devlet hastanesinde asistan doktora burun ve çene estetiği?

Fiyat gayet makul randevu zor biraz her ayin son iki is günü netten yada arayarak alabilrisniz ben ayni son iki is günü sabah 7 de arayarak almistim ilk randevuda piskolojik olarak mi saglik olarak mi tam olarak ne istiyoruz neye hazırız kendi kararimizmi vesaire uzun uzun sohbet ettik 2 martta 14 nisanda da ameliyata alindm

Merhaba. Hangi doktora olduğunuzu söyleyebilir misiniz? Şu an alçılarınız çıkmadı sanırım değil mi? Çıktıysa da sonuçtan memnun musunuz?

merhaba herkes doktor sormuş umarım çok iyi geçiyodur iyileşme süreciniz ve hayallerinizden bile daha güzel bi buruna kavuşursunuz çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Doktorun ismini söylersen çok iyi olur istediğin gibi olmuştur umarım burnun :)

Merhaba. Hangi doktora olduğunuzu söyleyebilir misiniz? Şu an alçılarınız çıkmadı sanırım değil mi? Çıktıysa da sonuçtan memnun musunuz?
Özgün beye oldum alçilarim alındı nefes alımim.normale döndü burun ucu düşüklüğümu gayet güzel yapmış sekli de ole hala şiş yüzüm her gün masaj yapiyorm ic8n rahat bir şekilde gaziyi tercih edebilrsin

Özgün beyden memnun musunuz ?İstediğiniz gibi mi oldu burnunuz ?

Hangi doktora oldunuz acaba memnun musunuz

Merhaba özgün beyden memnun kaldınız mı nasıl şu an durumunuz bide asistan mı uzman mı ücret çok uygun geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…