- 29 Mayıs 2013
- 122
- 5
- 38
cok sevındım senın adına :) sımdıkı halındende memnunsan sorun yok :) ınsallah hep boyle davam eder... mutlu mesut yasarsın yenı burnusunla :)) sen hangı ıl ve devlet hastanesınde oldun canım ? :)
istanbul şişli etfal hastanesinde oldum ben canım umarım bi sorunum olmaz tam istediğim burun diyemesemde nefes sorunum yoksizinde inşlalah basarılı gecer burun diyip gecmememk lazım bi burunla dünya güzeli olanlar var
saol guzel dıleklerın ıcın :) son soyledıgıne guluyorum :d kesınlıkle haklısın canım :)
ben bu sitede bir sürü kız gördüm önceki burnuna bakıyosun bide sonrakine burnunu yaptırmış kızın gözleri ortaya cıkmış ne güzel gözleri vvarmış diyosun :)
slm ben 14 gun once ank hastanesınde kemık egrılıgının yanı sıra estetık amelıyat oldum sadece tampon alcı band ve amelıyat oncesı burun fotolarına ucret odedım sıs olmasına ragmen burnumun hos gorundugunu soyluyolar doktorumdanda memnunum ayrıca
sadece dktorunuzu ıyı arastrın derım ıyı sonuc alabılmek ıcın
istanbul şişli etfal hastanesinde oldum ben canım umarım bi sorunum olmaz tam istediğim burun diyemesemde nefes sorunum yoksizinde inşlalah basarılı gecer burun diyip gecmememk lazım bi burunla dünya güzeli olanlar var
slm ben 14 gun once ank hastanesınde kemık egrılıgının yanı sıra estetık amelıyat oldum sadece tampon alcı band ve amelıyat oncesı burun fotolarına ucret odedım sıs olmasına ragmen burnumun hos gorundugunu soyluyolar doktorumdanda memnunum ayrıca
sadece dktorunuzu ıyı arastrın derım ıyı sonuc alabılmek ıcın
merhaba, şişli etfal de doktorunuz kimdi acaba?
dilgem memmedov du canım azeri bi doktor kendisi cok cok iy anlayşlı bi doktor beni hep dinledi amlyat öncesi sürecimde
teşekkür ederim cevabınız için, şimdi nasılsınız memnun musunuz?
arkadaşlar devlet hastanesinde ameliyat oldu benim arkadaşlarım,ameliyat korkum olmasa bugun gider olrum,ilgilenenlere duyurulur.bu arada ben bu korkuyu nasıl yenebilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum.
canım hangi hastane de oldun ve doktorunun adı nedir ?kızlar ben 4 gun once devlet hastanesinde amelıyat oldum sadece 400 tl ye ve bu doktoruda cok arastrmadım fakat gunde 4 amelayata grıyor en az..burun estetgı için cok hastası oldgu sylenyor buda adamın işini guzel yaptgını gsterıor sanrımm.suan sargılıyım.pazartesi aldrcam bakalım onuç ne olacak.fotolarımı koycam
Ben 6 gun once oldum devlet hastanesinde her turlu saglik sorunum vardi ama ayrica seklininde duzeltilmesini istedigim icin estetigin ucretini odedim
Samatya hastanesinde oldum 35 tl harc yatirdim 40 tl resimlere odedim 710 tl de operasyon ucreti cnm cebimden 785 tl cikti ufak tefek agrilar oluyor ilk gunden beri yarin tamponlar alinicak burnum bayagi kalkik duruyor sislerim inince tam istedigim seviyeye gelecegini zannediyorum hayirlisi allahtan zaten kucuk bif burnum vardi biraz kemerim ve egrilik vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?