Deveye diken, kaynanama kim yaranir!!

Canim o mesaji bulamadim telden ama kaynim öyle demez.Baska bişey anlatmişimdir.Kocam diyo annesine " uğraşma gelinlerle, onlar da ana kuzusu, boşatmaya çalişma " fln diye...kaynim da kocama kiziyo " sen benim değil onun abisi miisin" diye

Ya ediyorum da çok edince de olmuyor ki.zaten kaynimin ilk eşi yüzünden, kocam hayatinda.ilk kez anasina çok fena bağirdi ve kavga etti.Kizi ezme ve boşatma uğraşma diye
Sen naparsan yap yardim edemezssin bence. Kaynin anasinin lafini bakip ilk esini bosamis. oyle bir adama es olursan muhakkak ezilirsin iste.

Sen naparsan yap yardim edemezssin bence. Kaynin anasinin lafini bakip ilk esini bosamis. oyle bir adama es olursan muhakkak ezilirsin iste.
canım kadın boşanmış ve doğuda boşanan kadını yaşlılara verirler.Kaynım 33 yaşında genç yakışıklı, işi gücü var vs...kız da susuyo işte

Bence kız annesine de anlatamıyo...İlk kez annesi gelecekti, kavga çıkar diye gelme demiş

doğrudur eşin söylemiş sanırım kaynınında ikinci evliliği sanırım ilkinden ders almamış mı tamam anne de önemli ama evlenince oğlunu paylaşmayı bilecek sonra yok yere gelinleri kendilerinden sogutuyorlar kuması gibi her şeye karışıyor galiba aman sizde dikkat edin kaynananız size de sarmasın

:)) yoo bana saramaz.zamaninda yapti ama diş geçiremedi

Kaynim 33 yaşinda ve maalesef 3. Karisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…