Devlet hastanesinde burun estetigi

ben gittim.muayeneden para almıyorlar,400 tl istedi ameliyat için.2 kişi var yaptıran devlet hastanesinde memnunlar.burunlar de güzel.cesaretimi toplar toplamaz gidicem inşallah.

yıllar olmus bu ıletıyı yazalı ama aktıf uyeysenız dönüş yapın ltfen nasıl 400 tl ? hangı ıl? suan memnun musun. özelden yazamyrm. samsun devlet 2.200 tl dedı

yıllar olmus bu ıletıyı yazalı ama aktıf uyeysenız dönüş yapın ltfen nasıl 400 tl ? hangı ıl? suan memnun musun. özelden yazamyrm. samsun devlet 2.200 tl dedı

arkadaşım bende devlette yaptırdım..400 e yapmazlar..fiyatlar arttı bayağı..2200 iyi 3 taksitte yapıyorlar..ben memnun kaldım devletten allah razı olsun...

tşk canım bnde yaptrmak ıstyrm artıkkkkk herne kadar eşim ailem karşı çıksada :S

estağfurullah benim kavis vardı..eşim destek oldu sağolsun..sende eşini ikana et 3 taksit yapılıyormuş de bizde taksitle verdik..ama çok rahattı hastanede iyiydi..memnun kaldım...

estağfurullah benim kavis vardı..eşim destek oldu sağolsun..sende eşini ikana et 3 taksit yapılıyormuş de bizde taksitle verdik..ama çok rahattı hastanede iyiydi..memnun kaldım...

merhaba canım hangı hastanede oldun acaba benımde sadece eşim desteklıyo kaynanamlar karsı malesef bıde ne kadar ücret odedın bende ankarada devlet hastanesınde olucam acaba ne kadar ücret odedın kısaca anlatırmısın salı gunu gorusmem var bıde foto gorebılırmıyım :/

Bende devlette oldum,alcilar ve tampon bugun alındı,okadar memnun kaldimki hastaneden doktordAN tek kişilik oda kocaman, özel hastane olsa bu kadar olur,doktor da çok ii ağrım sizim söz konusu bile olmadı,ınşbundan sonrada sıkıntı olmaz ödemede ikibin tl estetik de yaptırdım,kemik egriligi ve et vardı kikirdak kayması da kötü burnum yoktu ama nefes sorunu vardı hazır yaptırdım düzeltme de olsun dedik öyle iste

canım aradan baya zaman geçmiş ama devlette estetik nasıl tavsiye ediyomusun ve doktorun kimdi öğrenebilirmiyimm

Çok sis burnum bayağı işlem yaptı doktor kıkırdak kayması vardı o kırıklığı alıp burun kemiğine destek olarak kullandı,etler vardı bide azcik kemer torpuledi, burun ucuyla azcik oynadı daha fazlaydı da indirm yaptılar sözde.evet biraz fazla devlet olmasına rağmen.ben rize devlette oldum,şekline pek karismadim doktorum kendi yaptı sisliskler bi inse bende Bisiler dicem de bekliyorum iste daha cokkk yeni

Arkadaslar yardim edin ltfen . Istanbulda burun estetigi olmak istiyorum devlet hstansnde olan vrsa yazablr mi adini hstanenin

selam canım ılk plastık cerrahamı randevu aldın yanı amelıyatın ı plastık cerrahmı yaptı yokssa kbb cımı :/

bende yarın ılk gorusmeme gıdıcem cook heycanlıyım :/ ayyy ne yapıcam ben yaaa :) kalbım var benım cok heycana gelemem :)

Kesin daha önce sormuşumdur , ama hatırlamıyorum yaşlandımmı ne :)))
Yarınki görüşmen kimle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…