Deveye diken, kaynanama kim yaranir!!

Hiç de kizindan bulmuyolar.Kizi.hizmet edemezmiş diye ayni binada oturan kizi kavga ettirip uzağa taşitti.Damat ailesine para veremez, bana ne anasi kanserse ya dedi...boyle bi kadin kv

Son düzenleme:
Zavallicik, ilk kocasinin anasi da keserle öldürmeye kalkmiş.İlk kocasi da hep anasini dinlermiş.Kaynimla ilk evlendiği zaman, mutluluğu buldum niye ayaklari yere basmiyodu.Kv ilk 1-2 seneden sonra yani adini " iyi kaynanaya" cikardiktan sonra başliyo.

Bu dünyada iyiysen ezerler zaten.. kıza destek ol oda kurtarsn kendini...

Cok kasma kndini

Bunlar olurken sen n'apiyorsun merak ettim ?

Burada bize yazdığın şeyleri onların suratlarina diyor musun mesela

Kaynana benim yanımda eltime böyle etse ağzıma geleni sayar çarpar giderim o kapıyı

Ne munasebet benim yanımda bunu yapacak

yanlış okumadıysam sende ukarda eltinin eşiyle ilgili bizi boşatma bırak kızı demiş kaynanana o da en azından eşinin haklı oldugunu biliyor ama ezik bir karakter sanırım Allah kaynananın eline düşürmesin kimseyi :)

canim benim yanimda direkt bişey yapmaz." kizlarima hizmet etceksin " fln demez.Benim yanimda sadece kıskandirir.benim oğlum varmiş da kiymetliymişim, ben çok yoriluyomuşum....ben cevabini veriyorum.kv sevmem, adaletsiz biri.kspiyi da carpmam.carparsam bi daha da açmam.o vakit eltim iyice yalniz kalir.zaten yan binada.oturan kv 2 ayda 2 kez gittim.biri bayram biri de dün.....çok rahat cevap veriyorum emin ol.eşim de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…