şimdi merkezi randevu alma sisteminden muhtemelen gideceğim hastaneye baktım, estetik ve plastik cerrahi kadrosunda 1 tane estetik cerrahı varmış, öyle görünüyo. heyecanlandım şimdi ya, umarım devlette yaparlar beni
Ben cerrahpaşa tıp fakültesinde burnumu yaptırdım.iki hafta oluyor yaptıralı.açıkçası önce özelde yaptıracaktım ve 4000 tl ödeyecektim.fakat buradan plastik cerrahi bölümünden randevu alıyorsunuz telefonla ya da internetten.sonrasında muayene oluyorsunuz.tek sıkıntı, iki ay sonrasına ameliyat günü veriyorlar devlet hastahanesinde.ona göre işlerinizi ayarlamanız gerekiyor.ayrıca sgk hiçbir şekilde karşılamıyor.eğer nefes problemim var derseniz, sizi kbb bölümüne muayene olmak için yönlendiriyorlar.fakat ciddi bir problem olmadıkça sgk bu operasyonu ödemiyor ki bende de öyle oldu.toplamda cebimden 1000tl çıktı, bir gece hastahanede yattım.ameliyat sonrası kontrol için de yine normal randevu alır gibi randevu alıyorsunuz telefondan.ben gayet memnunum şimdilik, yalnız şu sıkıntı dışında.devlet hastahanesi olduğu için, az önce burnumun ucundaki kıkırdak oynadı yerinden.ve doktoru arayamadım.zira numarası yok.özellerdeki gibi doktoru hemen arama olayı maalesef mümkün değil.ben de ağladım ağladım, şimdi randevu alacağım hafta içi burnumu bi göstermek için...
canım sramı verdıler bde...sra flan yok yaa,ben doktrumu arayıp bır hafta once gun aldım o kadar
ameliyatımın 1.haftasındayım bugün atelim ve tamponlarım alındı o kadar korkuyordum ki tamponu herkes sormuş yani uğraşıyordu bir anda nefesi müthiş alabildim ne olduğunu bile anlamıyorsunuz :) 50lira masrafımız oldu sadece o da hastaneye verilmedi bile medikalden alınan splintin parası ilgiden alakadan son derece memnunum :)
plastik cerrah olan bir hastaneye gitmelisin,estetik ameliyatı plastik cerraha yaptırmalısın problem yaşamamak adına,,içindede sorun olduğunu söylersin onlar yönlendirirler zaten..bir kağıda burnunla ilgili şikayetlerini yazıp dr ada verebilirsin..ben öyle yapmıştım unutmamak için..benim yanlar kalındı inceltti hafif kaldırdı ve kemiği törpüledi ..doğal görünüm önemli değilmi,,
canım sramı verdıler bde...sra flan yok yaa,ben doktrumu arayıp bır hafta once gun aldım o kadar
ben gittim.muayeneden para almıyorlar,400 tl istedi ameliyat için.2 kişi var yaptıran devlet hastanesinde memnunlar.burunlar de güzel.cesaretimi toplar toplamaz gidicem inşallah.
selam 400 tl ye burun estetiğini hangi hastanede hangi doktora oldun söyleyebilirmisin
evet canım 400 tl sican nafiz körez devlet hastanesınde
tesekkürler cevap verdiğin içinhastane ankarada mı ssk lıya mı 400 tl . 400 tl ye yapan doktor kim yani hala 400 tl ye yaparlar mı ve son olarak orda yaptıranlar memnun mu ona göre gelecem çünkü
canım ben basar kaya ya amelıyat oldum...suan ufuk üniv e gectı cok memnunum..evet ssk lıyım[/
üniversite de aynı fiyata mı yapıyor
canım ben basar kaya ya amelıyat oldum...suan ufuk üniv e gectı cok memnunum..evet ssk lıyım
canım ben basar kaya ya amelıyat oldum...suan ufuk üniv e gectı cok memnunum..evet ssk lıyım[/
üniversite de aynı fiyata mı yapıyor
canım bılmıorum sanırım ozell orası... 2.5 mılyara yapıyormuş arkadaşım aramış sormuss
canım bılmıorum sanırım ozell orası... 2.5 mılyara yapıyormuş arkadaşım aramış sormuss
tesekkürler bilgilendirdiğin için hastaneye özel o zaman o fiyat anladım o doktor hakkında bilgin varmı peki
yani şu an olan ordaki doktordan
tesekkürler bilgilendirdiğin için hastaneye özel o zaman o fiyat anladım o doktor hakkında bilgin varmı peki
canım açıkçası ben arastrmadım neredeyse muayeneye gttıgım haftadan bı hafta sonra amelıyat oldumm braz fazla cesaretlıyımm sanırım:) cok hastası vardıı zaten ama amelıyat olduktan sonrakı günlerde kontrole gttıgımde ankaranın 4 bır yanından hastaların geldıgını duydumm hanı oyle bılınçsızce gelmıyormuss mıllett..bı kac sene once bır oğretmen olmuss cok memnunmuss arkadasınıda getrmıss o da amelıyat olmuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?