- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.856
- 798
- 35
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
hangi ildesiniz? ben doğum paketi aldım. tahlille şimdiden 15 bini geçti. Özelde ilk muayene yapıldığı için hacettepe takibimi kabul etmedi. şu sn yemeyip içmeyip doğum parası biriktiriyorum. Gerçekten zoruma gidiyor. yaş riskinden çok korkuttular mecbur özele gittimMerhaba hanımlar. Dün özel bir hastaneye gittim doktor çok iyiydi, ilgiliydi, çok pozitifti ama doğum ücreti bana çok uçuk geldi. 2300 lira fix dedi. Daha önce bi hastanede 1100 liraya sezeryan oldum ama keşke devlete gitseydim hem canım aşırı yandı hem personellerin bazıları kaba, ilgisizdi.travma gibiydi, o doğumun üstüne uzun süre hamilelik düşünmüyordum, hiç hazır değildim ama korunduğum halde gene hamile kaldım. kenarda paramız yok bi kaç tane altın var onları bozdurmamız gerekir eşim baya bi zorlanacağını söylüyor, bana kalsa gözüm kapalı isterim o doktora gitmeyi, hatta belki bilen vardır Bahat ta Aysen hanım, yaşadığım yerde bilinen, sevilen biri. Uzun yıllardır orda çalışıyormuş. Devlete gitsen maddi açıdan çok iyi olur diyor eşim. Devlette sezaryen olup memnun kalanınız var mı?
özelde ilk muayene yapıldığını nereden biliyorlar? Söylemeyin siz de. 3 yıl önce Ankara Üniversitesi 20. haftaya kadar kabul ediyordu, haftanız ileri değilse deneyin isterseniz.hangi ildesiniz? ben doğum paketi aldım. tahlille şimdiden 15 bini geçti. Özelde ilk muayene yapıldığı için hacettepe takibimi kabul etmedi. şu sn yemeyip içmeyip doğum parası biriktiriyorum. Gerçekten zoruma gidiyor. yaş riskinden çok korkuttular mecbur özele gittim
Ben de şu an yeni hamilelik yaşıyorum hastane, doktor arayışındayım. Daha önce düşükte 4 5 özel hastane gezdim hepsi berbattı. Sadece şehir hastanesinden memnun kaldım. Doğumdan sonra babayı içeri almıyorlar yani odaya almıyorlar o kısmı can sıkıcı benim için sadece buna takılıyorum. Yoksa devlet özelden daha iyi geliyor.
Bende devlette yaptım doktorum olsun diğer çalışanlar olsun hepsi ilgiliydi özele o kadar vermek bilemiyorumMerhaba hanımlar. Dün özel bir hastaneye gittim doktor çok iyiydi, ilgiliydi, çok pozitifti ama doğum ücreti bana çok uçuk geldi. 2300 lira fix dedi. Daha önce bi hastanede 1100 liraya sezeryan oldum ama keşke devlete gitseydim hem canım aşırı yandı hem personellerin bazıları kaba, ilgisizdi.travma gibiydi, o doğumun üstüne uzun süre hamilelik düşünmüyordum, hiç hazır değildim ama korunduğum halde gene hamile kaldım. kenarda paramız yok bi kaç tane altın var onları bozdurmamız gerekir eşim baya bi zorlanacağını söylüyor, bana kalsa gözüm kapalı isterim o doktora gitmeyi, hatta belki bilen vardır Bahat ta Aysen hanım, yaşadığım yerde bilinen, sevilen biri. Uzun yıllardır orda çalışıyormuş. Devlete gitsen maddi açıdan çok iyi olur diyor eşim. Devlette sezaryen olup memnun kalanınız var mı?
e nabıza artık her şey düşüyor :)özelde ilk muayene yapıldığını nereden biliyorlar? Söylemeyin siz de. 3 yıl önce Ankara Üniversitesi 20. haftaya kadar kabul ediyordu, haftanız ileri değilse deneyin isterseniz.
