Evet bu yıl mezun olacağım. :) Çok zevkli gerçekten, dediğiniz gibi çocuğunun isteklerine karşılık verememek gerçekten çok üzer insanı. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.
Bende bilmiyorum maaşları ne kadar ve böyle bir şeyi asla da sormam zaten. İstanbul'da yaşıyoruz. Ama hayatta hep bir şeylerden ödün verebiliyoruz sonuçta.
ev kira değilse ve yaşadığınız şehire de bağlı bir durum büyük şehirlerde tek maaşla zor olur bir de çocuk olunca zorlanırsınız bence. benim de eşim memur evlendikten sonra 1 yıl falan çalışmadım ev kira değil tek maaşla geçinebildik ama yine de kendi çalıştığın gibi olmuyor sürekli eşinden para istemek zorunda kalıyorsun istediğin bir şey olduğunda gönül rahatlığıyla alamıyorsun evini düşünüyorsun. evde de canım sıkıldı şuan çalışmaya başladım.Merhaba Hanımlar...
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Konu şu ki; görüştüğüm bir insan var. Evlilik yolunda ilerliyoruz. Nasip olur da evlenirsek benim çalışmama karşı bir insan. Tamam burada problem yok. Ama kendisi de devlet memuru, lisede edebiyat öğretmeni. Sürekli geçim düzeyimizin sınırlı olacağından bahsediyor. Ben zaten gözü yükseklerde bir insan değilim ama bir memur ile maddi yönden geçim sağlamak da bu kadar zor mu?
Istanbulda yaşıyorlarmış.ev kira değilse ve yaşadığınız şehire de bağlı bir durum büyük şehirlerde tek maaşla zor olur bir de çocuk olunca zorlanırsınız bence. benim de eşim memur evlendikten sonra 1 yıl falan çalışmadım ev kira değil tek maaşla geçinebildik ama yine de kendi çalıştığın gibi olmuyor sürekli eşinden para istemek zorunda kalıyorsun istediğin bir şey olduğunda gönül rahatlığıyla alamıyorsun evini düşünüyorsun. evde de canım sıkıldı şuan çalışmaya başladım.
Çalışmanıza karşı ve siz buna TAMAM mı diyorsunuz? O zaman çekeceğiniz bütün sıkıntılara katlanmak zorundasınız.Aylık 3bin lira kazanır ortalama eş adayınız,gerisini siz hesap edin..Merhaba Hanımlar...
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Konu şu ki; görüştüğüm bir insan var. Evlilik yolunda ilerliyoruz. Nasip olur da evlenirsek benim çalışmama karşı bir insan. Tamam burada problem yok. Ama kendisi de devlet memuru, lisede edebiyat öğretmeni. Sürekli geçim düzeyimizin sınırlı olacağından bahsediyor. Ben zaten gözü yükseklerde bir insan değilim ama bir memur ile maddi yönden geçim sağlamak da bu kadar zor mu?
Ben tabi ki çalışmak istiyorum ama bunu karşı tarafı da güzelce ikna ederek yapmak istiyorum. Sabah kalkayım, temizlik, yemek vs. bu şekilde akşam olsun bir sonraki gün yine aynı. istediğim böyle bir hayat değil.
evet zor, ek işi varsa belkiMerhaba Hanımlar...
Arkadaslar ogretmen maasi tamam 2160 ama ek ders falan 3000 i buluyor ve borcu olmayan bir insan bu parayla geçinir bence
Ben liSe de öğretmen iken 1 ayda en fazla 2600 lira kazanmıştım. Hafta sonu kurs açarak. Geçiniliyor ama yine de 2 maaş daha iyiMerhaba Hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?