Devlet hastanesinde burun estetigi

olur canım neden olmasın benim ameliyat 1 buçuk saat sürmüştü..sadece estetik..iç ameliyatı 5-6 yıl önce olmuştumda..

ameliyatımın 1.haftasındayım bugün atelim ve tamponlarım alındı o kadar korkuyordum ki tamponu herkes sormuş yani uğraşıyordu bir anda nefesi müthiş alabildim ne olduğunu bile anlamıyorsunuz :) 50lira masrafımız oldu sadece o da hastaneye verilmedi bile medikalden alınan splintin parası ilgiden alakadan son derece memnunum :)

hangi doktora oldun canım??

siz ne kadara oldunuz burun estetiğini

sela eger nefes almada problem yasıyorsak estetiğe yönlendiriyorlar ya sağlık problemi olduğu için devlet para almıyor mu

ben gittim.muayeneden para almıyorlar,400 tl istedi ameliyat için.2 kişi var yaptıran devlet hastanesinde memnunlar.burunlar de güzel.cesaretimi toplar toplamaz gidicem inşallah.

senin burnunda herhangi bi sağlık sorunu veya et fln varmı yada sadece estetik mi? nasıl böyle ucuz olyo?

Devlet hastanesi şiddetle kınıyorum sakın kendinizi onların ellerine bırakmayın.O hatayı bir kere yaptım.

evet canım 400 tl sican nafiz körez devlet hastanesınde

tesekkürler cevap verdiğin için hastane ankarada mı ssk lıya mı 400 tl . 400 tl ye yapan doktor kim yani hala 400 tl ye yaparlar mı ve son olarak orda yaptıranlar memnun mu ona göre gelecem çünkü

tesekkürler cevap verdiğin için hastane ankarada mı ssk lıya mı 400 tl . 400 tl ye yapan doktor kim yani hala 400 tl ye yaparlar mı ve son olarak orda yaptıranlar memnun mu ona göre gelecem çünkü

canım ben basar kaya ya amelıyat oldum...suan ufuk üniv e gectı cok memnunum..evet ssk lıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…