Eki Görüntüle 1072445 burda 2 ay falan olmuştu ameliyat olalı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/hangı hastanede ve nekadara oldunuz acaba estetiginizi
ben gittim.muayeneden para almıyorlar,400 tl istedi ameliyat için.2 kişi var yaptıran devlet hastanesinde memnunlar.burunlar de güzel.cesaretimi toplar toplamaz gidicem inşallah.
Eki Görüntüle 1072445 burda 2 ay falan olmuştu ameliyat olalı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/hangı hastanede ve nekadara oldunuz acaba estetiginizi
kızlarrrr bende düşünyrm ama korkuyorumeskisi gbi nefes alamazsam filan dye... devlette olan var mı ücretler çok pahalı ya
yıllar olmus bu ıletıyı yazalı ama aktıf uyeysenız dönüş yapın ltfennasıl 400 tl ? hangı ıl? suan memnun musun. özelden yazamyrm. samsun devlet 2.200 tl dedı
arkadaşım bende devlette yaptırdım..400 e yapmazlar..fiyatlar arttı bayağı..2200 iyi 3 taksitte yapıyorlar..ben memnun kaldım devletten allah razı olsun...
murat acar mı dr n canım? ne bılım devlet ya hanı belkı daha uygundur dıye dusundum .:)
hastaneden hastaneye biraz rakamlaar oynayabilir çok da oymamaz..özellerdede5 falan oldu galiba:26:
tşk canımbnde yaptrmak ıstyrm artıkkkkk herne kadar eşim ailem karşı çıksada :S
tşk canımbnde yaptrmak ıstyrm artıkkkkk herne kadar eşim ailem karşı çıksada :S
estağfurullah benim kavis vardı..eşim destek oldu sağolsun..sende eşini ikana et 3 taksit yapılıyormuş de bizde taksitle verdik..ama çok rahattı hastanede iyiydi..memnun kaldım...
Bende devlette oldum,alcilar ve tampon bugun alındı,okadar memnun kaldimki hastaneden doktordAN tek kişilik oda kocaman, özel hastane olsa bu kadar olur,doktor da çok ii ağrım sizim söz konusu bile olmadı,ınşbundan sonrada sıkıntı olmaz ödemede ikibin tl estetik de yaptırdım,kemik egriligi ve et vardı kikirdak kayması da kötü burnum yoktu ama nefes sorunu vardı hazır yaptırdım düzeltme de olsun dedik öyle is
hangı şehırde oldun acaba bıde ücret bıraz fazla olmus aynı özeldekı fıyat alınmıs sızden burnunuzum seklınden şimdilik memnunmusunuz peki
Hangi dvlt hstansnde olduarkadaşlar devlet hastanesinde ameliyat oldu benim arkadaşlarım,ameliyat korkum olmasa bugun gider olrum,ilgilenenlere duyurulur.bu arada ben bu korkuyu nasıl yenebilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çok sis burnum bayağı işlem yaptı doktor kıkırdak kayması vardı o kırıklığı alıp burun kemiğine destek olarak kullandı,etler vardı bide azcik kemer torpuledi, burun ucuyla azcik oynadı daha fazlaydı da indirm yaptılar sözde.evet biraz fazla devlet olmasına rağmen.ben rize devlette oldum,şekline pek karismadim doktorum kendi yaptı sisliskler bi inse bende Bisiler dicem de bekliyorum iste daha cokkk yeni
Plastik cerrah cnm
bende yarın ılk gorusmeme gıdıcem cook heycanlıyım :/ ayyy ne yapıcam ben yaaa :) kalbım var benım cok heycana gelemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?