Deveye diken, kaynanama kim yaranir!!

Daha çok karı eskitir diyecemde ne bu kaynın saf altından mı millet sıraya geçmiş kızını veriyor.
Hahha...jaynanam hep derdi ki" falanca dedi ki gel kizimi iste, filanca dedi ki hangi kizimi isterseniz veririm , falanca dedi ki senin oğlun damadim olsun yeter ki " neler neler.

:) süper yaa çok haklısın aynı tecrübeyi bende edindim aynen dediğin gibi

:)) yoo bana saramaz.zamaninda yapti ama diş geçiremedi

Kaynim 33 yaşinda ve maalesef 3. Karisi
Sizin eşiniz ve o ikiside aynı anneden ama demek ki iş eşde bitiyor. Siz diğer gelin adayına göre daha şanslısınız diğeride ikinci evlilği yazık mecburiyetten çekiyordur ikinci evlilik daha zor bitirilir. Kaynınızda hiç mi ders çıkarmamış 3 kez evlenmiş hala aynı kafada heralde eşiniz biraz uyarsın sormuyor mu eşinize nasıl bu kadar mutlu olabiliyorsun diye. Sizde azcık eltiyle taktik verin kaynanayla baş edebilsin :) yazık bir de aynı evde kalıyor

Tabii ki yazik.Eşim kaynima "karina sor kv ole sorun var mi, varsa yardimci ol dinle " filan demiş.Kaynim da, karima annem hakkinda böyle soru soramam demiş.
Dediğin gibi 2. Evlilik hele de çocuk varsa daha zor biter.Kiz zavalli değil de idare ediyor.Firsat bulunca ve zamani gelince bunlari ödetir eminim
Benim kocam annesinin huyunu bilir ve çok yakin olmaz.Kaynim hala anlamamiş

Sizin eşiniz daha zekiymiş kv nin oyunlarına gelmemiş.Zaten çok karıştırmamak lazım aileleri birlikte oturması bile saçma .

deveye diken değil deveyi diken olacak .yani deveyi ayağa kaldırabilen yaranır manasında..konuyu okumadım bile başlığı yalnış görünce yazmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…