Ben de sizin gibi düşünüyorum açıkçası. Torununu çok düşünüyorsa annesine bunları yapmayacaktı sonuçta. Ki açıkçası ben onun torununu sevdiğine de inanmıyorum. Millete torunum var diye övünüp görüşmek için bahane edecek çocuğu. Derdi o.Almam eve, savunan kocayı da boşarım.
Bazı şeylere dil uzatılmaz. Ağlaya sızlaya ben ettim sen etme diye özür dilerse, belki torunu görür. Onun harici şahsen torun da göstermezdim yerinizde olsam. Benim namusuma laf edecek kadın, torununa da eder, hiç gerek yok öyle bir insanı babaannem diye bağrına basmasına evladımın da. Aklı ereceği zaman da anlatırdım olayı. Düşünseydi baştan bugünleri de ağzına sahip çıksaydı.
Hiçbir şey olmamış gibi davranamam bu konuda, davrananı da anlamam.
Yok hem çok kötü yemek yapıyor yiyemiyorum yaptığı yemeği hem de kendi evi gibi düzenimi değiştirmeye çalışıyor bile isteye kendine göre düzenliyor mutfağı rahatsız oluyorum. Zaten bize yerleşme hayali olduğu için bu ona kapı açmak gibi geliyor, misafir olduğunu unutmasın istiyorum.Eşiniz sadece 1 hafta kalacağı şekilde bilet alır, o geldiğinde de siz konuşmazsınız, bir hoşgeldin dersiniz. Mutfağa da girsin, yemek yapsın niye rahatsızsınız bundan anlamadım. Hazır yemek yemiş olursunuz.
Ben böyle birini evime almazdım. Torun sevmek isteyen bunu yapmaz. Bana küfür edecek, bel altı vuracak, evimde bana sataşacak adı da torun sevmeye geldim olacak öyle mi? Yok öyle bi dünya..Ya inadına gidip mutfağıma girer öyle şirret bir kadın. Ben mutfağıma girmesini istemiyorum bunu biliyor sırf gıcıklığına yapar yani. Mutfak da bahane, illa sataşır. Kavga etmeden duramıyor
Bu hissi çok iyi biliyorum. Benim kayinvalidem de böyleydi, yardim ediyorum bahanesine hem düzenimi bozar , hem de kendisi gibi düzenlemedigim icin bana kibarca dolayli yoldan eşime ise açikca beceriksiz oldugumu ifade ederdi. Örnegin bir gun almis eline çayciyi eşime bunu nereye koyayim diye soruyor. Çaycimin yerinden memnunum ben, üstelik eşime neden soruyorsun ? Bir sey söyleyince de dramaya baglarlar ben ne yaptim yardim etmeye calisiyordum ne kotulugum olmus bilmem ne. Cok sukur artik hicbir seyime karisamiyor ama hala etkisini atamadim ustumden .Yok hem çok kötü yemek yapıyor yiyemiyorum yaptığı yemeği hem de kendi evi gibi düzenimi değiştirmeye çalışıyor bile isteye kendine göre düzenliyor mutfağı rahatsız oluyorum. Zaten bize yerleşme hayali olduğu için bu ona kapı açmak gibi geliyor, misafir olduğunu unutmasın istiyorum.
Hangi kanunda geçiyor bu. Ben görmedimİdare edeceksiniz, katlanacaksınız kısa süreler için. Eğer yapmazsanız aynı davranışları eşinizde ailenize sergiler. Haklı olup olmaması önemli değil. Bu işin kanunu bu. Hiç şaşmaz.
Bu seçeneği düşünüyorum ama garanti kabul etmez. Bi de oğluna duygu sömürüsü yapar evin varken otele atıyorsun beni diye.Ben böyle birini evime almazdım. Torun sevmek isteyen bunu yapmaz. Bana küfür edecek, bel altı vuracak, evimde bana sataşacak adı da torun sevmeye geldim olacak öyle mi? Yok öyle bi dünya..
