konuyu okuyunca sorunun sende olmadigi belli. ben kardesime "tvnin sesini kisar misin biraz" deyince kavga cikmiyor, annem de gelip kizmiyor hicbirimize. uzuldum sana..
:KK61:artık küçüklüğüne veriyorum bir şey demiyorum çünkü suçlu çıkan ben oluyorum

ben öyle deyince annem hayır diyo ayrım yapmıyorum o küçük anlamıyor diyo

ya şöyle en iyi anlaştığım kardeşim beni her zaman koruyo ama bazen o kadar canımı yakıyor ki dayanamıyorum karşılık veriyorum ama çok seviyorum onu :KK37:

Hep en büyük olduğum için ..
Boşver canını sıkma. .
İlerde en iyi arkadaş kardeş bence. .
ya şöyle en iyi anlaştığım kardeşim beni her zaman koruyo ama bazen o kadar canımı yakıyor ki dayanamıyorum karşılık veriyorum ama çok seviyorum onu:KK37:

ya şöyle en iyi anlaştığım kardeşim beni her zaman koruyo ama bazen o kadar canımı yakıyor ki dayanamıyorum karşılık veriyorum ama çok seviyorum onu:KK37:

İyiki varlar canım. .
İlerde daha iyi anlayacaksın..
Mutlu bir dünya inşallah. .

Back
X