- 6 Ocak 2009
- 5.580
- 15
- 358
Arkadaşlar çalışan ssk lıyım. Devlet hastanesinden rapor çıkarttım. Buna rağmen ikişer kutu Pregnyl 5000 İ.Ü ve Puregon 600 IU/0.78 ML Kartuş ilaçlarına 538 ytl verdim. Bu fiyatlar normalmi yoksa bir yanlışlıkmı var bu durumda devlet bu ilaçların ancak %50 sini ödüyor. Bir yanlışlık olmalı diyorum çünkü malum kişiler bangır bangır gerine gerine devlet tüp bebek parasını ödüyor diyor. Nesini ödüyor hele o rapor alma çilesini hiç sormayın. İş yerim çok müsait olması vesilesi ile inat edip alabildim. Çalışan insanın okadar prosüdürü mesai saatleri içinde yerine getirebilip o raporu alabilmesine imkan yok. Kazancımızın yarısından fazlası vergilere gidiyor ancak hiç bir şekilde bunun karşılığını alamıyoruz. Ama malum kişiler devlet tüp bebeği karşılıyor diyerek bizim gibileri özel hastanelerin kucağına bırakıyor tıpkı tüm özel hastanelerin sgk ya kapılarını açtığı yalanı gibi. Evet açtılar tabiii komik indirimlerle ağlarına düşürüyorlar. Devlette üç kuruşa talim eden doktorlar soluğu özel hastanelerde aldığı için devlette asistan dışında doktor bulamayan hastalar sgk'ya kapılar açıldı indirimimiz var sanarak özel hastanelerin ağına düşüyorlar. Tabiki malum kişilerin karılarının ortak olduğu özel hastaneler kazanmalı emekçi ne yaparsa yapsın.