benim hiç yok her hafta tek oyun oluoyr bizde fırsat buldukca gidiyoruzz :))
biz bu hafta ara verdik zor oluo bankadan cık koştur koşturrumarım oyun ck ck ii değildir :)))
kaçırdığın oyun başka zaman da olmuyor mu , ben bi hafta kaçırdım aynısını haftaya da oynadılar toparladım durumu
cnm yok şöle burda oyunlar haftada 2 gün sadece carşamba perşembe 20 de akşamları haftada oyun gelio 2 kere sahnelenio burda bize de perşembeleri uyuyor geneldee o zman gitmeye calışıoruzz
Birkaç saat önce İstanbul Efendisi'nden geldik.
Muh-te-şemdi.
Çağlar Çorumlu tiyatrocu olsun diye yaratılmış ,güldük,oynadık çook eğlendik.
Kesinlikle yer bulabilirseniz tavsiye ediyorum.
ümraniye sahnesinde mi izlediniz prenses?
selamlar kızlar
uzun süredir forumdayım ama burayı gözden kaçırmışım.
Ankara'dan yazıyorum haliyle Ankara devlet tiyatrosu oyunlarından özet geçmek isterim size.
2 gün önce dolores claiborne oyununa gittim, stephen king olunca tabi bir başka oluyor. kitaptan güzel uyarlanmış bence tiyatroda bile insan heyecanlanıp, meraklanabiliyor bu oyunda. müzikler de hoş, oyun güzel, izlenilesi ama kimse bana kızmasın ben başroldeki yani dolores rolundeki oyuncunun rol yapışını çok ağır buldum o konuda biraz kasıldım yani böyle büyük tiyatrocu kahkahaları, abartılı bağırmalar filan ama tabi bu benim fikrim. oyun görülmesi gereken bir oyun kesinlikle.
1 ay kadar önce 33 varyasyon a gittim. o oyun beni daha çok etkiledi. bir kere sürekli müzik var oyunun içinde, beethoven in bir besteye 33 varyasyon uyarlaması hikayesine paralel başka bir dramın da işlendiği bir oyun. müzikli, oyunculukları süper olan bir oyun.
ama ömrü hayatımda beni en çok etkileyen ve 2 kere gittiğim oyunun kerbela olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim, mutlaka ama mutlaka görülmeli, türküler, ağıtlar, hikaye, oyun bitişinde çoğunluğu ağlayan bir salon ve bilenlerin eşlik ettiği bir ağıt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?