Durumum olmadığı için Zeynep Kamil hastanesin de tüp bebek yaptırcam ama ya bir karışıklık olursa diye korkuyorum sizde de böyle korkular var mı korkunuzu nasıl yendiniz kendi kendime vesvese verip duruyorum Biraz dertleşmeye ihtiyacım var
Durumum olmadığı için Zeynep Kamil hastanesin de tüp bebek yaptırcam ama ya bir karışıklık olursa diye korkuyorum sizde de böyle korkular var mı korkunuzu nasıl yendiniz kendi kendime vesvese verip duruyorum Biraz dertleşmeye ihtiyacım var
Devlette hiç karışıklık duymadım ama endişe ettiğiniz olay bi kaç yıl önce özelde gerçekleşti malesef ve hala devam ediyor hizmet vermeye çok bilindik yer üstelik direkt o geldi aklıma,içiniz ferah olsun milyondan 1 ihtimalden bile daha düşüktür
Ben de bu olay özelde gerçekleşti diye biliyorum davası ekranlara çıkmıştı.
Bu olaydan sonra takip epey sıkı. Yumurta toplanırken özel olsun devlet olsun isminizi ve doğum tarihinizi soruyorlar teyit alıyorlar. Kolunuza da bir barkod basılı olan kağıttan bir bileklik takıyorlar, girişte onu okutuyorsunuz Özelde oldum ama devlette de aynı prosedür takip ediliyor diye biliyorum boş yere stres olmayın bu konuda