devlet hastanesinin değerini anladığım doğum hikayem

fatmabetul91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
54
34
98
34
çalışan bir anneyim bebeğimle daha fazla zaman geçirmek için 37 haftaya kadar çalıştım işten ayrıldım o gün kimseyle vedalaşamdım diye iki gün sonra yürüyerek iş yerime geldim 1 saatlik yol iş yerinden çıkıp bebeğimin süslerini almak için 15 dk lık bir yolu daha yürüdüm sonra eve gittim misafirim geldi ama sağ bacağımın üstüne resmen basamıyorum öyle acım varki gözümden yaş geliyodu misafir gider gitmez yattım bi kalktım gece 23:15 olmuş eşimi kaldırdım kızartma yaptırdım bi tava resmen kıtlıktan çıkmış gibiydim hepsini yedim yatağa girdik resmen karnıma koacaman bir tekme yemişim gibi his ve karnımdan birşeyin aşağı kaydığını hissettim hemen lavoya gittim kan gelmişti hemen hazırlandık 9 ay takipe gittim hastaneye gittik ebe baktı 3 cm açılman var dedi ama doktor geldi sen doğramazsın çatın dar kanama var hemen sezeryana 2 de bebeğim kucağımdaydı dünyanın en müthiş duygusu allahım herkese yaşatsın ama doğumdan 3 gün sonra hastanede mikrop kaptığımı ve bebeğimi emziremicemi öğrendim hemen tedaviye başladık 1 ay emziremedim çok kötü günler yaşadım herkese tavsiyemdir devlet hastanelerinden asla vazgeçmeyin aslaaaa

arkadaşım,

Allah analı babalı büyütsün. gözün aydın bebeğini sağ sağlim kucagına almışssın..darısı tüm hamilelerin ve benim başıma :))

şimdi yazından anladıgım kadarıyla sen özel de sezaryen dogum yaptın ve tam bayıldın sanırım. özel hastanede sen mikrop kaptığın için bebeişinde seni emedi öyle mi? bu yüzden mi devleti tavsiye istiyorsun? orayı pek algılayamadım. onun haricinde dogumun ameliyatın güzel mi gecti. ameliyat esnasında mı mikrop kapmıssın?

evet canım özel hastanede tam bayılarak ameliyat oldum ameliyatla alakalı herşey iyiydi ama odaya aldıklarında başladı sorunlar özel hastanenin ayrıca özel odası var onada ekstra para ödedik ama oda doluymuş beni iki kişilk bir odaya aldılar odanın peteği sabah 10 kadar yanmadı oda buz gibiydi pislik içindeydi zaten verdimiz ekstra parayıda geri alamadık üç gün sonrada eve geldimde aşırı şiddetli bir sancı aynı hastaneye gittik kanımda mikrop değeri 265 olmuş ameliyat hanelerde kapılan mikropmuş şikayet ettim sağlık bakanlığına ama hiçbir sonuç alamadım

Cnm cok gecmiş olsun bebeğin ve sana acil şifalar diliuorum. Hangi hastane oldugunu yazsan en azından diğer arkadaslarımzı uyarmıs olursun.

Ben de kararsızım devlet mi özel mi diye ? Devlette korktugum şey ilgisizlik ama ne olcak bilmiyrm.

Sen atlatın bize dua et inş

BİZ ÇOK ŞÜKÜR ATLATTIK ZOR GÜNLERİ ŞİMDİ 7 AYLIK BALDAN TATLI BİR KIZIM VAR AMELİYATIMDAN SONRA TÜM KONTROLLER İÇİN DEVLETE GİTTİM VE BİRKEZ DAHA PİŞAM OLDUM DEVLETTE DOĞUM YAPMADIĞIMA ESKSİ GİBİ DEĞİL DOKTORLAR ÖZELDEN DAHA İYİ İLGELİNİYORUM SAMSUN ANADOLU HASTANESİ ÇİFLİK ŞUBESİ KESİNLİKLE GİTMEYİN RABBİM BEBEĞİNE SAĞLIKLA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞ

allah analı babalı büyütsün canım. ben de özelde doğum yaptım doktorlar ebeler ameliyatta görev alan herkes çok ilgiliydi her yer odalar falan tertemizdi. ameliyathanede elimi tutarak bana teselli veren kafamı dağıtmamı sağlayan çok cici bir aanestezi uzmanı vardı doğumdan sonra odamda benimle ilgilenen hemşireler çok güler yüzlü ve ilgiliydi ilk yürüyüşümde bana eşlik eden hemşire onu hiç unutmayacağım yürümem için bana verdiği o gazı hiç unutmayacağım bebekler için deli olan bir bebek hemşiresi sabaha kadar takipteydi çok çok memnun kaldım her şey çok güzeldi o kadar acımı hissetmememde belki bunların çok etkisi olmuştur. yani şunu diyeceğim her özel hastane bir değil ne acıdır ki sen yerine düşememişsin doğumdan önce didik didik araştırman gerekirdi. ben devletten memnun kalmadığım için özelde doğum yapmayı seçtim iyiki de öyle yapmışım.

Hastaneden hastaneye değişiyor bu durum. Bazıları çok ilgili ve titiz olurken bazıları sıradan ve özensiz oluyor.

Devlette hep kalabalık içinde yalnız kalıyorsun. Nazınla kimse oynamıyor. Çok da aceleci ve asabi oluyorlar. Özellikle hemşireler. Benim doğum deneyimim yok ama iki kürtaj bir miyom ameliyatı geçirdim. Devlete de gittim uyduruk özel hastaneye de. Ama özelinde özelini bulmakmış önemli olan...

Geçmiş olsun umarım bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsin. Allah herkese hayırlı dogumlar nasip etsin, iyilerle karşılastirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…