Ne zaman yaptınız acaba? İlk gittiğinizde eşyaları siz mi yerleştiriyorsunuz yoksa yanınıza refakatçi alıyorlar mı? Sancı odası doğum odası aynı mı? Sancı sırasında hareket ettiriyorlr mı?Bende devlette yaptım doktorum olsun diğer çalışanlar olsun hepsi ilgiliydi özele o kadar vermek bilemiyorum
2 ay önce oldum. Kontrol diye gittim doğuma alındım ben hızlı yaşadım ben anıNe zaman yaptınız acaba? İlk gittiğinizde eşyaları siz mi yerleştiriyorsunuz yoksa yanınıza refakatçi alıyorlar mı? Sancı odası doğum odası aynı mı? Sancı sırasında hareket ettiriyorlr mı?
Komiknick size de sormuş olayım
Yaa süper olmuş. Benim Ağustosta inşallah.2 ay önce oldum. Kontrol diye gittim doğuma alındım ben hızlı yaşadım ben anınoldu anlamadım bile
Merhaba hanımlar. Dün özel bir hastaneye gittim doktor çok iyiydi, ilgiliydi, çok pozitifti ama doğum ücreti bana çok uçuk geldi. 2300 lira fix dedi. Daha önce bi hastanede 1100 liraya sezeryan oldum ama keşke devlete gitseydim hem canım aşırı yandı hem personellerin bazıları kaba, ilgisizdi.travma gibiydi, o doğumun üstüne uzun süre hamilelik düşünmüyordum, hiç hazır değildim ama korunduğum halde gene hamile kaldım. kenarda paramız yok bi kaç tane altın var onları bozdurmamız gerekir eşim baya bi zorlanacağını söylüyor, bana kalsa gözüm kapalı isterim o doktora gitmeyi, hatta belki bilen vardır Bahat ta Aysen hanım, yaşadığım yerde bilinen, sevilen biri. Uzun yıllardır orda çalışıyormuş. Devlete gitsen maddi açıdan çok iyi olur diyor eşim. Devlette sezaryen olup memnun kalanınız var mı?
Nasil ya doğuma kadar kontrollerimizi özelde yaptırıyoruz. Sancı tutunca devlet hastanesine gidiyoruz. 2 çocuk doğurdum bugüne kadar nerdeydin die soran olmadı.hangi ildesiniz? ben doğum paketi aldım. tahlille şimdiden 15 bini geçti. Özelde ilk muayene yapıldığı için hacettepe takibimi kabul etmedi. şu sn yemeyip içmeyip doğum parası biriktiriyorum. Gerçekten zoruma gidiyor. yaş riskinden çok korkuttular mecbur özele gittim
hacettepe 'nin özelinden bahsediyorumNasil ya doğuma kadar kontrollerimizi özelde yaptırıyoruz. Sancı tutunca devlet hastanesine gidiyoruz. 2 çocuk doğurdum bugüne kadar nerdeydin die soran olmadı.
Merhaba hanımlar. Dün özel bir hastaneye gittim doktor çok iyiydi, ilgiliydi, çok pozitifti ama doğum ücreti bana çok uçuk geldi. 2300 lira fix dedi. Daha önce bi hastanede 1100 liraya sezeryan oldum ama keşke devlete gitseydim hem canım aşırı yandı hem personellerin bazıları kaba, ilgisizdi.travma gibiydi, o doğumun üstüne uzun süre hamilelik düşünmüyordum, hiç hazır değildim ama korunduğum halde gene hamile kaldım. kenarda paramız yok bi kaç tane altın var onları bozdurmamız gerekir eşim baya bi zorlanacağını söylüyor, bana kalsa gözüm kapalı isterim o doktora gitmeyi, hatta belki bilen vardır Bahat ta Aysen hanım, yaşadığım yerde bilinen, sevilen biri. Uzun yıllardır orda çalışıyormuş. Devlete gitsen maddi açıdan çok iyi olur diyor eşim. Devlette sezaryen olup memnun kalanınız var mı?
