devlet hastanesinde asistan doktora burun ve çene estetiği?

saripapapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2021
127
13
48
25
merhaba arkadaşlar ben Ankara'da yaşıyorum ve öğrenciyim. Burun ve çene ameliyatı olmak istiyorum fakat bütçem yetersiz bu yüzden asistan doktora ameliyat olma kararı aldım. Hacettepe ya da Gülhane'de olmak istiyorum ameliyatımı fakat hacettepede randevu bulmak çok zor gülhaneyse pandemi sebebiyle estetik ameliyat yapmıyor. Çene protezi/implantı istiyorum o olmasa bile burun ameliyatı kesinlikle istiyorum psikolojim bozuldu öneriniz var mıdır Ankara'da yaşayıp da uygun fiyata burun estetiği olup memnun kalan var mı yardımcı olur musunuz?

tabi ki randevu bulup da gidebilirsem haber veririrm sizin hacettepedeki görüşmeniz nasıl geçmişti acaba?
Çok güzel geçmişti.. Ben Mert Çalış ile görüştüm ama olamadım. Maddi olarak ayarlayamadım. Siz bir gidip görüşün, doktorları iyi. Teşekkür ederim <3

Çok güzel geçmişti.. Ben Mert Çalış ile görüştüm ama olamadım. Maddi olarak ayarlayamadım. Siz bir gidip görüşün, doktorları iyi. Teşekkür ederim <3
yaa Mert bey ne kadar fiyat verdi acaba. çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ben de bilgi sahibi oldukça size yazarım. en geç ağustosta ameliyat olmak istiyorum aslinda okullar açılmadan iyileşmek için.

yaa Mert bey ne kadar fiyat verdi acaba. çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ben de bilgi sahibi oldukça size yazarım. en geç ağustosta ameliyat olmak istiyorum aslinda okullar açılmadan iyileşmek için.
Bana net fiyat söylemedi. 8 civarı olacağını söyledi. Ben de aynı şekilde okullar açılmadan olup iyileşmek istiyorum ama.... Ay sonu gazi hastanesine randevu alacağım bakalım. Siz de hacettepe'ye gidince yazarsanız sevinirim

ne kadar pahalı yaa öğrenciyiz biiz tabi ki güncelleme yaparım. ben de gaziden randevu alacağım aslında ama gaziden randevu almak çok zor

Kızlar Esabil Eker hakkında ne düşünüyorsunuz? Özelde istersen 2 hafta içinde hallederiz dedi. Devlette zaten şu an ameliyat yok. Pandemiyi beklesek bile kim bilir kaç ay sonraya alabileceğiz randevu.

ne kadar pahalı yaa öğrenciyiz biiz tabi ki güncelleme yaparım. ben de gaziden randevu alacağım aslında ama gaziden randevu almak çok zor
Aynen öyle :) Gazi sadece ayın son iki gün randevu açıyor. Gerçekten randevu almak için koskoca 1 ay bekliyoruz ama hayırlısı az kaldı. Kaçırmadan almak istiyorum, en azından görüşüp bilgi alırım. Siz de görüşün, aceleye getirmeyin :)

Kızlar Esabil Eker hakkında ne düşünüyorsunuz? Özelde istersen 2 hafta içinde hallederiz dedi. Devlette zaten şu an ameliyat yok. Pandemiyi beklesek bile kim bilir kaç ay sonraya alabileceğiz randevu.
Ben Esabil beyle de görüştüm. Yazın gitmiştim, ailemle konuşup haber veririm size dedim o kendisi mesaj attı :) Ama iyi yorum kadar kötü yorumları da olduğu için vazgeçtim açıkçası. İyiliğini kötülüğünü bilemeyeceğim..

Kizlar size tavsiyem tecrübeli bir doktora ameliyat olmaniz . El becerisi gelişmiş tecrube kazanmiş bir doktora olmak her acidan sizin yarariniza. Ozellikle fotoshop yontemiyle nasil olacagini görmenizi tavsiye ederim. Yapilan tekniğide sormanizi iyi arastirmanizi tavsiye ediyorum

Ben gazide oldum üçüncü günüm sağlık problemin. Var mi nefes gibi

Hangi doktora oldunuz bende gazide olmak istiyorum birde ne kadar ücret ödediniz
2 milyar ameliyat 100 anestezi ücreti ozel oda isterseniz ozel oda ücreti 100 bu kadar ben ozel oda istedim pandemi nedeniyle bir refekatcim vardi yanimda da bu hafta
Ben son ameliyat olanlardandim doktorların hepsi artik ameliyatları bur kac ay sonra ya erteleyecgini soledi en azından gün alin

Tabi neyi merak ediyorsunuz sorun yazayım
aslında tüm süreci merak ediyorum nasıl randevu aldınız gidince ne dendi fiyat nedir ne kadar gün sonraya ameliyat tarihi verildi kaç kere muayene oldunuz gibi gibii hepsini cook merak ediyorum ben gaziden randevu bile alamıyorum ve fiyatın makul olması benim için önemli

Merhaba. Hangi doktora oldunuz? Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…