- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bende de ünsilin direnci var glifor kullanmam lazım ama çok rahatsız ediyor beni ben geçen yıl 54 kiloydum ama şuan bu durumdayım
Çok ihtiyacım var yapmalıyım tam olarak bilmiyorum nasıl bir diyet ama araştırıp denicem teşekkür ederimKaratay diyetine tam uyarsan insulin direnci ortadan kalkiyor. Benimki 4 ayda normale girmisti. Motivasyonun varsa basla.
Ben antibiyotik kullandim gucum yok su ara.
Slm hanımlar çok moralim bozuk boyom165 cm kilom 78 devamlı yemek yemek istiyorum devamlı aç hissediyorum pko var bende yedikçe kilo aldıkça adet olmuyorum ve daha çok şişiyorummm bana yardımcı olun lütfen bi yeme isteğimin önüne nasıl geçebilirim kocam la problem yaşıyorum be kendimi çok kötü hissediyorum kiloluyken spor yapamıyorum 2 tane küçücük k çocuğum var pek dışarı çıkamıyorum
Çok ihtiyacım var yapmalıyım tam olarak bilmiyorum nasıl bir diyet ama araştırıp denicem teşekkür ederim
Kilo için ayrı doktora gittiniz miPolikistikover yani gittim kilo vermem gerektiğini söylüyor
Evet diyetisyen e gittimKilo için ayrı doktora gittiniz mi
DenicemBenim yapma seklim suydu;
Bir sure tatliyi kestim(meyve dahil) + ekmek, kuru pasta , borek bunlari kesmistim.
Badem + kuru yemis tuketiyordum.
Cok fazla yagli yemiyordum.
Yogurt + sut bolca.
Giderek daha az acikmaya baslamistim. Kolaylasiyor. Baslangicta, insulin direncinden kurtulmak icin kilonun %10 unu kaybetmelisin. Yani senin icin 8 kilo.
Bende de ünsilin direnci var glifor kullanmam lazım ama çok rahatsız ediyor beni ben geçen yıl 54 kiloydum ama şuan bu durumdayım
kızım 1 yaşındaydı, eşim yaklaşık 8 gibi eve gelirdi ben haftaiçi 3 gün 8 de spor salonuna gider 10 a kadar çalışırdım, haftasonu da sabah kalkar kahaltılık bişeyler atıştırır öğleye kadar salonda pilates ve zumba yapardım. cumartesileri bi de spordan çıkıp diyetisyene gidiyordum, böyle böyle tam 40 kilo verdim...
emin olun yemeyi sevmesem hiçbir zaman 90+ kilo olmazdım.. hala seviyorum, ama kendimi daha çok seviyorum.
bahanelere sığınmayın,
isteyince oluyor, sadece gerçekten istemeniz lazım...
Tebrikler Pelin.
Azimli ve iradeli kadınlara bayılıyorum.
Senden bir kişi daha çıkmış manken gibi olmuşsundur hem kilolar gitmiş hem sıkı olmuşsun
çoook çok teşekkür ederim
dışardan görüntü iyi de içerden çatlaklar kaldı yadigarama ona da şükür diyorum,
inanamıyorum o kilolu halime, nasıl taşımışım sırtımda o 40 kiloyu...
yokuş çıkarken tıkanmaktan, mis gibi giyinip 1 saat sonra ter içinde kalmaktan, alışveriş yaparken kabinlerde ağlamamak için dişimi sıkmaktan, zar zor aldığım bütün pantolonların 1 ay sonra ağının aşındığını görmekten kurtuldum ya... benimki hamilelik ve sonrasındaki aşırı dengesiz beslenmenin sonucu olan kilolardı, kilo insanın yaşam kalitesini nasıl düşürüyormuş, yaşamayan anlamıyormuş.
Kilo yoksa gerisinin önemi yok.
Çatlak dediğin nedir ki sen bu azimli o cildinide benek gibi yaparsın.
İmkan varsa tcayı araştır iyi bi yerde yaptırırsan çatlakta kalmaz.
aklımda bulunsun onu da yaz sonu gibi araştırayım şu ara güneş hassasiyetim yüzünden leke kremlerine bile ara verdim.
Boyuna göre 22 23 kilo fazlası var benceBoyuna göre 10-13 kilo gitse iyi olur. Diyetisyene gitmeyi denesen? Ben de böyleydim depresyondan yedim yedim kilo aldım. 20 kilo verdim diyetisyenle. İnsan kafasında isteyince yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?