Son günlerde Türkiye de yasanan saglik sektörü calisanlarina yönelik siddete o kadar üzülüyordum ki anlatamam.
Ama simdi düsünüyorumda bu sumuzz nickli arkadas bir doktorsa ve beni ve diger arkadaslari tanimadigi halde, hakarete varacak sekilde sert tutum ve davranislar sergiliyorsa, kendisine muayeneye gelen bir hasta ve hasta yakinina ( üstelik bizi hic tanimiyor ve biz ona muhtac degiliz, hasta ona muhtac o anda) kimbilir ne kadar kötü davranis sergiliyordur.
Yani bu siddete basvuran hasta yakinlarini da agrasif insanlar oldugunu düsünün ve sonucu siz kestirin artik.
Lütfen biraz karsilikli saygi ve hosgörü yahu. Bir insana " sizlemi urasacagim cocuk saglikli dedik iste" demek yerine " cocugunuz saglikli, endise etmeyin, ense kalinligida normal sinirlar icinde" deseniz ne olur yahu.
süper bir yorum tebrikler.
öncelikle doktor hasta yakınını içeri almak zorunda değil. hatta çalışırken insan rahatsız oluyor içeride hasta yakını varsa.
ayrıca sağlığı iyi dedikten sonra ekstra açıklama yapmak zorunda da değil.
öyle bir zorunluluğu yok.
bebeğinin ense kalınlığını öğrenip ne yapacaksın acaba? yahu sen doktor musun Allah aşkına ne işine yaracayak? gelip nette araştırma yapıp saçma sapan şeylerle karşılacaksın sonra kendi kendini mahvedeceksin olmayan şeyler için.
hayır ben doktor olduğum halde gidip sormam yahu.
SSK veya Devlet hastanesine gidin, doktor olduğunuzu söylemeyin. Ve ense kalınlığını sormayın, bende gelir sizi alnınızdan öperim.
Ha derseniz ki Rıza Madazlı'ya Atıl Yüksel'e sormam o zamanda , yazdıklarına inanıyor musun sen arkadaşım derim. Kimi doktora kendini emanet eder sorgulamazsın, kimi doktora didik didik sorarsın.
Keşke Allah herkese Devlet hastanesine düşmeyecek kadar para versede onlarda körler sağırlar olarak birbirlerini ağırlasalar.
Ha bide "doktor musun sen yahu" ne biçim bir laf, valla burada isteğin ünvanı koyuyorsun bende senin doktor olduğundan şüpheliyim yahu.
Son düzenleme: