- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Daha çok karı eskitir diyecemde ne bu kaynın saf altından mı millet sıraya geçmiş kızını veriyor.:)) yoo bana saramaz.zamaninda yapti ama diş geçiremedi
Kaynim 33 yaşinda ve maalesef 3. Karisi
Hahha...jaynanam hep derdi ki" falanca dedi ki gel kizimi iste, filanca dedi ki hangi kizimi isterseniz veririm , falanca dedi ki senin oğlun damadim olsun yeter ki " neler neler.Daha çok karı eskitir diyecemde ne bu kaynın saf altından mı millet sıraya geçmiş kızını veriyor.
:) süper yaa çok haklısın aynı tecrübeyi bende edindim aynen dediğin gibiAlmanyadan görümcem gelmişti eşi ve kendi görümcesiyle.Küçük görümcemde yatiliydi ve annesini ziyarete geldi.Ben de gidip gördüm.Kv sinir oldum.Zaten atiştik ve 45 gundur 2 kez mecburen gördüm ve suratina bile bakmadim.Beraber yaşadiği eltimle de 10 gündür küsmüş.Sanirim eltime nispet diye, bana aşiri yakinlik ve sevgi gösterdi.İki tabak kaldirdim kiymete bindim " ah yavrum yoruldun vs" diyo.(yemeği bebekli eltim yapti, ona tek kelime yok).Yemeyip bana yedirmeye çalişiyor; süt veren eltim sürekli sofradan kaldiriliyor. Benim çocuğum çok seviliyormuş çok tatliymiş ( eltimin bebeğine sevgi yok).Acil bir cenaze evi ziyaretine gitmeleri gerekti , evden çikti geri geldi " ah kizim kusura bakma seni evde biraktim.gelicem yavrum darilma" vs..ne bu şimdi ya.sinir oldum.eltimin burda kimsesi yok, ikinci evliliği yapmiş, ağzi var dili yok, sürekli hiznet eder.Birkać gün önce eltime " burasi kizlarimin evi.gelip yer içer giderler.hizmet edeceksin.ben de akşana kadar gezerim" demiş.O zaman niye kizin evini.ayirdin.Zaten kaynimin ilk katisini boşatti.Hić yüz vermiyorum.Tinlamam..Cevap da veririm.Bu şekilde kullanilmak hiç hoş degil.Görümcelerim de annelerine destek.Kiz konuşmaya çalişinca yüz vermiyormuş.Geçen öpmek için görümceme uzaninca, görümcem yüzünü çekmiş.Almanyadan misafir geliyo diye görümcemde 3 gün kalip işini de yapti, geline asla yardim yok.
Demek ki kimseye iyi davranmayacaksin.İyi davrandiğimda ezmeye kalkti.Ne zaman sertleştim tatli olup iyi geçindim.Millete karşi geçiniyoruz diye gösteriyor.Benim öyle bir çabam yok.
Annem, kv çok seviyo onu da anlamiyorum ki.Çok sempatikmiş ve zaten kendimi kurtariyormuşum, sorun yokmuş anneme göre
Sinir oldum gece gece, döktüm içimi.
Deveye diken, kv ye de ben yaraniyorum demek ki!
Sizin eşiniz ve o ikiside aynı anneden ama demek ki iş eşde bitiyor. Siz diğer gelin adayına göre daha şanslısınız diğeride ikinci evlilği yazık mecburiyetten çekiyordur ikinci evlilik daha zor bitirilir. Kaynınızda hiç mi ders çıkarmamış 3 kez evlenmiş hala aynı kafada heralde eşiniz biraz uyarsın sormuyor mu eşinize nasıl bu kadar mutlu olabiliyorsun diye. Sizde azcık eltiyle taktik verin kaynanayla baş edebilsin :) yazık bir de aynı evde kalıyor:)) yoo bana saramaz.zamaninda yapti ama diş geçiremedi
Kaynim 33 yaşinda ve maalesef 3. Karisi
Tabii ki yazik.Eşim kaynima "karina sor kv ole sorun var mi, varsa yardimci ol dinle " filan demiş.Kaynim da, karima annem hakkinda böyle soru soramam demiş.Sizin eşiniz ve o ikiside aynı anneden ama demek ki iş eşde bitiyor. Siz diğer gelin adayına göre daha şanslısınız diğeride ikinci evlilği yazık mecburiyetten çekiyordur ikinci evlilik daha zor bitirilir. Kaynınızda hiç mi ders çıkarmamış 3 kez evlenmiş hala aynı kafada heralde eşiniz biraz uyarsın sormuyor mu eşinize nasıl bu kadar mutlu olabiliyorsun diye. Sizde azcık eltiyle taktik verin kaynanayla baş edebilsin :) yazık bir de aynı evde kalıyor
Sizin eşiniz daha zekiymiş kv nin oyunlarına gelmemiş.Zaten çok karıştırmamak lazım aileleri birlikte oturması bile saçma .Tabii ki yazik.Eşim kaynima "karina sor kv ole sorun var mi, varsa yardimci ol dinle " filan demiş.Kaynim da, karima annem hakkinda böyle soru soramam demiş.
Dediğin gibi 2. Evlilik hele de çocuk varsa daha zor biter.Kiz zavalli değil de idare ediyor.Firsat bulunca ve zamani gelince bunlari ödetir eminim
Benim kocam annesinin huyunu bilir ve çok yakin olmaz.Kaynim hala anlamamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?