- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Sence?eltinin eşi nasıl biri?
tuh, buna üzüldüm işte.. eşi adam gibi dursa biraz hadlerini bilirlerdi belki..Sence?
Anaci, kendi dikri olmsyan...özünde iyi niyetlidir
Canim o mesaji bulamadim telden ama kaynim öyle demez.Baska bişey anlatmişimdir.Kocam diyo annesine " uğraşma gelinlerle, onlar da ana kuzusu, boşatmaya çalişma " fln diye...kaynim da kocama kiziyo " sen benim değil onun abisi miisin" diyeyanlış okumadıysam sende ukarda eltinin eşiyle ilgili bizi boşatma bırak kızı demiş kaynana da en azından eşinin haklı oldugunu biliyor ama ezik bir karakter sanırım Allah kaynananın eline düşürmesin kimseyi :)
Tabii bilir bilmez mi..tuh, buna üzüldüm işte.. eşi adam gibi dursa biraz hadlerini bilirlerdi belki..
Allah o kıza kolaylık versin, ne diyim.. inşaAllah eşi anlar bi an önce haksızlıkları da sahip cıkar karısına..Tabii bilir bilmez mi..
Bunlari yaparken.oğluna güveniyo
Kaynim inşallah 3. Hanima sahip çikar ablasiAllah o kıza kolaylık versin, ne diyim.. inşaAllah eşi anlar bi an önce haksızlıkları da sahip cıkar karısına..
3ncu eşi mi eltin?Kaynim inşallah 3. Hanima sahip çikar ablasi
Sen naparsan yap yardim edemezssin bence. Kaynin anasinin lafini bakip ilk esini bosamis. oyle bir adama es olursan muhakkak ezilirsin iste.Ya ediyorum da çok edince de olmuyor ki.zaten kaynimin ilk eşi yüzünden, kocam hayatinda.ilk kez anasina çok fena bağirdi ve kavga etti.Kizi ezme ve boşatma uğraşma diye
Bizim neler yaptığımızı anlatsam ......kaç kişi inanır bilmiyorum ki.3ncu eşi mi eltin?
sen ve eşin ona bşy demiyo musunuz?
canım kadın boşanmış ve doğuda boşanan kadını yaşlılara verirler.Kaynım 33 yaşında genç yakışıklı, işi gücü var vs...kız da susuyo işteSen naparsan yap yardim edemezssin bence. Kaynin anasinin lafini bakip ilk esini bosamis. oyle bir adama es olursan muhakkak ezilirsin iste.
canım kadın boşanmış ve doğuda boşanan kadını yaşlılara verirler.Kaynım 33 yaşında genç yakışıklı, işi gücü var vs...kız da susuyo işte
eltine cidden üzüldüm.. kaynınla normalde araları nasıl?Bizim neler yaptığımızı anlatsam ......kaç kişi inanır bilmiyorum ki.(((
ben kendisine de anlattım, anne dedim bak yaşlısın bakıma ihtiyacın olur kırma kimseyi..Bana dedi ki'' ben o zaman intihar ederim, kimsenin eline düşmemmm''...çok büyük konuşuyosun dedim.neyse, artik susacak simdi bir sure.
kurt kocayinca nolucak bakalim.
seviyorlar birbirlerini...ikisi de mutlu...ikisi de iyi niyetli.ikisi de ilk kez bebek sahibi olmuş.Çok zararsızlareltine cidden üzüldüm.. kaynınla normalde araları nasıl?
kayinvaliden Allahtan da mi korkmuyor ?ben kendisine de anlattım, anne dedim bak yaşlısın bakıma ihtiyacın olur kırma kimseyi..Bana dedi ki'' ben o zaman intihar ederim, kimsenin eline düşmemmm''...çok büyük konuşuyosun dedim.
e ne güzel o zaman.. sevindim buna..seviyorlar birbirlerini...ikisi de mutlu...ikisi de iyi niyetli.ikisi de ilk kez bebek sahibi olmuş.Çok zararsızlar
yani kocam ve ben bunu anlamıyoruz.anlamicaz...kızını sırf kv sine yardım etmesin diye kavga gürültü, damadın aile apartmanından çıkarttı.kayinvaliden Allahtan da mi korkmuyor ?
doğrudur eşin söylemiş sanırım kaynınında ikinci evliliği sanırım ilkinden ders almamış mı tamam anne de önemli ama evlenince oğlunu paylaşmayı bilecek sonra yok yere gelinleri kendilerinden sogutuyorlar kuması gibi her şeye karışıyor galiba aman sizde dikkat edin kaynananız size de sarmasınCanim o mesaji bulamadim telden ama kaynim öyle demez.Baska bişey anlatmişimdir.Kocam diyo annesine " uğraşma gelinlerle, onlar da ana kuzusu, boşatmaya çalişma " fln diye...kaynim da kocama kiziyo " sen benim değil onun abisi miisin" diye
:)) yoo bana saramaz.zamaninda yapti ama diş geçiremedidoğrudur eşin söylemiş sanırım kaynınında ikinci evliliği sanırım ilkinden ders almamış mı tamam anne de önemli ama evlenince oğlunu paylaşmayı bilecek sonra yok yere gelinleri kendilerinden sogutuyorlar kuması gibi her şeye karışıyor galiba aman sizde dikkat edin kaynananız size de sarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?