- Konu Sahibi ladyatrofi
-
ben 1 milyara olucam 200 milyoncuk çok az değil mi??
hanqi hastane bu ?
devlet hastanelere evıne en yakın plastık cerrah bolumu ıle gorus derım 1000 da cok degıl ama :))) sen ne zaman olacaksın amelıyat alındımı gun:)))
içimde braz korku var heyecanla karışık,cekecegm acıları önemsemiyorumda aemliyatta ölüm nriski varmı onu düşünüyorm bde ben cok beyaz tenliyim morluklarım cok olur,ama sonuc gzel olacaksa herseye degr bence
heryerde olum rıskı yokmu yaın yasacagını nerden bılıyoruz kı... ben tek korkum sadece genel anestı korkusu oldu.. kalp ve solunum makıne ıle olacak o tedırgın edıyor benı.. baska korkum yok sonrası hıc yok... uyanmamak korkusu(( gecer dıyorum bu surecte psıkıyatrı gıderım destek alırım amelıyat oncesı dıye dusunuyprum haftaya persembe amelıyat tarıhım alacam ıste :)) ılac tedavısındeyım suannnn...[/QUOTE
o kadarda paniğe gerek yok,zaten ameliyattan önce saknleştirici yapıyolarmışyani ameliyata gidene kadar coktan kafayı buluruz biz)
heryerde olum rıskı yokmu yaın yasacagını nerden bılıyoruz kı... ben tek korkum sadece genel anestı korkusu oldu.. kalp ve solunum makıne ıle olacak o tedırgın edıyor benı.. baska korkum yok sonrası hıc yok... uyanmamak korkusu(( gecer dıyorum bu surecte psıkıyatrı gıderım destek alırım amelıyat oncesı dıye dusunuyprum haftaya persembe amelıyat tarıhım alacam ıste :)) ılac tedavısındeyım suannnn...[/QUOTE
o kadarda paniğe gerek yok,zaten ameliyattan önce saknleştirici yapıyolarmışyani ameliyata gidene kadar coktan kafayı buluruz biz)[/QUOTE
:)))))))))) sen olda bıze guzel haberlerını ılerr artık pazartesı dımı amelıyat hangı hastane.. herseyı konutunuz mu?
o kadarda paniğe gerek yok,zaten ameliyattan önce saknleştirici yapıyolarmışyani ameliyata gidene kadar coktan kafayı buluruz biz)[/QUOTE
:)))))))))) sen olda bıze guzel haberlerını ılerr artık pazartesı dımı amelıyat hangı hastane.. herseyı konutunuz mu?
iskenderun körfez devlet hastanesinde ,olim hemen resim cekecem zaten
arkadaşlar yardım edicek yokmu acaba ben burun deliklerimi küçültmek istiyorum ama bütçem çok kısıtlı devlet hastanesinde 400-500 tl ye yaptırabilirsin diyorlar ssklıyımda bursa devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum acaba bilgisi olan yokmu bu fiyata yaptırabilirmiyim lütfen bi fikir verin
ben 1 milyara olucam 200 milyoncuk çok az değil mi??
hanqi hastane bu ?
Hangi hastanede ve kime ameliyat oluyorsunuz?
evıneyakın develet hastanesınden plastık cerrah a oluyom ben... :)
harikaa olur !
Canım kusura bakma ya...kızımın sınavları başladı onunla ilgileniyorum bir ara boş bir zamanımda eklerim. Ben devlet hastanesinde kbb uzmanına ameliyat oldum. Kemik eğriliğim, nefes problemim ve de görüntüsünden sikayetciydim burnumun.burda ameliyat Olan bazı arkadaşların asiri bir morlugu olmus. İnanki benim hiç öyle morlugum vs olmadı. Ne bir kanama ne de bir ağrım olmadı kesinlikle.ameliyattan sonraki ilk günlerde Sadece 2 kere ağrı kesici yuttum onda da basım cok ağrıyordu. Dediğim gibi yani ben cok şükür sorunsuz bir sekilde atlattım bu süreci... Bu konuda kendimi cok şanslı hissediyorum. İnşallah sende sonuçtan memnun kalırsın
kızlar merhaba belki yardımı dokunur bende tam 1 ay önce devlet hastanesinde amaliyat oldum sincan devlet hastanesi plastik cerrah esabil eker doktorumun adı 800 tl ye oldum burnumda et kemik eğriliği vardı aynı zamanda estetikte yaptı şuan için biraz şişliklerim var ama o kemerli görüntümden kurtuldum ve çok doğal bir görüntüm var eger sorularınız olursa yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?