Devlet Tiyatroları

1.5 yıl bilet bulamamanın oluşturduğu yüksek beklentiyle izlediğim için belki de tam olarak o beklentiyi karşılayamadı ama yine de bilet bulursan kaçırma izle. Yetkin Dikinciler'i izlemek keyifliydi.

1.5 yıl bilet bulamamanın oluşturduğu yüksek beklentiyle izlediğim için belki de tam olarak o beklentiyi karşılayamadı ama yine de bilet bulursan kaçırma izle. Yetkin Dikinciler'i izlemek keyifliydi.

Cevap için teşekkğr ederim inşallah bu yıl izleyebilirim...

rica ederim. inşallah. geçen sezon hemen hemen hepsini izlemiştim. heyecanlanıyorum bu sezon için :)

hangi şehirdesiniz ben istanbuldayım

bu yıl şehir tiyatrolarına güzel bir oyun katılıyor merakla birde onu bekliyorum

bende İstanbul'dayım. hangi oyun? ben şimdilik yeni oyunlardan cibali karakolu, komşum hitler ve kerbela'yı duydum.

Cibali karakolu benim bahsettiğim oyunda

geçenlerde eşim söyledi onuda zihni göktay oynayacakmış

bu oyunu mutlaka görmek isterim sanırım müzikal olur

Geçen hafta sonu cibali karakolunu izledik kadıköyde çok beğendim zaten Zihni Göktay olupta beğenmemek pekde mümkün değil diye düşünüyorum. Çok yaşlanmış şökmüş gibi geldi bana ama sahnede hala aynı performansını sürdürüyor, devleşiyor deyim yerindeyse...

Bu haftasonu ise éTürkiye Kayası"nı izleyeceğiz bakalım..

Birkaç saat önce İstanbul Efendisi'nden geldik.
Muh-te-şemdi.
Çağlar Çorumlu tiyatrocu olsun diye yaratılmış ,güldük,oynadık çook eğlendik.
Kesinlikle yer bulabilirseniz tavsiye ediyorum.
Kesinlikle katılıyorum Çağlar Çorumlu yorumuna. Adam sahnede devleşiyor adeta.

Kızlar tiyatroyu tiyatroda izlemek kadar tat vermese de bulunduğu illerde imkanı olmayan arkadaşlar buradan dijital ortama aktarılan tiyatro oyunları izleye bilirler. Ben Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nu özellikle öneririm. Günümüzün olayları o zaman nasıl fantastik birer mizah konusuymuş görmeniz açısından birebir. Ve Ferhan Şensoy'un da Ortaoyuncular Tiyatrosu tabii ki görülmeye değerler arasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Profesyonel ve Sessizlik'e nihayet bilet bulabildim! ^_^/

Nasıl başardınız ben atık umudumu kestim acaba satışa açmıyorlar mı diye düşünüyorum yaaa...

Burda biletler genelde oyunun gösterime girmesine 13 gün kala sabah 10:10'da satışa sunuluyor. Tam bu saatte sisteme girip biletleri aldım ve biletler hemen tükeniyor burda da.
Ama sanırım Profesyonel'in kasım ayı gösterimi sona erdi , Sessizlik için yarın bir sisteme girin bulabilirsiniz. :)

Aslında evet bu yıl sistemi böyle yaptılar çokda güzel oldu ama ne zaman denediysem yine alamadım saat 10 gibi hazırda bekleyeyim bari. Zaten siz alabildiyseniz demek ki satılıyor online olarak.

Teşekkür ederim bu arada cevap için.

Evet tabii ki online olarak alabilirsiniz, ama dediğim gibi elinizi çabuk tutmanız lazım yer seçiminde çünkü hemen tükeniyor. Bir de sitenin güzel bir tarafı, bir oyun için bilet aldınız ama gidemeyecekseniz diyelim, oyunun başlamasına 24 saat kala biletinizi açığa alıp daha sonra kullanabilirsiniz başka bir oyun ya da seans için.

Rica ederim.

Antalya'da yaşıyorsanız Devlet tiyatrosunda Bir Daha Çal Sam var bu aralar. Geçen sene izlemiştim, izlemenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…