Devlet hastanesin de lavman

Vallahi ben de anlamadım, ne zaman gitsem çocuğun aşıları için asm bomboş, o gün erkenden gittim kan vereyim diye, 16 Marttan önce kan alamıyoruz dedi doktor. Neyin yoğunluğu anlamadım güldük eşimle uzun uzun, Asmde de kan vermek için 20 gün bekleyeceksek işimiz var yani. Devlet hastanelerinin dahiliye bölümlerine baktım internet randevu sisteminden onlar da 16 Marttan önce müsait değil. Hayırlısı artık allah büyük hastalık vermesin ne diyelim.

Hamileyken acidan aglatcak duzeyde gaz sıkışması yaşadım.. Acilde doktor lavman vermisti eşim uygulamstı yine bi kerede oğlum 9 aylıkken doktor reçete etmişti ve ben uygulamistim

B.Longum, B.Lactis, S. Cerevisiae ve L. Acidophilus, L. Reuteri, L. Plantarum, L. Rhamnosus, B. Animals kombinasyonlari içeren probiyotik.
Hint yağının da etkili olduğunu okumuştum ama kullanımını çok detaylı bakmadım.
Son olarak ayak tabanında bir bölgeye -bagirsak ile ilgili alan- masaj yaptığınızda bebekler-cocuklarda etkisi çok çabuk oluyor

Yerden yere vurmakla ne alakası var ki. Tabak taşımak için de eğitime gerek yok ama restauranta gittiğimizde mutfaktan yemeğini alıver demiyorlar. Hastanede de bir hizmet alıyoruz, ucundan tutuvermemiz saçma geldi.

Yerden yere vurmakla ne alakası var ki. Tabak taşımak için de eğitime gerek yok ama restauranta gittiğimizde mutfaktan yemeğini alıver demiyorlar. Hastanede de bir hizmet alıyoruz, ucundan tutuvermemiz saçma geldi.
Sağlık çalışanlarının yükü zaten çok fazla kendi yapabileceğiniz bir işi hemşirenin üzerine yüklemek ne kadar doğru?

Sağlık çalışanlarının yükü zaten çok fazla kendi yapabileceğiniz bir işi hemşirenin üzerine yüklemek ne kadar doğru?
Garsonların da öyle. Neden hemşireleri ve eğitimlerini yok sayayım ki? Bu bir iş ve hemşirelerin görevi. Herhalde kalp masajı yapan hemşireyi kaldırıp kalk lavman yap demiyoruz. İşlerin aciliyet sırası beklenir, herkes de görevini yapar.

Of of oğlum 2 yasina gelene kadar bende ne çektim bu kabızlık olayından. 1 hafta tuvaletini yapmadığı oluyordu. Eczaneden probiyotikler activia yoğurtlar kayısılar neler neler. Banyo yaptirirken karnina masaj yapiordum ayrica giydirmeden oncede bebek yağıyla o zaman rahatlayip yapiyordu. Oğlum fazla su içmeyi sevmiyordu bende merak etsin diye renkli pipetli suluk aldım her yerede taşıyorum yeter ki su içsin diye çok şükür alıştı susadıkça alıp içiyor. Bide meyveyi zamanla cok sevdi. Özellikle elma hastası:) Su ve meyveyi bolca tüketmeye başlayalı çok şükür bu kabızlık olayını yendik.

Kızım emerken kabız olmuştu 8 gün yapmamıştı ve ağrısı oluyordu karın 1 yasındaydı 2 tüp verip peşpeşe sık annesi sen yapcan lavman dediler eskiden sağlıkcı idim biliyorum kendim yaptım sonra rahatladı kızım kakasını yapınca geçmiş olsun kabızlığa çözüm bulmalısınız kayısı iyi gelmişti bize tencerede suda kaynatıp kayısıları suyunu içirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…