Devlet hastanesinde burun estetigi

canım açıkçası ben arastrmadım neredeyse muayeneye gttıgım haftadan bı hafta sonra amelıyat oldumm braz fazla cesaretlıyımm sanırım:) cok hastası vardıı zaten ama amelıyat olduktan sonrakı günlerde kontrole gttıgımde ankaranın 4 bır yanından hastaların geldıgını duydumm hanı oyle bılınçsızce gelmıyormuss mıllett..bı kac sene once bır oğretmen olmuss cok memnunmuss arkadasınıda getrmıss o da amelıyat olmuştu..

hım anladım canım sağol yardımcı olduğun için 400 tl ye olsaydı iyi olurdu sen sanslısın cidden :D

Eskisehir devlet hastanesi SONGÜL EROL dan aldim gorusen ameliyat olan var mi acaba... Sali gunu icin randevu aldim.

arkadaslar varsa devlette estetık yaptıran sonuclarını ve ıstanbulda hangı hastanede olduklarını beklıyorum

slm ben 14 gun once ank hastanesınde kemık egrılıgının yanı sıra estetık amelıyat oldum sadece tampon alcı band ve amelıyat oncesı burun fotolarına ucret odedım sıs olmasına ragmen burnumun hos gorundugunu soyluyolar doktorumdanda memnunum ayrıca
sadece dktorunuzu ıyı arastrın derım ıyı sonuc alabılmek ıcın

slm ben 14 gun once ank hastanesınde kemık egrılıgının yanı sıra estetık amelıyat oldum sadece tampon alcı band ve amelıyat oncesı burun fotolarına ucret odedım sıs olmasına ragmen burnumun hos gorundugunu soyluyolar doktorumdanda memnunum ayrıca
sadece dktorunuzu ıyı arastrın derım ıyı sonuc alabılmek ıcın

doktorunuz ismi ne bide ücret ne kadar tuttu

Selamlar :) Devlet hastanesinde burun estetiği olanlara sorular sorabilirmiyim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim :)

simdi brununuzun seklı naısl memnunmusunuz acaba bende olucam da korkuyorum :/

ben dun gorustum kesın fıyat 2bın dedı devlet hastanesı. cunku son duzenlemelere gore devlet estetıgı karsılamıyomus artık. ama saglık acısından ne olur nasıl olur sonucları guzelmı olur bılemıyorum... ama doktor ılgılı bırıne benzıyodu :)

merhaba herkese bende 15 nisanda devlet hastanesinde amelyatımı oldum .
plastik cerrahi ve kbb beraber yaptılar amelyatımı nefes problemim vardı zaten ama estetik bi görünümde olsun isteyince 2 uzman dr. da girdiler amlyatma devlet hastanesi diemi bilmiyorum ama öğrencisi vs 8 kişi vardı basımda 1.800 tl ye oldum ben amelyatımı ssk vs yoktu zaten 1 gece kaldım hastanede 5 saat sürmüş amlyatım suanda cok cok cok rahat nefes alıyorum Allaha sükür ama kemik cıkıntım yok düşmede yok sadece agızı yapımdan dolayı burnum kuçulunce agzımın asıl görüntüsü ortaya cıktı ve pek hoşlanmıyorum bu görüntümden isterseniz resimde atabilirim 2. amelyat düşünmüyorum nefes sıkıntısı yasamazsam ve burnumda sekil değişikliği olmazsa bir sürü dr a gittim amelyattan sonra herkees bi sorun yok brnun yüzüne cok uygun sen damk yapından rhatsız oldun brnun büyüktü ve üst dudak ve dmak seklini yeni frkettin ondan böyle diyolar devlet olmasına ragmen cok yi bi doktorum vardı cok skur inşallah sorun yasama amelyat olcaklara emre ilhan emre ilhan diyerek susuyorum :)

ben dun gorustum kesın fıyat 2bın dedı devlet hastanesı. cunku son duzenlemelere gore devlet estetıgı karsılamıyomus artık. ama saglık acısından ne olur nasıl olur sonucları guzelmı olur bılemıyorum... ama doktor ılgılı bırıne benzıyodu :)

evet bu düzüenlemeler doğru canım bnde amelyatımı 1 800 e oldum :) artmış olabilir :)

merhaba herkese bende 15 nisanda devlet hastanesinde amelyatımı oldum .
plastik cerrahi ve kbb beraber yaptılar amelyatımı nefes problemim vardı zaten ama estetik bi görünümde olsun isteyince 2 uzman dr. da girdiler amlyatma devlet hastanesi diemi bilmiyorum ama öğrencisi vs 8 kişi vardı basımda 1.800 tl ye oldum ben amelyatımı ssk vs yoktu zaten 1 gece kaldım hastanede 5 saat sürmüş amlyatım suanda cok cok cok rahat nefes alıyorum Allaha sükür ama kemik cıkıntım yok düşmede yok sadece agızı yapımdan dolayı burnum kuçulunce agzımın asıl görüntüsü ortaya cıktı ve pek hoşlanmıyorum bu görüntümden isterseniz resimde atabilirim 2. amelyat düşünmüyorum nefes sıkıntısı yasamazsam ve burnumda sekil değişikliği olmazsa bir sürü dr a gittim amelyattan sonra herkees bi sorun yok brnun yüzüne cok uygun sen damk yapından rhatsız oldun brnun büyüktü ve üst dudak ve dmak seklini yeni frkettin ondan böyle diyolar devlet olmasına ragmen cok yi bi doktorum vardı cok skur inşallah sorun yasama amelyat olcaklara emre ilhan emre ilhan diyerek susuyorum :)

cok sevındım senın adına :) sımdıkı halındende memnunsan sorun yok :) ınsallah hep boyle davam eder... mutlu mesut yasarsın yenı burnusunla :)) sen hangı ıl ve devlet hastanesınde oldun canım ? :)

Back
X