Devamli hamile misin diye sorulmasi

Gareysar

Hayırlısı
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
1.485
En iyi cevaplar
1
1.624
83
Nisan ayında kürtaj oldum ama eşimin ve kendi ailemde pek bilen yok. Bana devamlı hamile misin diye veya kaynanama soruyorlar. Kayınlarim bile kaynanama soruyor. Artık bıktım bu sorulardan. Sanıyorlar ki eşim ya da ben kısirim öyle olsa sevinecekler bile diyebilirim. Evlenelim 7 ay oldu sanki bunlar evli değil korunma nedir bilmiyorlar gibi konuşuyorlar. Biri evlenir evlenmez hemen hamile kalmak zorunda sanki. Korunuyorum desem neden korunuyorsun çocuk yapın hemen diyorlar bıktım bunlardan. Şu an hamileyim ama kimseye söyleyesim yok. Kaynanam biliyordu kürtaj olduğumu kaynim hamile miyim diye sorunca kürtaj oldu demiş. Üstünden 4 ay geçti yeni söylüyor. Yanlış anlamasın diye söylemişmis. Yani Kısır olmadığımızi bilsin diye söylemiş. Zoruma gidiyor insan hemen hamile kalmadı diye kısır mi oluyor. Çok cahiller. Haksız mıyım sizce? Benim çocuğumu büyütmek kimsenin haddine değil ben büyütücem. Ama herkesin dilinde hamile misin lafları bıktım

4 ay önce kürtaj olmuşsunuz, kaynananiz dahil herkes bunu biliyor ve şuan yine hamilesiniz?? Garip doğrusu, siz kendi mahreminizi sakinmamissiniz ki, insanlar saygı göstersin. "Ben sürekli bu soruları duymak istemiyorum, istemezsem hiç çocuk yapmam kimsenin üstüne vazife değil" demek çok da zor olmasa gerek

Allah bağışlasın hamilesin işte neyin stresi bu ?
Bebegin seninle kalp atisini duyana kadar soylemezsn olur biter. Biz çocuğu olmayanlari düşün daha berbat hissediyoruz...
karnindaki bebegi dusun stres yapma milletin agzi torba degil büzesin. Daha dogurunca sütünü soracaklar ikinci ne zaman diye soracaklar kisqcasi sorular hep olacak 🤷🏼‍♀️

4 ay önce kürtaj olmuşsunuz, kaynananiz dahil herkes bunu biliyor ve şuan yine hamilesiniz?? Garip doğrusu, siz kendi mahreminizi sakinmamissiniz ki, insanlar saygı göstersin. "Ben sürekli bu soruları duymak istemiyorum, istemezsem hiç çocuk yapmam kimsenin üstüne vazife değil" demek çok da zor olmasa gerek
Kürtaj olduğum dönem kaynanam yanımda kalıyordu mecbur öğrendi. Zaten herkese o söylemiş. Daha yeni kaynima söylemiş sinirlerim bozuldu

Artık hamilesin bence kafana takma hani hamile kalamasan da sürekli sorulsa tamam keşke bende hamile olsam da sorsalar hiç umursamam evlendiğim izden beri soruyorlar olmuyor bi kaç kişi sende artık yap artık dediler olsa neden yapmıym olmuyor dedim bi daha agozlarını açamadılar

