Doğuma Hazırlık Devlet hastanesinde sezaryen olan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben tetanoz aşısı da olmadım korktum şimdi
Canım bu sadece bi örnek. Yaşadığımız olayı anlattım
Hastaneden hastaneye değişir ama ablamla aynı şehirde yaşadığım için devlete gitmeyi istemiyorum. Seni korkutmak istemedim.

ben genel anesteziden sonra canımı yakacak hiç ağrı yaşamadım biliyor musun.Kuzenimin neler yaşadığını canlı canlı vs herşeyi biliyordum belden uyuşmada anestezi uzmanı ile de tartışmam ben kimseyi dinlemedim.psikolojik olarak hem uyuşmaya hazır değildim en önce bilinçli olarak bunu düşündüm hemde evladım zaten benim sürekli yanımda olacak yani bir dayatmanın illa bunu yaptır demenin bir anlamı olmadığını söylemiştim.Ben doğum yaptığımın akşamına bile kalmadan yürümeye başladım hatta ufak tefek tabikide oluyor sonuçta bir ameliyat onu da hemen müdahele ediliyordu.Fikrini asla değiştirmek istemem tabi ki mesela sende çok ağrı çektiğini söylüyorsun ben çekmediğimi söylüyorum her bünye farklı sonuçta.Hamilelikte zaten yükten dolayı bel otomatikman her zaman ağrıyor ben ilaveten bu şekilde istemedim ayrıca bu işi harbi harbi yapacak olan türkiye de o zaman araştırmamızda fazla doktor yoktu.Ben hem biraz ince düşündüm hem kendimide düşündüm.ama verdiğim kararıkn psikolojik rahatlığı vardı telaşlıydım ama doktorum yanımdaydı ve verdiğim kararların her zaman arkasındaydı.Ailemde o şekilde diyorum ya benim kaç gün boyunca tartıştığım bir tek anestezi doktorumdu :))) psikolojikman kendini neye göre adapte ettiysen zaten dönme kararından

İlk doğumda kendimi normale çok hazırladım. Uzun uzun yürüyüşler yaptım, hep yerde oturdum doğumu kolaylaştırıyor diye duymuştum.çok hurma yedim, doğum başlayınca neler yapabileceğimi uzun uzun okudum. Ama 40 hafta olmasına rağmen bebeğim karnımda tersti. Hiç istemeyerek sezaryen oldum. Gerçekten nasıl ağrı duymadınız hayret ettim ben ilk uyandığımda acıdan böğürmüşüm resmenodadaki herkesi kovmuştum halbu ki kırmamak için en zor anlarda bile çok şeyi yutarım ama o acıyla kimsenin sesini duymak istemedim. Travma gibiydi o yüzden bir daha göze alamıyorum aynı acıyı. Bu gebeliğim de bilmeden oldu kondom la korunuyorduk nasıl oldu ikimiz de anlamadık şimdi çok sıkıntılıyım doğumdan sonrası için

Kuzeniniz nasıl bi doğum yaşadı ki

Kuzeniniz nasıl bi doğum yaşadı ki

üç çocukta sezeryan genel anestezi kabul edilmedi belden uyuşmalı oldu tüm işlemleri hissedip söylemesine rağmen aksine işleme devam edildiği veya daha fazla iğne vurulduğunu biliyorum.Kendisinde eğilme kalkma yani fiziksel aktiveelerinde zorlanma var diyeyim sana he çocuklarını alması gerektiğinde alıyor mu kucağına alıyor ama zorlandığı ya da canının yandığı suratndan belli oluyor.Herkes aynısını mı yaşar bilemem işte ama bildiklerimi en içten seninle paylaştım

Çok büyük şanssızlık yaşamış. Tamam benim ilk başta çok acılı geçti ama 1hafta sonra filan yataktan kendim kalkmaya, işlerimi yapmaya başladım zamanla da eski normal halim kadar güçlü olmasam da öyle acı çekerek devam etmedim işlerime,normale dönmüş gibiydim, bilmeden yine hamile kaldım çok kötü oldum. Kadın olmak çok zor gerçekten hele de eşin seni anlamıyorsa sana destek olmuyorsa

Mesajlarınızı tekrar tekrar sakin kafayla okucam sonra. Kafam karışık ama yine de genel anesteziden çok korkuyorum aynısını yine yaşamak istemiyorum

Mesajlarınızı tekrar tekrar sakin kafayla okucam sonra. Kafam karışık ama yine de genel anesteziden çok korkuyorum aynısını yine yaşamak istemiyorum

hakkında hayırlısı olsun diyorum ya kişinin vücudunun tepkisi güvendiği doktor hastane şartları vs herşeyi belirlemesi çok önemli karar verecek olanda sensin.Öneri al tabi ki ama eğer bir karar verdiysen asla kararından vazgeçme araştır soruştur iyisini kötüsünü herşeyi değerlendir.Bir doktordan öneri al gerekirse başka doktordan da öneri al bir karşılaştırma yap.İnan bende o kadar zor bir süreç yaşıyorum ki herkes birşey diyor ama bir karar verdim eşimle vazgeçmek istemiyorum ama bir yandan da araştırıyorum.İnsan oğlu çünkü birşeyleri detayına girmeden günümüz şartlarında bilmeden yapmak istemiyoruz.Bir sorun olursa ben yine sana yardımcı olmakta yanında olurum.Kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…