Eş dost yok mu, orada kalsın ya da otelde. Bebeğinizi de onun bulunduğu mekana eşiniz götürsün azıcık sevdirsin geri getirsin.
Aynen hakkını yiyemem anneci değil ama illa ki arada kalıyor.Allah bildigi gibi yapsin insallah boyle insani aynisi bnm kayinvalidem boyleydi küçücük dunyamizda mutluyduk senden once dedi bana oglunun canini yedi beni biraktirdi siz dua edin esiniz ana kuzusu degilmis
Benimki de benim bazı eşyalarımı o şekilde değiştirmişti yerini ben sordum eşimin üstüne attı aşırı da yalancı bir kadındır, gereksiz yere bile yalan söyler. Ben de alıp eski yerine koydum sürekli benim evime karışmaya çalışıyor inatla.Bu hissi çok iyi biliyorum. Benim kayinvalidem de böyleydi, yardim ediyorum bahanesine hem düzenimi bozar , hem de kendisi gibi düzenlemedigim icin bana kibarca dolayli yoldan eşime ise açikca beceriksiz oldugumu ifade ederdi. Örnegin bir gun almis eline çayciyi eşime bunu nereye koyayim diye soruyor. Çaycimin yerinden memnunum ben, üstelik eşime neden soruyorsun ? Bir sey söyleyince de dramaya baglarlar ben ne yaptim yardim etmeye calisiyordum ne kotulugum olmus bilmem ne. Cok sukur artik hicbir seyime karisamiyor ama hala etkisini atamadim ustumden .
Bazen ben de diyorum keşke benim de derdim kaynanam ön koltuğa oturdu falan olsaydıBende kv ile konu açmış biri olarak bayılıyorum böyle konulara
Keşke eften püften sebeplere dertlensek. Ama olmuyor ne yazık ki.
Nedense hafta sonu olunca ayrı bir yükseliyor bu kv konuları.
Sebebini bilen yazsın lütfen.
Bazen çok düşünüyorum bizde kv olunca böyle mi olacak diye.
İnşallah 60- 70 yaşlarında gelin - damat konusu açamayız
konuya gelirsem eşinizle ilişkinizin durumuna göre hareket etmekle birlikte onun evine gitseniz de o gelse de muhatap olmayın.
Laf söylediği şey samimiyeti bitiren olmuş. Hoş geldin, güle güle bitti.
Ya inanın öyle rol yapıyor ki aklınız şaşar. Ben bebeğim olduktan sonra düzeldi sandım mesela şaşırdım hatta falan. Sonra yine kinini kustu resmen numara yapıyor.Görüntülü görüşsün eşiniz torunu da görüntülü göstersin bir birine davranışlarında durumun da degişme var mı yok mu anlarsınız
Görüşme kararınızı ona göre verirsiniz
Sonu gelmiyor bu karismalarin. Benim kayinvalide artik yuzume karsi karisamiyor , arkamdan eşimi doldurusa getirmeye calisiyor.Benimki de benim bazı eşyalarımı o şekilde değiştirmişti yerini ben sordum eşimin üstüne attı aşırı da yalancı bir kadındır, gereksiz yere bile yalan söyler. Ben de alıp eski yerine koydum sürekli benim evime karışmaya çalışıyor inatla.
Ben de netim ama eşim de sonsuza kadar böyle mi olacak modunda. Napalım idare et herkese karşı böyle diyor. Evet aklı fikri bel altında kadının, eşime çok özür dileyerek yazıyorum bilmemne ağızlı yazmıştı WhatsAppta.Namus konusu benim için çok önemli. Değil kocamın annesi kim olursa olsun namusuna laf söyleyeni kapımın eşiğinden geçirmem. Netim bu konuda.
İyi ama zaten eve neden kabul edilmediğini bilecek. Ben kabul etmezdim kendisini çok net nedenlerini de söylerdim. Uslu dursun o zaman. Ya herro ya merro..Bu seçeneği düşünüyorum ama garanti kabul etmez. Bi de oğluna duygu sömürüsü yapar evin varken otele atıyorsun beni diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?