Devamli yalan söyleyen, yalanlarını gözümle gördüm. Eşime nasıl davranmam gerek?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşeye tepki veren bir yapınız varsa bunu ona iten sebep bu olabilir.Önce kendinizi bir sorgulayın derim.Ama bunu herkese karşı yapıyorsa profesyonel bir yardım alması şart..Ama buna ikna edebilirmisiniz?O konu sizi oldukca zorlayacaktır.

evet canim ya herseye fazlasiyla tepki veriyorum uzatiyorum haklisin belkide o yuzden cunku yalanlari toz pembe annesine gitsede b enden cekiniyo demekki cunku onunla konustum huzursuzluk cikicak die soylemiyorum dedi belkide boyle olmasinin sebebi benim daha yapici olmam geregiyor tesekur ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canim ya herseye fazlasiyla tepki veriyorum uzatiyorum haklisin belkide o yuzden cunku yalanlari toz pembe annesine gitsede b enden cekiniyo demekki cunku onunla konustum huzursuzluk cikicak die soylemiyorum dedi belkide boyle olmasinin sebebi benim daha yapici olmam geregiyor tesekur ederim

Bu erkekler cok sansli...siz ne dersiniz deyin...benneyaptımki

Biz kadinlar nasil olsa pek merakliyiz her zaman sucu kabahati kendimizde aramaya...onlarin yalan söylemesine bile biz mecbur birakiyoruz...aldatmalarina bile biz tesfik ediyoruz cünkü layiki ile kadinlik yapamiyoruz....dayagida hak ediyoruz cünkü cok dirdirciyiz....

Yok vallaha cidden bu erkekler cok sansli.....keskem erkek olsaydim:lepi:

kız ne gusel söylemısıın gercek ten erkekler cok sanslı klava:

çok haklısın sultanımmmmm,bir konuda da yazmıştım biz hep kendimizde hata bulursak semer vuran çok olur.Acaba erkekler layıkıyla kocalık yapabiliyormuyuz diye düşünüyorlar mı?

Bence burda yanılıyorsunuz. Yalanın rengi olmaz, yalan yalandır sonuçta.
Eşiniz bunu huy etmişe benziyor sizde bu şekilde kabul edip, hatta daha da alttan aldığınız
sürece hiç bir şey düzelmez. Yine üzülen siz olursunuz. O küçük yalanlarına inandığınızı
bildiği zaman daha büyüğünü ösyleme cesaretini bulabilir kendisinde. Bence söylediği
yalanların farkında olsuğunuzu ve böyle yaptığı sürece ona olan inancınızı yitirdiğinizi
açık ve net bir dille ifade edin ki anlasın...

çok haklısın sultanımmmmm,bir konuda da yazmıştım biz hep kendimizde hata bulursak semer vuran çok olur.Acaba erkekler layıkıyla kocalık yapabiliyormuyuz diye düşünüyorlar mı?[/COLOR]

Hic sanmiyorum canim.....Erkeklerin yüzde 90...(hadi yine genelleme yapmayalim) ya bendede hata var...ben acaba karima yeterince ilgi sefkat anlayis gösteriyormuyum? Evliligim icin gereken fedakarligi emegi veriyormuyum diye kendine mahkeme ediyormudur sence?fisfisfis

Diyorum ya...yapi olarak biz kadinlarda zaten bu var...bayiliriz kendimizi mahkeme etmeye..suclu belli iken sucu kendimizde aramaya...demekki bende bunlari hak ettim deyip kaderimdir cekerim demeye....

Degismesi gereken erkekler degil..onlar zaten hep böyleydi..anneannelerimizin annelerimizin zamanindada böyleyidiler simdide böyleler...biz kadinlar kendi kafa yapimizi degistirmemiz gerek....

bu bence br huyyy
duzlmez
zor sende bakalım yalan soyle ona kendısını nasıl hıssedecek belkı empatı kuarark bunu asabılır

Bu bir hastaliktir arkadasim...
Yuzune de vursan, her zaman dilede getirsen...degisemez bu sekilde
Doktora gitmesi lazim
Mitomani derler buna...çok zor bir durum offf

yalanin rengi olur bazi yalanlar insanin evliligini bitirici turdendir bazilari toz pembe bazilari hayat kararticidir bazi yalan turleride insan i salak yerine koyan profosyonel yalanlardir .aslina bakarsaniz bu dunyada yalan soylemeyen tek bir insan ogludu yoktur yine halimizin her turlusune sukretmeliyiz .keske herkez durust olsa ama ne yazikki olmuyor arkadasim nedesek bos ben esime hic bir zaman yalan soylemiyorum onunda tek yalani ve devamli olani ailesiyle gorustu zaman umarim bu sorunu cozucem .

okyanus derin canim ya esimle gecen konustum tibki senin dediklerinin aynisini dedi bana seni tebrik ederim erkek psikolejisinden ii anliyorsun bundan sonraq sana danismak lazim

Yaa arkadaşlar, daha olayın detayını öğrenmeden adamı asmışsınız, kesmişsiniz. Ne hastalığı kalmış, ne başka bişey...
Adam sadece tek bir yalan söylüyor o da ailesine gidip gitmediği hakkında... Aynı yalanı sürekli söylüyo, çünkü ailesi ile görüşmesine belli ki arkadaşımız karşı, ailesiyle görüşmesine tepki gösteriyor...
Adam da ne yapsın anası babası atsın mı? Görüşmek isteyecek tabii ki... Gidip görüşüyor, sonra da eşiyle tatsızlık çıkmasın diye yalan söylüyor...
Evet hatayı arkadaşımız kendinde aramalı, çnkü adamın yalan söylemesine kendisi sebep olmuş.. Adamın ailesiyle görüşmesine bukadar tepki göstermese o da yalan söylemezdi...

cok halisin canim keske senin gibi olumlu dusune bilseydim ama bundan sonra oyle yapicam cok yapici olmak lazim iste bu da karekter meselesi bazilarimiz varki hemen herseyi baska taraflardan anlar bazilarida sen gibi bu da kalbinin gujzellidir canim allah herseyis kalb ine gore versin beni anladin icin tesekurederim senin gibi atese suyla giden ark ihtiyacim var.

canım yanlış anlama buna bir yalan söyleme hastalığı diyorlar.beimde bir tanıdık ta vardı nasıl çözdüğümüze gelince falcı halletti şuan düzeldi çok ilginçtir istersen sanada bu fala bakan adamı tavsiye ederim.özelden yazarsan detaylı anlatırım sana

2009 konusunu nerden buldugunuzu cok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…