Devlet Tiyatroları

Tam da içimden geçenleri söyledin
Bana da nedense hep bu tipler denk geliyor,elinde tık tık tık mesajlaşıyorlar bir de o ses de geliyor. Çok sinir bozucu

Ankara'da Bir Delinin Hatıra Defteri adlı oyuna bir kere şans eseri gittim. Oyunun vinç üzerinde sunulması ve oyuncunun başarılı sunumu çok etkileyiciydi. Fakat bildiğiniz gibi oyunun biletleri 15 dk içerisinde tükeniyor.

Oyunun biletlerinin anında tükenmesini insanların Gogol oyunlarına ilgi duyduğu anlamına gelmiyor. Eğer duyuyorlarsa diğer klasik oyunlar neden bomboş Örneğin Shakespeare'ın Venedik Taciri oyunu(Ankara) neden bomboş ya da neden bu oyun gibi anında bitmiyor biletleri?

Cevabı da söyleyeyim İnsanlar Behzat ç'yi görmeye gidiyor. Behzat ç bahanesiyle tiyatrolara gitmeleri güzel bir şey insanların fakat gönül bütün oyunlar da aynı izdihamı görebilmeyi isterdi.

öğrencilik yıllarımda tüm imkanlarından sonuna kadar yararlandığım, her oyununu görmeye çalıştığım kurumdur.
ne yazık ki artık tiyatrosu olmayan bir şehirdeyim ve o günleri çok özlüyorum

Arkadaşlar,
Şehir Tiyatroları ve Devlet Tiyatroları sezonu açtı.
Çok değerli oyunlar sergileniyor.

Cumartesi gunu sezonun yeni oyunu "Lutfen kizimla evlenir misiniz?" e gittik nisamlimla, taksim kucuk sahnede bu ay, cok eglenceli bir oyun.İzlerken kendi hayatindan parcalar goruyor insan.Keyifli ve hayatin icinden birseyler izlemek isteyenler icin cok guzel bir oyun.

21-26 Ocak tarihleri Ankara DT'de Shakespeare haftası. Ben üç oyun için bilet aldım, gitmenizi öneririm. Kaçırmayın. Hamlet ve Onikinci Gece'nin biletleri hemen tükeniyor ama. Umarım daha fazla Shakespeare görürüz Ankara'da. Önümüzdeki ay da Çehov haftası düzenlenecekmiş.

Arkadaşlar devlet tiyatrolarında sahnelenen Kızılırmak oyununa giden var mı? Nasıldı birazcık bilgilendirebilir misiniz?

ankarada bu Shakespeare oyunlarına ani programı çıkan olursa my bılette bıletınızı açığa almadan bana yazar mısınız.
yada satar mısınız bıletı...

bilgi için teşekkürler :)

Cehov haftasi cok basarili idi 3kiz kardes,ayi teklif ve visne bahcesine gittim.buara ankarada pek oyunbulamiyorum sari naciyeye gittinizmi?

Geçtiğimiz cuma taksim Muhsin Ertuğrul sahnesinde caberet adlı oyuna gittim fakat beğenmedim. Espiriler dahi havada kalıyo. Oysaki nette olumlu yorumlar çok fazlaydı hatta ödül bile almış bu oyun ama benim için tam bir hüsran oldu ne yazık ki....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar...

Profesyonel adlı oyunu izleyeniniz varmı tam 2 yıldır bu oyuna bilet alamıyorum oyun bana uygun olan tüm sahnelerde kapalı gişe oynuyor...

Bu yıl hakikaten kararlıyım telefonuma alarmlar kurarak takip edeceği :)))))

Giden var mı acaba bu oyuna, iyice merak sardı beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…