neden kazma izleyiciler hep benim çevreme düşüyo ya, sadece bana mı denk geliyo bunlar, üstelikte bu şikayetçi olduğum izleyici tayfası hep genç kızlardan oluşuyor.
be kızım sürekli facebooka bakacaksan oyunu izlemeyeceksen ne demeye oyuna gelip iphonunun ışığını gözümüze gözümüze sokarsın
öğrencilik yıllarımda tüm imkanlarından sonuna kadar yararlandığım, her oyununu görmeye çalıştığım kurumdur.
ne yazık ki artık tiyatrosu olmayan bir şehirdeyim ve o günleri çok özlüyorum
21-26 Ocak tarihleri Ankara DT'de Shakespeare haftası. Ben üç oyun için bilet aldım, gitmenizi öneririm. Kaçırmayın.Hamlet ve Onikinci Gece'nin biletleri hemen tükeniyor ama. Umarım daha fazla Shakespeare görürüz Ankara'da. Önümüzdeki ay da Çehov haftası düzenlenecekmiş.
21-26 Ocak tarihleri Ankara DT'de Shakespeare haftası. Ben üç oyun için bilet aldım, gitmenizi öneririm. Kaçırmayın.Hamlet ve Onikinci Gece'nin biletleri hemen tükeniyor ama. Umarım daha fazla Shakespeare görürüz Ankara'da. Önümüzdeki ay da Çehov haftası düzenlenecekmiş.
Ankara'daki Devlet Tiyatro Bilet Fiyatlarını Öğrenebilir miyim Kızlar
http://www.devtiyatro.gov.tr/programlar-sehirler-ankara.html buradan bakabilirsin sahnesine gore değişiyor. tam en yüksek 10tl idi sanırım buarada müzekartı olanlar ögrenci bileti alabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?