- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Ben ve esim ve.kp hiç karişmayiz.Kocasi, kv ile görümceler sorun yaratiyorYazık
Vur kafasına al ekmeğini cinsinden diye gelen vuruyo giden vuruyo demek
Kocası ne yapıyorBen ve esim ve.kp hiç karişmayiz.Kocasi, kv ile görümceler sorun yaratiyor
Yanliş anladin onlar seni sver diyomuş...3 karisina da aynini dedi zaaarKocası ne yapıyor
Kocasında iş yok o zamanYanliş anladin onlar seni sver diyomuş...3 karisina da aynini dedi zaaar
Kocam da öyle demiş kardeşineKocasında iş yok o zaman
Her gelin kötü bi annesi mi iyiymiş
Daha çok boşarlar bu adamı
Gerçi bu gelin pek sessizmiş, ezelir büzülür oturur gibiKocam da öyle demiş kardeşine
Çok sinirliyim yenge mahveferim diyor ama sanirim şimdilik idate ediyor.Sinirden bayiliyomuşGerçi bu gelin pek sessizmiş, ezelir büzülür oturur gibi
kocası kocamdan örnek alırsa, benden örnek alması işe yarar.yoksa yaramazeltini evlatlık alasım geldi
yazık ya
senden az örnek alsa
kocasıdamı kaynanandan yanakocası kocamdan örnek alırsa, benden örnek alması işe yarar.yoksa yaramaz
evet...kv sürekli mağduru oynar ıyyykocasıdamı kaynanandan yana
Cok kasma kndiniAlmanyadan görümcem gelmişti eşi ve kendi görümcesiyle.Küçük görümcemde yatiliydi ve annesini ziyarete geldi.Ben de gidip gördüm.Kv sinir oldum.Zaten atiştik ve 45 gundur 2 kez mecburen gördüm ve suratina bile bakmadim.Beraber yaşadiği eltimle de 10 gündür küsmüş.Sanirim eltime nispet diye, bana aşiri yakinlik ve sevgi gösterdi.İki tabak kaldirdim kiymete bindim " ah yavrum yoruldun vs" diyo.(yemeği bebekli eltim yapti, ona tek kelime yok).Yemeyip bana yedirmeye çalişiyor; süt veren eltim sürekli sofradan kaldiriliyor. Benim çocuğum çok seviliyormuş çok tatliymiş ( eltimin bebeğine sevgi yok).Acil bir cenaze evi ziyaretine gitmeleri gerekti , evden çikti geri geldi " ah kizim kusura bakma seni evde biraktim.gelicem yavrum darilma" vs..ne bu şimdi ya.sinir oldum.eltimin burda kimsesi yok, ikinci evliliği yapmiş, ağzi var dili yok, sürekli hiznet eder.Birkać gün önce eltime " burasi kizlarimin evi.gelip yer içer giderler.hizmet edeceksin.ben de akşana kadar gezerim" demiş.O zaman niye kizin evini.ayirdin.Zaten kaynimin ilk katisini boşatti.Hić yüz vermiyorum.Tinlamam..Cevap da veririm.Bu şekilde kullanilmak hiç hoş degil.Görümcelerim de annelerine destek.Kiz konuşmaya çalişinca yüz vermiyormuş.Geçen öpmek için görümceme uzaninca, görümcem yüzünü çekmiş.Almanyadan misafir geliyo diye görümcemde 3 gün kalip işini de yapti, geline asla yardim yok.
Demek ki kimseye iyi davranmayacaksin.İyi davrandiğimda ezmeye kalkti.Ne zaman sertleştim tatli olup iyi geçindim.Millete karşi geçiniyoruz diye gösteriyor.Benim öyle bir çabam yok.
Annem, kv çok seviyo onu da anlamiyorum ki.Çok sempatikmiş ve zaten kendimi kurtariyormuşum, sorun yokmuş anneme göre
Sinir oldum gece gece, döktüm içimi.
Deveye diken, kv ye de ben yaraniyorum demek ki!
yanlış okumadıysam sende ukarda eltinin eşiyle ilgili bizi boşatma bırak kızı demiş kaynanana o da en azından eşinin haklı oldugunu biliyor ama ezik bir karakter sanırım Allah kaynananın eline düşürmesin kimseyi :)Ben kv yüz vermem
Ektimke ayni evdeler.Uzaktab pekbişey yapasam da korurum.
Yani burda iyilik yapan suçlu oluyo.Kizin 9 kardesi var.Benim 1 ablam....insanin kocasi yaninda olsun, koy bütün dünya karşisinda....kocasinda iş yok.Açiktan kavga etmiyorum ama sinirleniyorum.
canim benim yanimda direkt bişey yapmaz." kizlarima hizmet etceksin " fln demez.Benim yanimda sadece kıskandirir.benim oğlum varmiş da kiymetliymişim, ben çok yoriluyomuşum....ben cevabini veriyorum.kv sevmem, adaletsiz biri.kspiyi da carpmam.carparsam bi daha da açmam.o vakit eltim iyice yalniz kalir.zaten yan binada.oturan kv 2 ayda 2 kez gittim.biri bayram biri de dün.....çok rahat cevap veriyorum emin ol.eşim de öyleBunlar olurken sen n'apiyorsun merak ettim ?
Burada bize yazdığın şeyleri onların suratlarina diyor musun mesela
Kaynana benim yanımda eltime böyle etse ağzıma geleni sayar çarpar giderim o kapıyı
Ne munasebet benim yanımda bunu yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?