ben genel anesteziden sonra canımı yakacak hiç ağrı yaşamadım biliyor musun.Kuzenimin neler yaşadığını canlı canlı vs herşeyi biliyordum belden uyuşmada anestezi uzmanı ile de tartışmam ben kimseyi dinlemedim.psikolojik olarak hem uyuşmaya hazır değildim en önce bilinçli olarak bunu düşündüm hemde evladım zaten benim sürekli yanımda olacak yani bir dayatmanın illa bunu yaptır demenin bir anlamı olmadığını söylemiştim.Ben doğum yaptığımın akşamına bile kalmadan yürümeye başladım hatta ufak tefek tabikide oluyor sonuçta bir ameliyat onu da hemen müdahele ediliyordu.Fikrini asla değiştirmek istemem tabi ki mesela sende çok ağrı çektiğini söylüyorsun ben çekmediğimi söylüyorum her bünye farklı sonuçta.Hamilelikte zaten yükten dolayı bel otomatikman her zaman ağrıyor ben ilaveten bu şekilde istemedim ayrıca bu işi harbi harbi yapacak olan türkiye de o zaman araştırmamızda fazla doktor yoktu.Ben hem biraz ince düşündüm hem kendimide düşündüm.ama verdiğim kararıkn psikolojik rahatlığı vardı telaşlıydım ama doktorum yanımdaydı ve verdiğim kararların her zaman arkasındaydı.Ailemde o şekilde diyorum ya benim kaç gün boyunca tartıştığım bir tek anestezi doktorumdu :))) psikolojikman kendini neye göre adapte ettiysen zaten dönme kararından