devlet hastanesinde burun estetiği nasıl oluyor?

içimde braz korku var heyecanla karışık,cekecegm acıları önemsemiyorumda aemliyatta ölüm nriski varmı onu düşünüyorm bde ben cok beyaz tenliyim morluklarım cok olur,ama sonuc gzel olacaksa herseye degr bence

devlet hastanelere evıne en yakın plastık cerrah bolumu ıle gorus derım 1000 da cok degıl ama :))) sen ne zaman olacaksın amelıyat alındımı gun:)))

devlet hastaneleri sosyal gvencen varsa ucuza yapıyolar ,hatay iskenderun ,plastk cerrahi var,ama her hastanede plastk cerrahi olmuyor,iskenderundaym ben körfez devlet hastanesi

heryerde olum rıskı yokmu yaın yasacagını nerden bılıyoruz kı... ben tek korkum sadece genel anestı korkusu oldu.. kalp ve solunum makıne ıle olacak o tedırgın edıyor benı.. baska korkum yok sonrası hıc yok... uyanmamak korkusu (( gecer dıyorum bu surecte psıkıyatrı gıderım destek alırım amelıyat oncesı dıye dusunuyprum haftaya persembe amelıyat tarıhım alacam ıste :)) ılac tedavısındeyım suannnn...

arkadaşlar yardım edicek yokmu acaba ben burun deliklerimi küçültmek istiyorum ama bütçem çok kısıtlı devlet hastanesinde 400-500 tl ye yaptırabilirsin diyorlar ssklıyımda bursa devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum acaba bilgisi olan yokmu bu fiyata yaptırabilirmiyim lütfen bi fikir verin

bence 400 bile cok 200 e yapıyolar,ama her devlet hastanesnde plastik cerrah yok ,bulursan yaparlar ben burnumdaki yamuklugu düzelttrcem en önce 300 dedi ben 200 e olmazmı dedim adam hemn olur dedi,içini ferah tut yaparlar yani

ben 1 milyara olucam 200 milyoncuk çok az değil mi??
hanqi hastane bu ?

Hangi hastanede ve kime ameliyat oluyorsunuz?

Son düzenleme:

cnım sen devlette mi olmuştun? ne kadar ödemiştin?

kızlar hastane ve doktra gre degsyorr ben devlette 400 tl ye oldum fotolrıma bakabılırsınız gayet memnunumm ama sunu dıyımm bılecık devlet hastanesınde estetıkten para almıyorlarmıss hıçç.arkadasım gttı bır hafta once..bedava amelıyat olcakk ve doktrun yaptıgı hastaları grmus arkadasım..guzelmiş burunlarr

kızlar merhaba belki yardımı dokunur bende tam 1 ay önce devlet hastanesinde amaliyat oldum sincan devlet hastanesi plastik cerrah esabil eker doktorumun adı 800 tl ye oldum burnumda et kemik eğriliği vardı aynı zamanda estetikte yaptı şuan için biraz şişliklerim var ama o kemerli görüntümden kurtuldum ve çok doğal bir görüntüm var eger sorularınız olursa yardımcı olurum

teocukız arkadaşımızda sıncan devlet hastanesınde dr başar kaya ya olmuştu sanırım 400tl ödemış aynı hastanede fark oluyomu sız 800 tl ödemışsınız bende olacam başar kaya yıllık ızındeymış kararsız kaldım yenımahalle devlet hastanesınde plastik cerah uzman dr. ali mümin arala olmaya karar verecek gıbıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…