evet canim ya herseye fazlasiyla tepki veriyorum uzatiyorum haklisin belkide o yuzden cunku yalanlari toz pembe annesine gitsede b enden cekiniyo demekki cunku onunla konustum huzursuzluk cikicak die soylemiyorum dedi belkide boyle olmasinin sebebi benim daha yapici olmam geregiyor tesekur ederim
Bu erkekler cok sansli...siz ne dersiniz deyin...benneyaptımki
Biz kadinlar nasil olsa pek merakliyiz her zaman sucu kabahati kendimizde aramaya...onlarin yalan söylemesine bile biz mecbur birakiyoruz...aldatmalarina bile biz tesfik ediyoruz cünkü layiki ile kadinlik yapamiyoruz....dayagida hak ediyoruz cünkü cok dirdirciyiz....
Yok vallaha cidden bu erkekler cok sansli.....keskem erkek olsaydim:lepi:
Bu erkekler cok sansli...siz ne dersiniz deyin...benneyaptımki
Biz kadinlar nasil olsa pek merakliyiz her zaman sucu kabahati kendimizde aramaya...onlarin yalan söylemesine bile biz mecbur birakiyoruz...aldatmalarina bile biz tesfik ediyoruz cünkü layiki ile kadinlik yapamiyoruz....dayagida hak ediyoruz cünkü cok dirdirciyiz....
Yok vallaha cidden bu erkekler cok sansli.....keskem erkek olsaydim:lepi:
evet canim ya herseye fazlasiyla tepki veriyorum uzatiyorum haklisin belkide o yuzden cunku yalanlari toz pembe annesine gitsede b enden cekiniyo demekki cunku onunla konustum huzursuzluk cikicak die soylemiyorum dedi belkide boyle olmasinin sebebi benim daha yapici olmam geregiyor tesekur ederim
çok haklısın sultanımmmmm,bir konuda da yazmıştım biz hep kendimizde hata bulursak semer vuran çok olur.Acaba erkekler layıkıyla kocalık yapabiliyormuyuz diye düşünüyorlar mı?[/COLOR]
canım yanlış anlama buna bir yalan söyleme hastalığı diyorlar.beimde bir tanıdık ta vardı nasıl çözdüğümüze gelince falcı halletti şuan düzeldi çok ilginçtir istersen sanada bu fala bakan adamı tavsiye ederim.özelden yazarsan detaylı anlatırım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?