Merhabalar...
Profesyonel adlı oyunu izleyeniniz varmı tam 2 yıldır bu oyuna bilet alamıyorum oyun bana uygun olan tüm sahnelerde kapalı gişe oynuyor...
Bu yıl hakikaten kararlıyım telefonuma alarmlar kurarak takip edeceği :)))))
Giden var mı acaba bu oyuna, iyice merak sardı beni...
1.5 yıl bilet bulamamanın oluşturduğu yüksek beklentiyle izlediğim için belki de tam olarak o beklentiyi karşılayamadı ama yine de bilet bulursan kaçırma izle. Yetkin Dikinciler'i izlemek keyifliydi.
rica ederim. inşallah. geçen sezon hemen hemen hepsini izlemiştim. heyecanlanıyorum bu sezon için :)Cevap için teşekkğr ederim inşallah bu yıl izleyebilirim...
rica ederim. inşallah. geçen sezon hemen hemen hepsini izlemiştim. heyecanlanıyorum bu sezon için :)
bende İstanbul'dayım. hangi oyun? ben şimdilik yeni oyunlardan cibali karakolu, komşum hitler ve kerbela'yı duydum.hangi şehirdesiniz ben istanbuldayım
bu yıl şehir tiyatrolarına güzel bir oyun katılıyor merakla birde onu bekliyorum
bende İstanbul'dayım. hangi oyun? ben şimdilik yeni oyunlardan cibali karakolu, komşum hitler ve kerbela'yı duydum.
bende görmek isterim :) evet Zihni Göktay oynayacakmış. onu izlemek bir ayrıcalık bence :)Cibali karakolu benim bahsettiğim oyunda
geçenlerde eşim söyledi onuda zihni göktay oynayacakmış
bu oyunu mutlaka görmek isterim sanırım müzikal olur
bende görmek isterim :) evet Zihni Göktay oynayacakmış. onu izlemek bir ayrıcalık bence :)
Kesinlikle katılıyorum Çağlar Çorumlu yorumuna. Adam sahnede devleşiyor adeta.Birkaç saat önce İstanbul Efendisi'nden geldik.
Muh-te-şemdi.
Çağlar Çorumlu tiyatrocu olsun diye yaratılmış ,güldük,oynadık çook eğlendik.
Kesinlikle yer bulabilirseniz tavsiye ediyorum.
Profesyonel ve Sessizlik'e nihayet bilet bulabildim! ^_^/
Nasıl başardınız ben atık umudumu kestim acaba satışa açmıyorlar mı diye düşünüyorum yaaa...
Aslında evet bu yıl sistemi böyle yaptılar çokda güzel oldu ama ne zaman denediysem yine alamadım saat 10 gibi hazırda bekleyeyim bari. Zaten siz alabildiyseniz demek ki satılıyor online olarak.
Teşekkür ederim bu arada cevap için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?