- 27 Ağustos 2014
- 54
- 34
- 98
- 34
- Konu Sahibi fatmabetul91
çalışan bir anneyim bebeğimle daha fazla zaman geçirmek için 37 haftaya kadar çalıştım işten ayrıldım o gün kimseyle vedalaşamdım diye iki gün sonra yürüyerek iş yerime geldim 1 saatlik yol iş yerinden çıkıp bebeğimin süslerini almak için 15 dk lık bir yolu daha yürüdüm sonra eve gittim misafirim geldi ama sağ bacağımın üstüne resmen basamıyorum öyle acım varki gözümden yaş geliyodu misafir gider gitmez yattım bi kalktım gece 23:15 olmuş eşimi kaldırdım kızartma yaptırdım bi tava resmen kıtlıktan çıkmış gibiydim hepsini yedim yatağa girdik resmen karnıma koacaman bir tekme yemişim gibi his ve karnımdan birşeyin aşağı kaydığını hissettim hemen lavoya gittim kan gelmişti hemen hazırlandık 9 ay takipe gittim hastaneye gittik ebe baktı 3 cm açılman var dedi ama doktor geldi sen doğramazsın çatın dar kanama var hemen sezeryana 2 de bebeğim kucağımdaydı dünyanın en müthiş duygusu allahım herkese yaşatsın ama doğumdan 3 gün sonra hastanede mikrop kaptığımı ve bebeğimi emziremicemi öğrendim hemen tedaviye başladık 1 ay emziremedim çok kötü günler yaşadım herkese tavsiyemdir devlet hastanelerinden asla vazgeçmeyin aslaaaa