Polikistikover yani gittim kilo vermem gerektiğini söylüyorbacım o nedir öyle?
doktora gidin acilen.
Aslında gittim ama bir türlü uygulayamadım problemim buBoyuna göre 10-13 kilo gitse iyi olur. Diyetisyene gitmeyi denesen? Ben de böyleydim depresyondan yedim yedim kilo aldım. 20 kilo verdim diyetisyenle. İnsan kafasında isteyince yapıyor.
o zaman vereceksin. bak sonra çok pişman olursun.Polikistikover yani gittim kilo vermem gerektiğini söylüyor
İki tane küçük çocuğum var 1 ve 2.5 yaşında onlarla hiç biley yapamıyorum dışarı çıkmak işkence gibi geliyorEvde oturmayın.
İnsan evde oturdukça sırada ne yesem diye düşünüyor.
Alın bir kitap çıkın parkta oturun oynayan çocukları seyredin.
Maddiyatınız varsa dansa kursa gidin. Daha da iyisi iş bulun çalışın:)
Bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin. Tüm tahlilleriniz yapılsın. Diyetisyene de gidin tabi.
Aslında gittim ama bir türlü uygulayamadım problemim bu
Ayneno zaman vereceksin. bak sonra çok pişman olursun.
o boy ve kilo orantısına eşin bile tahammül edemeyebilir. üstüne bir de psikolojik bozukluk.
Çocuklarıma bakıcak kimse YOkben spordaykenCanım en azından spora yazıl ya da çık dışarı 30-45 dk arası yürü. Her gün bunu uygulasan o yediklerin yine çok aşırı etki etmez.
Sebebi neAynen bende . Kilo 77 . Benimkinin sebebi belli ama...
Çocuklarıma bakıcak kimse YOkben spordayken
Ben de farkındayım irade meselesi olduğunun da ken dimi nasıl motive edebilirim diorum yaniirade. biz ne yapabiliriz ki? tutacaksın kendini. spora yönel bari da kilo ber.
Sebebi ne
HaklısınAl çocuklarını parka çık. Onlar oynasın sende parkın çevresinde 15 tur at. Bazen parklarda spor aletleri de oluyor belediyelerin. İsteyenin bahanesi olmaz. Sen önce içinden iste. İnternette evde bile yapılacak hareketler var egzersiz için.
Ben de farkındayım irade meselesi olduğunun da ken dimi nasıl motive edebilirim diorum yani
Bende de ünsilin direnci var glifor kullanmam lazım ama çok rahatsız ediyor beni ben geçen yıl 54 kiloydum ama şuan bu durumdayımDepresyonla karisik insulin direnci.
Iki sene once 60 kiloya dusmustum ve bir sure de korudum.
Karatay diyetine uyarsan sen de verirsin ama ben su an yapamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?