Devasa kayınvalide problemim

Namusuma kadar laf eden kadınla görüşmem.
Namussuzsam, benim bebeğimi de görmesine gerek yoktur bence. Özür dileyip samimiyetle ısrar etse belki görüşürdüm.
Ama bebek eşinizin de bebeği, ev eşinizin de evi dersek, eşiniz de sizi kırmıyor sizin hassasiyetinizi gözetiyorsa ona sorun o bulsun bir yolunu, neymiş önerisi.

İnsanız, çoğumuz türlü türlü problemler yaşayabiliyoruz bu kayın aile fertleri ile
Ama bu hakaret, küfür, namusa dil uzanması falan bunlar çok uç noktalar.Görmek istememek çok doğal hakkınız.

Küfür hakaret beddua namusa dil uzatmak aynı benim kayınvalidem çok iyi anlıyorum sizi. Akılları sürekli bel altında. Ben senelerdir konuşmuyorum kafam rahat eşim arada çocukları götürüyor. Aynı ortamda yarım saat kalmak cinnet gecirtir mutsuz geçimsiz. Siz ayrı şehirde iseniz günü birlik olmaz bebektende ayrı kalamazsiniz illa gelecekse siz ayrı bir odada durun. Hoşgeldin deyip çekilin kosenize başka bir yol bulamadım ama tabi illa gelecekse. Keşke gelmese.

Namusunuza dil uzatırken kocanızın ağzı dili mi bağlanmıştı? Sizin sorununuz sadece kv değil, kocada da iş yok malesef.

Özür dileyecek. Baska yolu yok bunun. Esiniz iletsin. Eger ozur dilemezse kendi bilir. Goremez torununu

Namusunuza dil uzatırken kocanızın ağzı dili mi bağlanmıştı? Sizin sorununuz sadece kv değil, kocada da iş yok malesef.
Yok eşim tabiki çok sinirlendi, telefonda konuşuyorlardı eşimin ilk defa annesine bağırdığını gördüm. Annem olmasaydın seni silerdim falan dedi baya kızdı, böyle bir şeye sussaydı kesinlikle boşanırdım zaten.

Özür dileyecek. Baska yolu yok bunun. Esiniz iletsin. Eger ozur dilemezse kendi bilir. Goremez torununu
Ben öyle demedim diyor bi de yarım aklıyla karşısındakini aptal yerine koymuyor mu deli oluyorum. Güya yanlış anlamışım ama yalan söylüyor. Ekmek peynir gibi yalan söyleyen bir insan zaten.

Namusuma laf eden kişiyle görüşmem.
Çocuğumu da göremez.
Yani hep böyle devam edin mi diyorsunuz? Taviz vermiyim yani? Eşimle aramız bozulacak yine ona canım sıkılıyor.

O zaman sözümü geri alıyorum pardon. Kayınvalidenizle kesinlikle görüşmeyin, haddini bilsin terbiyesiz.

KV sorunu kendiyle alakalı anlatımınıza göre, eşiniz size yapılan davranışları görüyor edilen hakaretlerinde farkında galiba, arada bir çocuk var aklıma gelen şu madem iki ailede aynı şehirde eşiniz çocuğu babaanneye götürü veya berber gidersiniz ama uyumaya kendi ailenizin evine gelirsiniz.

Eşin zaten farkında ve sana anlayış gösteriyor. Bu durumda onda düzeltmen yada diretmen gereken bir konu yok. Kv ni arayıp "burası oğlunun ve evi tabi ki gelebilirsin. Ama oğlun kadar benimde evim ve biz bir aileyiz. Senden tek isteğim benden rahatsız olarak gelmemen ve ağzıma geleni söyleyebilirim rahatlığında olmaman. Herkes üstüne düşeni yapar ve karşısındakine saygılı davranırsa güler, yer, içer muhabbet ederiz, ağzımızın tadı bozulmaz. Ben eşimin huzuru ve mutluluğu için böyle bir karar aldım, umarım sende oğlun için benim kadar olgun davranabilirsin" tarzı bir konuşma yap. Hatta b konuşmayı eşine de anlat ve gerisini onlara bırak.

Onun yaşadığı şehre siz gidin. Otelinizi de ayarlayın. Eşiniz bebeği biraz gösterip gelsin. Konaklamanızı otelde yapın.

Siz saygılı duruşunuzu göstermişsiniz ve eşiniz de anlamış annesinin suçunu.Bence kaynananızdan böyle bir teklif gelmeden hic konuyu acmayın.o torununu özledigini söylerse de siz bir günlügune gidip gelin bence.o gelirse çok kalır

Bu konuşmayı anlayabilecek kişinin naif ve ince düsünceli birisi olması gerek.bu tarz bir konusmaya bile kinlenecek birisi gibi geldi bana.tabi konu sahibi daha iyi bilir.ama konusmaya bile tenezzül etmese daha iyi.mesafeyi korusa daha iyi öyle insanlar kolay kolay düzelmez

Canım kadın kavgayla besleniyor.
Ruhu bunu seviyor zevk aliyor bundan yerinde olsam ona bu keyfi yasatmazdim.
Bırak konussun dursun kendi kendine duyma gorme gercekten catlar sinirinden kavga mi edecek aaa kuslar bocekler kediler pekte guzeller sizce nasillar filan de sacmala kudursun hic konusma onunla yuzune bile bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…