devlet hastanesinde burun estetiği nasıl oluyor?

bugun gorustum devllet hastanesı plastık cerrahla..sen surecını anlatırmısın bıde foto koyacaktın hala koymadın sabırsızlıkla beklıyorumm...

Canım kusura bakma ya...kızımın sınavları başladı onunla ilgileniyorum bir ara boş bir zamanımda eklerim. Ben devlet hastanesinde kbb uzmanına ameliyat oldum. Kemik eğriliğim, nefes problemim ve de görüntüsünden sikayetciydim burnumun.burda ameliyat Olan bazı arkadaşların asiri bir morlugu olmus. İnanki benim hiç öyle morlugum vs olmadı. Ne bir kanama ne de bir ağrım olmadı kesinlikle.ameliyattan sonraki ilk günlerde Sadece 2 kere ağrı kesici yuttum onda da basım cok ağrıyordu. Dediğim gibi yani ben cok şükür sorunsuz bir sekilde atlattım bu süreci... Bu konuda kendimi cok şanslı hissediyorum. İnşallah sende sonuçtan memnun kalırsın

cnm benımde, kemık egrılılıgı , nefes problemı ve goruntu sorunu var... bugun doktorla gorustum plastık cerrah amelıyat tarıhı persembe alacam kısmetse... pekı ucret ne kadar odedın cnm.. ve hastanede kaldın mı ? amelıyat kac saat surmus senın kı... ogrenebılır mıyım??? tampon larla nefes aldın mı ve cok panıgım sende kusura bakma :))) cevapllarsan sevınırım.. Bu arada kızına basarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

teşekkürler canimmm benim ameliyatım 4 saat surmuş. Hastane kalmayı ben tercih etmedim evim daha rahat olur diye düşündüm. Ben ameliyattan sonra nefes almak istiyorum deyince doktorum splint aldirtti tampon yerine. Canım ücret de doktordan doktora değişiyor. Birazdan bir foto eklerim.

anlıyorum cnm bende ucret konusmadı doktor hanım.. senden ne kadara mal oldu yaklasık ozel degılse:) korkuların var mı ıdı amelıyat oncesı cnm benım.... benım genel anestıze korkum var doktora anlattım bu durumu... bıraz rahatladım ama hala korkuyorum uyuyup uyanmama gıbı :) atın olumude arpadan olsun dıyorum sımdıde kendı kendımeee:)))))

ben iskenderunda atilla hacılar a ameliyat olacagım bi arkadasım oldu kocaman burnu vardı simdi cok güzel bi burna sahip,hemde 200 e yapmış ssk lı oldgu için ,devlette plastik cerrah varsa orada olun cok az bi fiyat ödüyosunuz 200 tl.bende200 e anlaştmbakalımnasıl olacak burnum ,boka benzemesnde:)

ne zaman olacansınız.. gorusme yaptınız mı ???

Canım kusura bakma bilgisayarda bir problem var her halde foto ekleyemedim.ben de senin gibi cok korkuyordum ilk defa anestezi alacaktım. Dediğin gibi uyanmamaktan cok korkuyordum. Hatta ameliyathanede ilk gözümü açtığımda yasıyorum diye cok sevinmiştim. Ama korkulacak bisey yok. İcini ferah tut.

ayy cnm bende aynen oyle derım herhalde amelıyattan sonra .. bıttı bu cıle dıye aglamaya baslrım dıye dusunuyrumm.. bır an once bıtsın deee bu sureccc... ben senı beklıyorum sabırsızlıkla problem degıl cnm benm bılgısayar acık bakıyorum sayfana :))))))) bende doktora splınt ı ıletecem onla amelıyattan sonra nefes aabılıyorsun dımı tampon gıbı olmuyor herhalde.. ... ah su panık olmasa bılmedıgım seyler ınsnaı neden urpertır kı :))))

Zaten bu bekleme süreci ameliyattan daha kotu... Kesinlikle splint al, ben nefes alamazsam cok kotu olacağımı bildigim icin aldım. Pahalı birsey değil zaten.

sen baya arastırmıssın cnm ben splınt senden duydm :))) tamam cnm alacam ....resımler olmadı sanırım

Foto yukleyemedim cok cok özür dilerim canım. Ben telefondan yazıyorum kapattım bilgisayarı. Evet cok araştırdım , biraz pimpirikliyim, mukemmeliyetciyim daha ne olsun... Ama sonuçtan memnunum darısı sana...

Foto yukleyemedim cok cok özür dilerim canım. Ben telefondan yazıyorum kapattım bilgisayarı. Evet cok araştırdım , biraz pimpirikliyim, mukemmeliyetciyim daha ne olsun... Ama sonuçtan memnunum darısı sana...

insallah cnm.. bende sanırım senın gıbıyımmm 2 sendır olmadım ben gıttım dondum :)) KORKULAR INSANI HAYATTA HEP ENGEL.. ÖLÜMDEN KORKUYORUM .. SACMA SAPAN DUSUNCELER BEYNIMIZI MESGUL EDIYORRR...

insallah cnm.. Bende sanırım senın gıbıyımmm 2 sendır olmadım ben gıttım dondum :)) korkular ınsanı hayatta hep engel.. ölümden korkuyorum .. Sacma sapan dusunceler beynımızı mesgul edıyorrr...

estafullah cnm saglık olsun.. Sankı gormus gıbıyım ama tam hatırlamıyorum sarısındın sanırım sen kıvırcık hafıf sacların :))) ama net degıll burnun aklımdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…