- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.510
- 598
branş sıralamasına bakmak lazımOvv 40 bin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
branş sıralamasına bakmak lazımOvv 40 bin.
Kadro yok denecek kadar az artik sistem sozlesmeye dondu. Ne yazik ki.Ayrıca tayin durumları başvurduğunuz alımın kadrolu alım mı sözleşmeli alım mı olduğuna göre de değişkenlik gösterir. Kadrolular nispeten daha kolay yer değiştirebilirken sözleşmelide bir süre çakılı kadroda kalabilirsiniz.
Ona bir yorum yapamam , piyasalar korkunc , haklisin o zaman devleti dusunmekte kuzum ama tayinin nereye cikarsa gidip yasayabilecek misin?Şu an durumlar pek iyi değil, işten çıkarılmaktan da korkuyorum bir yandan.
Ben brans sandim biran. O da 1 haftaya aciklanir muhtemelenbranş sıralamasına bakmak lazım
Ben brans sandim biran. O da 1 haftaya aciklanir muhtemelen
Ona bir yorum yapamam , piyasalar korkunc , haklisin o zaman devleti dusunmekte kuzum ama tayinin nereye cikarsa gidip yasayabilecek misin?
Sana uzak cazip gelir tabii
Biz senin kadar maceracı olabilsek
Sen iki bebe ile ülke ülke geziyorsun ben atanabileceğim illeri bile yazamadım sen bozulmasın diye
Karisik bir mevzu astoriacim , ben ne olursa olsun devlette calisamam bu sehir farkliligindan dolayi , kriz de elbet bitecek ozelde durumlar duzelecekŞırnak, Şanlıurfa falan oralarda zorlanırım galiba bir başıma ama diğer yerlerde giderim ne yapayım devlet olursa. Kardeşime de evi bırakırım artık ya annemler karşılar kirasını onun ya da evi bozarız ama evimi de bozmak hiç istemiyorum.
Iyi macera olur ama dimi. Benim de suan multecilerle calisma gibi bir durumum olustu da maaslar cidden iyi ondan dedim :))
Ne bileyim bazi meslekler icin ozel daha cazip bence. Bu da iyi bir referans olacaksa dusunulebilir.
Karisik bir mevzu astoriacim , ben ne olursa olsun devlette calisamam bu sehir farkliligindan dolayi , kriz de elbet bitecek ozelde durumlar duzelecek
Bilemedim zor bir karar senin icin
6 ay önce kpss ile memurluğa atandım. İkinci iş günü personel bürodan aradılar. Levissi hanım 6 ay önce doğum yapmış. 2 ay boyunca 3 saat önce çıkacak. Ondan sonra 6 ay 1.5 saat süt izni kullanacak dedi. Üstelik ben bebekle tek başıma İstanbul'a geldim. Eşim antalya'da kaldı. Özelde olsa kimsenin umurunda olmazdı. Maaş derseniz beklemesi gecikmesi yok. Bu arada 35 yaşında atandım. Keşke daha önce atansaymışım. Fırsat varsa hiç kaçırmayın. İnşallah atanırsınız.
Şırnak için haklisin ama bence urfa diharbakir vs için önyargılarini yıkmalisin..Şırnak, Şanlıurfa falan oralarda zorlanırım galiba bir başıma ama diğer yerlerde giderim ne yapayım devlet olursa. Kardeşime de evi bırakırım artık ya annemler karşılar kirasını onun ya da evi bozarız ama evimi de bozmak hiç istemiyorum.
Şırnak için haklisin ama bence urfa diharbakir vs için önyargılarini yıkmalisin..
Doğduğun değil doyduğun yer canım bu zamanda..Ön yargı değil, fazla uzak olacağı için istemiyorum. Ankara'dayım.
Doğduğun değil doyduğun yer canım bu zamanda..
Ankara'dayım. Kardeşimi bırakabilirim aslında hani yakın illerde olursam. Ama Hatay biraz zor olur benim için, cidden uzun vadeli bir proje olsa kalabilirdim de ama 1 sene mi 2 sene mi sırf onun için gitsem ortada kalırım. Devlette de çok doğu olmadıkça giderim yani İç Anadolu'da sorun olmaz. Evi de kardeşime bırakırım mecbur, ya da bozmak zorunda kalırız (-ki pek istemiyorum bunu)
Tercihler bi açılsın da öyle karar ver madem. Karaman, Konya, Çorum, Yozgat, Çankırı, Kastamonu uzak olmayan, yerleşebileceğin yerler. Kırıkkale biraz zorlar puan olarak, oraya servisle vs gidenler çok olduğu için puanı daha yüksek. Bakarsın 2 sene sonra son atamada atanırsın, o yüzden iş yerine bir şey söylememeni tavsiye ederim. Bugün atansan atamamın sisteme düşmesi ortalama 2 ay zaten.