Devlet kurumlarında aşılama yapanlar ? Yazarmisiniz lutfen

denizss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
291
69
18
38
Merhaba hanımlar Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah oncelikle çam sakurada aşılama oldum aşılamadan hemen sonra yattigim yerden acele ettirip kalk diyorlar tekerlekli sandalyeye alıyorlar bana çok yanlış geldi böyle mi oldu sizinde içimi kemirip duruyor lütfen yazarmisiniz

Ben devlette 2 aşılama yaptırdım ikisinde de aşılama yapılan yerde 15-20 dakika beklettiler başka bir yere almadılar

1.5 litre su icmemi.istediler alelacele odaya aldilar asistana tarif ederek yaptırdılar çok asi kötü geçti işlem bitince görevli sağlık çalışanı ve temizlikçi hemen kalk acele et dedi ameliyathane birkaç adım kapıya yürütüp tekerlekli sandalyeye oturmami istediler odaya götürdüler o zamanda çok su ictgim için 2 3 dakika yatabildim dayanamadım wcye gittim çok kötü geçti benimki

Kaba davranmışlar 15 20 dakika aşılama yapılan çatalda yatırılıyor normalde

Kaba davranmışlar 15 20 dakika aşılama yapılan çatalda yatırılıyor normalde
Hemde çok ...şuan 2.asilama için gitmem lazım ama hevesim kırıldı siz ne kadar su içtiniz birdaha olursam o kadar su içmek istemiyorum fırça atarlar diye de korkuyorum

Hemde çok ...şuan 2.asilama için gitmem lazım ama hevesim kırıldı siz ne kadar su içtiniz birdaha olursam o kadar su içmek istemiyorum fırça atarlar diye de korkuyorum
Bana miktar söylemediler sadece idrara sıkış olman lazım dediler ben normalde de bir bardak su içsem hemen tuvaletim gelir küçük şişeyle bir tane içip yarım saat beklemiştim yeterince sıkıştım mı diye karından ultrasonla bakmıştı ve tamam olmuş diyerek işleme almışlardı yani sen kendini bilirsin canım ona göre iç. Çok su içince de ister istemez işlem sonrası çok sıkışmış olunuyor insan strese giriyor

Allah razı olsun ya ben birde tüp mideliyim dayanamadım hiç su içme yüzünden çok korkuyordum çünkü ordaki gorevli sağlıkçı trip atmisti wcye gitmek istedim diye bu kez bende az su içerim biraz olsun içime su serptiniz Allah razı olsun gerçekten insallah sizin asilamaniz tutmuştur takviye kullandinizmi hiç tavsiyee ettiler mi

Yok canım benim aşılamam tutmamıştı takviye olarak da myforce factor vermişlerdi hem eşime hem bana istiyor ki her ay kullan ucuz bişey de değil. Size verdiler mi

Ne kadar değişik davranmıslar ya zaten hassas heyecanlı bı durum anlayış yok cidden bazılarında. Benim d böyle olmadı canım nerdeyse 20 dakika yatırdılar hemşireler gelip sonra yavaşca kaldırdılar tuvalette de sadece peçeteyle silinmemi söyleyip gönderdiler güzelce ayrıldık. Hiç moralini bozma dua et bol bol kaçinci aşılamandı

Yok canım benim aşılamam tutmamıştı takviye olarak da myforce factor vermişlerdi hem eşime hem bana istiyor ki her ay kullan ucuz bişey de değil. Size verdiler mi
Yok hayır ya bize sadece raporlu ilaç olarak gonal f 400 çatlatma iğnesi birde progestan verdiler folbiol kullanıyordum birde sağlık ocağına yazdiril

Çok hemde çok anlayissizlar işlem sırasında asistan yapamadı doktor ona kızdı yaparken içimde o plastik malzeme kırıldı çıkardılar yenisini takarken tekrar spekulim tekrar aynı islemi deneme kızarak asistana falan daha çok stres oldum korkudan şimdi iknciye gitmem lazım korkuyorum nasıl gitcem bilmiyorum 1 2 güne gitmem lazım yumurta takibine sonra yeni aşılama günü bir hafta içerisinde olur ama cesaretimi toplayabilirsem iste

Ya asistana bırakılır mı bide şu yaptıkları salaklıklara bak önemli bı konu hakkında işlem bu sonuçta başka hastaneye gitsene illa orası mı olması lazım

Maşallah ne güzel sevindim sizin adiniza ama
Ya asistana bırakılır mı bide şu yaptıkları salaklıklara bak önemli bı konu hakkında işlem bu sonuçta başka hastaneye gitsene illa orası mı olması lazım
Evet saçma sapan bir iş oldu o kadar emek çöp bende istiyorum ama uzak kalıyor malesef git gel zor oluyor araba olmayınca

Evet saçma sapan bir iş oldu o kadar emek çöp bende istiyorum ama uzak kalıyor malesef git gel zor oluyor araba olmayınca
Doğru araba olmayınca zor olur ama zor olan yol olsun kuzum emeklerin boşuna gitmesin içine sine sine olsun memnun kalmadigin bı yerde devam edip yıpratma kendini

Doğru araba olmayınca zor olur ama zor olan yol olsun kuzum emeklerin boşuna gitmesin içine sine sine olsun memnun kalmadigin bı yerde devam edip yıpratma kendini
Çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun o kadar doğru ki bu hafta gitmem lazım mesela hiç istemiyorum araştırmam lazim siz nerde oldunuz

Ne demek kuzum aynı yolun yolcusuyuz seni çok iyi anlıyorum kocaman sarılıyorum canım ben Edirne'de oldum ama İstanbul'dan buraya gelin geldim yani o tarafları biliyorum o yüzden başka bı yer bak demek istedim

Ne demek kuzum aynı yolun yolcusuyuz seni çok iyi anlıyorum kocaman sarılıyorum canım ben Edirne'de oldum ama İstanbul'dan buraya gelin geldim yani o tarafları biliyorum o yüzden başka bı yer bak demek istedim
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bende canı gonulden sarılıyorum inşallah çok güzel haberler alırız ikimizde o zamanda yazarız bende İstanbul'a geldim aynı şekilde yabancıyım malesef

Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bende canı gonulden sarılıyorum inşallah çok güzel haberler alırız ikimizde o zamanda yazarız bende İstanbul'a geldim aynı şekilde yabancıyım malesef
Aminn kuşum. Ayyy gurbetlik çok zor ama güzel bı yerdesin inşallah tüm güzel kapılarda hayırlısıyla açılır sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…