Nisan ayında kürtaj oldum ama eşimin ve kendi ailemde pek bilen yok. Bana devamlı hamile misin diye veya kaynanama soruyorlar. Kayınlarim bile kaynanama soruyor. Artık bıktım bu sorulardan. Sanıyorlar ki eşim ya da ben kısirim öyle olsa sevinecekler bile diyebilirim. Evlenelim 7 ay oldu sanki bunlar evli değil korunma nedir bilmiyorlar gibi konuşuyorlar. Biri evlenir evlenmez hemen hamile kalmak zorunda sanki. Korunuyorum desem neden korunuyorsun çocuk yapın hemen diyorlar bıktım bunlardan. Şu an hamileyim ama kimseye söyleyesim yok. Kaynanam biliyordu kürtaj olduğumu kaynim hamile miyim diye sorunca kürtaj oldu demiş. Üstünden 4 ay geçti yeni söylüyor. Yanlış anlamasın diye söylemişmis. Yani Kısır olmadığımızi bilsin diye söylemiş. Zoruma gidiyor insan hemen hamile kalmadı diye kısır mi oluyor. Çok cahiller. Haksız mıyım sizce? Benim çocuğumu büyütmek kimsenin haddine değil ben büyütücem. Ama herkesin dilinde hamile misin lafları bıktım
Sizin kaynınızın yatak odasını bu kadar merak etmesi nedir?Ne bu terbiyesizlik.Nasıl seviyesiz bir durum bu.gerçekten sinirlerim zıplıyor artık.sizin ilişkiniz sizin gebeliğiniz başkalarını ilgilendirmez kaynananızı bile.gülün geçin.size tavsiyem ayrıntılı ultrasona kadar kimseye çıt bile demeyin.

Kimseye soylemeyin demisseniz ve kayinvalideniz soylemisse sir tutan birisi degil ogrenmis oldunuz, ders oldu size.
Yok demediyseniz de demeniz gerekiyormus onu ogrendiniz.

Daha yeni evlisiniz, onlar size siz onlara alisacaksiniz. Ama tepki vermediginiz seyler icin cok beklenti icinde olmayin. Bana kimse sormadi, cok bilge kisiler olduklari icin mi hayir degil, tersleyecegim konusunda supheleri olmadigi icin.

Allah bağışlasın hamilesin işte neyin stresi bu ?
Bebegin seninle kalp atisini duyana kadar soylemezsn olur biter. Biz çocuğu olmayanlari düşün daha berbat hissediyoruz...
karnindaki bebegi dusun stres yapma milletin agzi torba degil büzesin. Daha dogurunca sütünü soracaklar ikinci ne zaman diye soracaklar kisqcasi sorular hep olacak 🤷🏼‍♀️
Alakasız ama senin profil fotonu yerim😂

Ben evlenince bu soruları duymamak için çocuk sevmiyorum düşünmüyoruz demiştim. Halbuki deli gibi çocuk istiyordum. Eğer inşallah filan Deseydim Psikolojik olarak yerdi beni Eltilerim koca sülalesi vsvs. Sürekli sorarlardı ben öyle dedim diye hiç ilgilenmediler. Hamile kaldım. Hepsi şok. 😂 bence 3 aylık olana kadar paylaşmayın. Nazardan korktum dersiniz.

Daha 7 aylik evlilikte, korona zamani hamilelik. Tüm sülale kadinin rahimini soruyor. Bu kadar cehalet içinde cocuk. Gerçekten yazik ya.

Surda yaziyorum, eger evlilik simdiden bile monoton degilse, dogumdan sonra kesinlikle olur. Kv'de herseye karisir, lohusa depresyonu yasanir. Es kisisi annesini tutar "senin iyiligini istiyor" derken evlilik tamamen biter. Bu defada "cocugum için evli kaliyorum" olayi olur ve o cocuk sevgisiz evlilikte büyüyüp gidecek, tee kendisi evlenene kadar ve kisir döngü devam eder anneciligin.

Dislerini niye gösteremiyorsunuz hayret ya. Kayinlarina ne senin hamileligin?! "Bu konuyu bir daha konusmak istemiyorum. Konuyu açarsanizda bir dahada görüsmem. Ne zaman cocuk istersem o zaman yaparim, size bu konuda açiklamada bulunmak zorunda degilim. Ayip ya!" niye diyemiyorsun? Ahanda iste demedigin için sahane bir lohusaligin seni bekleyecek.

Hiç alakasız tanımadığım insanlar bile soruyor. Kime ne benim cocugumdan. Kimse bakmayacak buyutmeyecek. Kimse benim kadar da sevemeyecek sevinemeyecek ama boş gereksiz cahil insanlar devamlı soruyor sinirlerim zıpladı. Kısır olsam ne olacak yerime yenisini mi alacaklar 😂

Back
X