Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar , su anda bir apartta kalıyorum ve 1 yıllık senet imzaladım Kyk yurdu cıkması halinde senetlerimi alma sansım var mı ? Vermezlerse yasal olarak yapabileceğim birsey var mı ?
Evet kyk alındığına dair kağıt verir yurda verirsin. Kaldığın zamanları öder geri kalan senetleri alırsın bizde böyleydi. Ben rahatımı bozup kyk geçmek istemedim sonradan..
Bende cıkmak istemiyorum fakat maddi olanaklar.. Genel olarak kyk cıktıgında senetlerin verilmesi zorunlu diye biliyorum ama karsımdaki kişinin insiyatifine kalmıs bir durumsa :S
Bende cıkmak istemiyorum fakat maddi olanaklar.. Genel olarak kyk cıktıgında senetlerin verilmesi zorunlu diye biliyorum ama karsımdaki kişinin insiyatifine kalmıs bir durumsa :S
Merhaba arkadaslar , su anda bir apartta kalıyorum ve 1 yıllık senet imzaladım Kyk yurdu cıkması halinde senetlerimi alma sansım var mı ? Vermezlerse yasal olarak yapabileceğim birsey var mı ?
ben de özel yurtta 9 ay senet imzalamıştım iki hafta sonra okulun yurdu çıkınca babamın arkadaşı geldi konuştu öyle iptal ettiler bizim odada iki kız vardı onlarınkini iptal etmediler ama benimkini iptal etmediler . ama biz de ilk iki ayın parasını verdik. olsun ucuz yırtmışım diyorum.