ben devlet sektöründe çalışan taşeron işçiyim.herkes kadrolu oldukları için bizi eziyorlar bir nevi yer beziyiz.ego tatminleri için bizi süründürmek cabası.diyorlar ki işi öğretin taşeronlara kimse ben öğretemiyorum demiyor resmen gerizekalı yerine koyuyorlar. başımızda 3 tane müdür babında insan var hepsi birbirinin dediğini kabul etmiyor ama evraklar imzadan geçiyor.kendi hatalarını bile bazen bizim üstümüze atıyorlar.bize hiçbir şeyi tam öğretmeyip üstüne dalga geçiyorlar onun dışında hafta sonu tatil ve yemek iyi. medyada "taşeronlara kadro" haberlerini ısıtıp ısıtıp koyuyorlar. bayanlar için idare eder bir iş.benimde üni biteli 10 sene oldu kpssden de umudu kestim.diğer işlere göre şükür diyip oturuyoruz.sözleşmemiz yenilenmezse yada birinin torpili çok çok baskın çıkarsa bizi yerinden etme ihtimali olabilir."arka" denen akrabalar destek olacağına köstek oldular hep sen 90 al kpss den yardım ederiz diyorlardı(90 alsam kendim atanamayacam sanki).zaman zaman annemi bile üstüme kışkırttılar.