Merhaba emek verip ayrıntılı yazmışsınız çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için ama bir şeyi çok merak ettim neden belden uyuşturmalı olana karşısınız? Ben ilk doğumumda genel anestezi oldum uyandığımda canım aşırı şekilde acıyordu o acıyı size tarif edemem. Belden yapınca belki uyuşuk olur sonra serum filan verirler çok acı duymam diye bu kez kesin karar vermiştim2300 lira deniyorsa çok iyi rakam Kocaelide minmum 5500 tl den başlıyor fiyatlar iyi düşün değerlendir derim.Ben sezeryan olarak doğumumu özel hastanede yaptım genel anestezi istedim asla belden uyuşma kabul etmedim.Aynı şekil üç doğumunu kuzenim sezeryan olarak doğumunu devlet hastanesinde yaptı genel anestezi kabul etmeyip belden uyuşmalı yaptılar neler yalayıp hissettiğini ve şu an bile neler yaşadığını bizzat biliyorum.Ayrı olarak aynı sene de doğum yapan komşum normal doğum yapmasına rağmen baya sürümcemeler yaşadığını da biliyorumKötülüyormuyum asla sadece farklı doktora denk gelme olasılıklaır vs de var.Özel çok mu iyi hayır değil.bunlar benim bildiklerim.İkinci gebeliğim parsiyel mol idi hiç bir özel hastanedeki doktorlara ki kendi doktorumda dahil güvenmedim devlet hastanesinde doktora güvenipte kürtaj işlemi yapıldı ben telaşeli biriyim ve benim herşeyime katlandı ebeler de doktorda hepsi tanıştı bağlantılarımızda vardı çok şükür hiç bir sorun yaşamadım iyi ki de devleti seçtim dedim. Aslında yapman gereken en önemli nokta maddiyattan ziyade özel-devlet farketmeksizin doktokra olan inancın güvenin.Eğer devlettede özelde de olursan aşamalarının ne olacağına ne istediğine karar vermen.Sezeryan olacağın kesinse ben senin yerinde olsam asla belden uyuşmalı bir sezeryan tercih etmem ve mücadele veririm.Benimle bak bebeğini hemen doğar doğmaz göreceksin kokusunu koklayacaksın demişlerdi genel anestezi olursan geç uyanacaksın vs diye anestezşi uzmanı ile tartışmam olmuştu ben dedim kararımda kesinim sonuçta bu çocuk benim değil mi 1 saat sonra da uyansam benim 2 saat sonra da ki ben uyanana kadar bakacak ebelerden tut ailemde yanımda hiç bir korkum yok bu konu hakkında demiştim.İnşallah hakkında hakkınızda hayırlısı olur .
Ablam doğumunu devlette yaptı.Iyi bi hastaneydi ama kullanılan malzemenin kalitesizliginden dolayı ablamın dikişleri mikrop kaptı iltihap oluştu. Ve dediğin gibi çalışanlar ilgisizdi. Aynı odada 2 kişi kalıyorlardı.Merhaba hanımlar. Dün özel bir hastaneye gittim doktor çok iyiydi, ilgiliydi, çok pozitifti ama doğum ücreti bana çok uçuk geldi. 2300 lira fix dedi. Daha önce bi hastanede 1100 liraya sezeryan oldum ama keşke devlete gitseydim hem canım aşırı yandı hem personellerin bazıları kaba, ilgisizdi.travma gibiydi, o doğumun üstüne uzun süre hamilelik düşünmüyordum, hiç hazır değildim ama korunduğum halde gene hamile kaldım. kenarda paramız yok bi kaç tane altın var onları bozdurmamız gerekir eşim baya bi zorlanacağını söylüyor, bana kalsa gözüm kapalı isterim o doktora gitmeyi, hatta belki bilen vardır Bahat ta Aysen hanım, yaşadığım yerde bilinen, sevilen biri. Uzun yıllardır orda çalışıyormuş. Devlete gitsen maddi açıdan çok iyi olur diyor eşim. Devlette sezaryen olup memnun kalanınız var mı?
Ben tetanoz aşısı da olmadım korktum şimdiAblam doğumunu devlette yaptı.Iyi bi hastaneydi ama kullanılan malzemenin kalitesizliginden dolayı ablamın dikişleri mikrop kaptı iltihap oluştu. Ve dediğin gibi çalışanlar ilgisizdi. Aynı odada 2 kişi kalıyorlardı.
Bende bu durumdan etkilendim. Daha doğum yapmama var ama bu pandemi olayının tam anlamıyla geçeceğini düşünmüyorum.Saydığım nedenler yüzünden özel bi kadın doğum hastanesinde 3500 tl ye epidural doğum yapmayı düşünüyorum.Saglik için mecburum bu parayı ödemeye. Tabiki yaşadığın şehirdeki hastanelere göre değişir. Sende bunları göz önünde bulundurarak bi karar ver derim. Sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?